Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#137639 αγαπητοί ακροατές, μετά το απόσπασμα τεθλασμένες και επικαμπύλια σε Σεβρολέ ελάσσονα, του μιράγκε, μερικές lo - fi (χαμηλής ποιότητας ντε) από το κινητό.

σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - ...
Εικόνα

Από το μπαλκόνι στο χωριό
Εικόνα

Εδώ αριστερά απλώνω πετσέτες και μαγιώ να στεγνώσει πριν τη μεσημεριανή βάρδια ;D :D )
Εικόνα

Λασπούρες + λασποβροχές φεβρουαρίου
Εικόνα

Παθαίνοντας λάστιχο στο πιο όμορφο δυνατό σημείο. Epic fail , δλδ
Εικόνα

Στον αυχένα Κατάρας με την αντάρα μέσα
Εικόνα

Το Aino βγάζει κ γαμw τις κοντραστάτες φώτο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#137849 Δεν παιζόσαστε κυριακάτικα.

Οι φωτό είναι από την επανόρθωση μιας ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ εκ μέρους μου που προκάλεσε ένα μεγάλο βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν τα βεντιλατέρ και να δουλεύει συνεχώς η αντλία βενζίνης, είχαν λιώσει 4 χοντρά καλώδια 3.5άρια, 3 καλώδια 0.75 των μπέκ, και 4 καλώδια 1.5 από διάφορους αισθητήρες 1 ρελές των 30Α και 1 φύσα των 30Α.

Οπότε ξηλώθηκε η μεγάλη χοντρή πλεξούδα της ECU, βρέθηκαν τα κατεστραμένα καλώδια και αντικαταστάθηκαν, επίσης ξηλώθηκε επί τη ευκαιρία και το immo που ένας από τους 3 μικρορελέδες είχε πάθει κοκομπλόκο και το αμάξι έπερνε μπροστά 3 φορές στις 5 και μου είχε κάνει τα νεύρα τσατάλια.

Ευκαιρία και για ένα μικρό συμμάζεμα όπως

Αλλαγή ιμάντα χρονισμού
Τοποθέτηση άλλης εισαγωγής που είχα φτιάξει πριν 2 χρόνια
Καθαρισμός των μπέκ
Αλλαγή ορισμένων παλαιωμένων κολλάρων που είναι πολύ κρυμμένα και απαιτούν γενικό ξήλωμα
Αλλαγή μιας φούσκας ημιαξονίου
Αντικατάσταση ρουλεμάν top mount
Και ότι άλλο βρεθεί στην πορεία

Σημ: Όποιος χρειάζεται την τεχνική της φόρτισης μπαταρίας με ανάστροφη πολικότητα και την τοποθέτηση της στο αυτοκίνητο να του στείλω τις οδηγίες και φωτό με το αποτέλεσμα. :s_sarcastic

Οι φωτό είναι μικρό δείγμα της |λογοκρισία| μου, που διάβολο είχα το μυαλό μου ?
Πάντως επειδή ουδέν κακό αμιγές καλού, βρήκα την όρεξη να κάνω και άλλα πράγματα που όλο τα ανέβαλα όπως τα παλιά κολλάρα, το immo, την εισαγωγή και άλλα.

Εικόνα

Εικόνα

how to use print screen
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
antonisczt έγραψε:Βενζινη Νικο,αν κρινω απο τα τασια?

Ναι, βενζίνη.

1,6 πρέπει να είναι.

Καμία 115αρια άλογα είναι? Ωραίο μοτερακι.

< >