Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#132023 κατα πάσα πιθανότητα αυτο που βλέπεις είναι μια απλή "βλάβη ΟΤΕ" :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#132153 Έκανα αίτηση στις 23/6 για VDSL στη Wind με φορητότητα από forthnet. Σήμερα μου στείλανε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε. Σαν πολύ γρήγορα μου φαίνεται... Το κακό είναι ότι δεν είμαι σπίτι για να το τσεκάρω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#132159 Μπορεί να έγινε η αλλαγή της γραμμής αλλά να έχεις ακόμα ADSL. Θυμάσαι τι είχα τραβήξει εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#132164 Εσύ ήσουν ανυπόμονος... Εγώ έτσι κι αλλιώς θα αργήσω να γυρίσω (εκτός αν έρθω για το δημοψηφισμα... :s_dunno ).
Άβαταρ μέλους
By Mark
#136208 Τελικά υπάρχει VDSL κανονικά. Αλλά κάτι έχει γίνει (λογικά θέμα σύνδεσης είναι στην καμπίνα του ΟΤΕ) και δεν έχω τηλέφωνο. Το έδωσα και θα το κοιτάξουν αύριο.

Γύρισα και είχα πάνω το ADSL modem και από τα 5-6mbps που έμπαινε έγραφε 17,5 χωρίς ωστόσο να συνδέεται γιατί ήθελε τον νέο κωδικό. Το βγάζω και συνδέω το καινούριο που μου στείλανε για VDSL και συγχρόνισε στα 4997/49999. Καλά, πάει σφαίρα.

http://www.speedtest.net/my-result/a/1357023830

< μου
Άβαταρ μέλους
By Manos123
#140463 SOS. Εβαλα vdsl συνδεση και μου δωσανε νεο router το οποιο συνδεσα κανονικα και εχω ιντερνετ. Το θεμα ειναι οτι εχωακομα τις ιδιες ταχυτητες με το adsl. Μπορει καποιος να βοηθησει;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Manos123 έγραψε:SOS. Εβαλα vdsl συνδεση και μου δωσανε νεο router το οποιο συνδεσα κανονικα και εχω ιντερνετ. Το θεμα ειναι οτι εχωακομα τις ιδιες ταχυτητες με το adsl. Μπορει καποιος να βοηθησει;

μας εχεις δωσει τοσες λεπτομεριες για την γραμμη σου που νομιζω πως ολοι θα σε βοηθησουνε..
Άβαταρ μέλους
By Manos123
#140482 Φιλε δεν εχω ιδεα απο αυτα, τι ακριβως θελεις να σου πω;
Άβαταρ μέλους
By Manos123
#140484 Μου ειπαν πως θα πρεπει να περιμενω να μπουν γιατι ειναι ακομα ρυθμισμενο σε 4αραα συνδεση και οχι 30αρα αλλα εχουν περασει ηδη 4 μερες και ακομα τα ιδια
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το πιο λογικό είναι να πάρεις τον πάροχο σου και να εξηγήσεις ότι έχεις τις ίδιες ακριβώς ταχύτητες με πριν.

+10 αμα δεν ξερεις παρε τηλ και αμα σου πουν καμια βλαμμενη δικαιολογια ριξε κανα γαλλικο
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#141151 Εταιρεία; Εγώ στη HOL περίμενα περίπου 2 εβδομάδες
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#144631 Ηθελα να βαλω οτε για να εχω οτε tv τωρα που πηρε και το cl αλλα ειναι πανακριβα, σχεδον 70€ βγαινει τον μηνα με 50ρα vdsl. Οποτε με βλέπω να πηγαίνω στη wind...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#144637 Ακριβουτσικα ναι αλλα τα εχεις ΟΛΑ. Ελα θα φερνουμε εμεις τις πιτσες τον χειμωνα για να βλέπουμε cl

< 3