Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#140827 βρε παιδιά το τακούνι σε ένα καινούργιο λάστιχο μοτοσυκλέτας πόσο είναι? έχω 6000 χλμ και με ένα γκατζετακι του Λιντλ μέτρησα το πίσω λάστιχο 4.6 χιλιοστά και το μπροστά 2.9 .Πόσο μέσο όρο βγάζουν πριν τα αλλάξουμε?

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By apav
#140885 Εξαρτάται από το λάστιχο που φοράς. Η φθορά είναι ανάλογη με την χρήση που του κάνεις. Είσαι λίγο λαστιχοφάγος. 1.6μμ είναι το ελάχιστο νόμιμο όριο.
Άβαταρ μέλους
By Morx
bujinkan έγραψε:Το μωρό μου Σήμερα έκλεισε τους 3 μήνες
Εικόνα

Το δικο μου μωρο, σημερα ειναι στα 7777 !!! :metalo:
Εκλεισε 1μιση μηνα!

Εικόνα

Βεβαια, επειγει το κλασσικο εβδομαδιαιο λουσιμο στην αγελαδα ... καθως παιχτηκαν 3 παραλιες και πολλα εντος πολης και γεμισε σκονη. Το κοντερ εγραψε 3χλμ λιγοτερα την προηγουμενη φορα( :lol: ) .. καποιο ιταλικο καπριτσιο θα 'ταν και δεν εδειχνε ταχυτητα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Morx έγραψε: Το κοντερ εγραψε 3χλμ λιγοτερα την προηγουμενη φορα( :lol: ) .. καποιο ιταλικο καπριτσιο θα 'ταν και δεν εδειχνε ταχυτητα.

bitch please.
ΠΡΟ-ΣΩ-ΠΙ-ΚΟ-ΤΗ-ΤΑ λέγεται αυτό και ισχύει σε οτιδήποτε είναι made in Italy. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#141746 7980 ... τελικα οχι 2ο, αλλα 3ο σερβις με ιμαντα θα χρειαστω μεχρι τα Χριστουγεννα!! :lol:

Αποσβεση απο τις βενζινες του αυ/του δεν εχω κατσει να το ψαξω ποτε θα κανω και εαν εκανα ηδη! :dizzy:
(11λ/100 μεσο ορο ειχα)
Άβαταρ μέλους
By edmond
#141748 500 ευρω για αρκουδι
1300 ευρω για τουτου
υπολογισμένα με 4 λιτρα για το σκουτερ με 1,5 ευρω για βενζινη
Άβαταρ μέλους
By Morx
#141754 Αρα, μεχρι τον Οκτωβριο του 2016 θα 'χω κανει αποσβεση χαλαρα!

Δευτερο πλυσιμο το ερχομενο Σ/Κ ... θα φανει η προσωπικοτητα once again :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Αρα, μεχρι τον Οκτωβριο του 2016 θα 'χω κανει αποσβεση χαλαρα!

Δευτερο πλυσιμο το ερχομενο Σ/Κ ... θα φανει η προσωπικοτητα once again

χχαχαχαχα Εγώ το πλένω μια φορά την εβδομάδα

Άβαταρ μέλους
By Morx
bujinkan έγραψε:
Morx έγραψε:Αρα, μεχρι τον Οκτωβριο του 2016 θα 'χω κανει αποσβεση χαλαρα!

Δευτερο πλυσιμο το ερχομενο Σ/Κ ... θα φανει η προσωπικοτητα once again

χχαχαχαχα Εγώ το πλένω μια φορά την εβδομάδα

Κυκλοφορω τοσο συχνα, που ακομα και καθε μερα να το πλενω δεν εχει νοημα, σκονιζεται αμεσως! :x
Αλλωστε, ενας ακομα λογος που το πηρα λευκο, ειναι οτι δε φαινεται η σκονη !! :iconcool:
Μονο στις ζαντες, καρινα, κινητηρα και πισω φτερα... γενικα οτι ειναι μαυρο.
Γινεται και μια 400άρα χλμ την εβδομαδα σε επαρχιακο δικτυο για μπανια ... αλλη δουλεια δεν ειχα, να καθαριζω καθε μερα μυγακια απο τη ζελατινα.

:inlove:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:
bujinkan έγραψε:
Morx έγραψε:αλλη δουλεια δεν ειχα, να καθαριζω καθε μερα μυγακια απο τη ζελατινα.

:inlove:
Εικόνα

μα δεν τα καθαρίζω τα μυγακια εγώ ...Ο βενζινας τα καθαρίζει

Άβαταρ μέλους
By Govus
#141811 Θα βάλω κι εγώ από τα ...66.666 χλμ. (σε λίγο δηλ., που κλείνουμε τα 13) :twisted: !!

Κατά τα λοιπά, κάηκε (μετά από 12,5 χρόνια) το νήμα του "STOP" από το πίσω λαμπάκι και έχασα το καπάκι της σχάρας, όταν πάτησα σε απότομη λακουβίτσα με καμμιά 80αριά χλμ. :( ... Κόστος, 1 και 5,70 € (για γνήσιο καινούριο) αντίστοιχα :ninja: .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Govus έγραψε:Θα βάλω κι εγώ από τα ...66.666 χλμ. (σε λίγο δηλ., που κλείνουμε τα 13) :twisted: !!

Κατά τα λοιπά, κάηκε (μετά από 12,5 χρόνια) το νήμα του "STOP" από το πίσω λαμπάκι και έχασα το καπάκι της σχάρας, όταν πάτησα σε απότομη λακουβίτσα με καμμιά 80αριά χλμ. :( ... Κόστος, 1 και 5,70 € (για γνήσιο καινούριο) αντίστοιχα :ninja: .

Η μέση καλά;; Τα σφραγίσματα στα δόντια;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Govus
#141830 Μα μόλις μπήκαμε στην εφηβεία :rtfm: !

Ίσως θα έπρεπε ν' αλλάξω το αμορτισέρ και να κάνω κι ένα σέρβις στο πηρούνι, αλλά δεν έχω χρόνο (και χρήμα :( ) ...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#142900 H Αγελαδα πλυθηκε !!! :metalo:

Σε καμια δυο ωρες που θα βγω για ποτο ... θα δειξει αν θα λειτουργησει η οχι το κοντερ και αυτη τη φορα! :lol:

Πηλιο 2καβαλος σε γρηγορους ρυθμους, μελανιαζει η δισκοπλακα.
Χωρις σημαντικο brake fade ωστοσο...
Εικόνα

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nass
#144124 Μία ερώτηση προς τους εραστές των scooter:

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο scooter να μείνει μόνιμα στο νησί (Σπέτσες) σε αντικατάσταση του παπιού (original Honda C50 τριτάχυτο, πρώην 6V!) που έχει φάει πια τα ψωμιά του.
Τι θα προτείνατε ?
Προδιαγραφές:
ο 4χρονο
ο > 100 cc για να σηκώνει άνετα 2 άτομα
ο Μεγάλους τροχούς
ο Μικρό κόστος προφανώς για κάτι που θα κάνει 500 χλμ/χρόνο...

Ιδέες ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.