- 23 Σεπ 2014, 00:19
Zorz έγραψε:Μπορεί οι διαχειριστές να μεροληπτούσαν όπως λες ή μπορεί -λέμε τώρα- να κάνεις εσύ λάθος...
Κάθεσαι τώρα και γράφεις (έστω, αντιγράφεις) κατεβατά επί κατεβατών για άσχετα ποστ που γράφτηκαν 3+ χρόνια πριν για τα οποία σου εγγυώμαι ότι κανείς -εκτός από εσένα- δεν παίρνει στα σοβαρά.
Επανήλθες και σαν να μη πέρασε μια μέρα, άρχισες το ίδιο τροπάρι όπως πριν. Το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το δεχτείς ακόμα και ως ενδεχόμενο, αλλά ο πλανήτης δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα.
Υποστηρίζεις μεν ότι δεν ασχολείσαι σοβαρά, αλλά να τα walls of text για τους κακούς που σε κυνηγάνε και σπιλώνουν το καλό σου όνομα στα φόρα.
Για να καταλάβεις όμως το πόσο λάθος είσαι, αυτά για τα οποία κατηγορεις τους άλλους, εσύ ο ίδιος τα κάνεις. Πχ. λίγο πολύ, κατηγόρησες τον Λάππα ότι είναι λαμόγιο που παραβιάζει την εργατική νομοθεσία, ενώ ο άνθρωπος όχι απλώς δεν έχει φροντιστήριο αλλά (αν δεν κάνω λάθος) είναι από αυτούς που έχουν μείνει απλήρωτοι.
Όσον αφορά αυτά που έγραφες στα παραπονιάρικα email σου για μένα, τώρα που τα δημοσίευσες πλέον τεχνικά αποτελούν λίβελο. Αν λοιπόν ήμουν μέλος αυτής της υποθετικής μαφίας που σε κατατρέχει και αν είχα την ίδια δικομανία που φαίνεται να σε διακατέχει, θα μπορούσα να σε χορέψω στο ταψί αν ήθελα για συκοφαντική δυσφήμιση.
Δεν πρόκειται να το κάνω όμως, γιατί πολύ απλά δεν θεωρώ σοβαρά αυτά που γράφεις και έχω πιο σημαντικά πράγματα να αφιερώσω το χρόνο μου. Γι αυτό και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω ούτε με αυτά που γράφεις εδώ, ούτε με το φιδεμπόριο σου για το διαστημικό Opel κ.α.
Το όλο ζήτημα είναι αν η διαχείριση έκανε ή όχι σωστά τη δουλειά της. Παρουσίασα τόσες περιπτώσεις που δεν την έκανε. Μάλιστα, όταν σου λένε καλώς πράξαμε, σημαίνει: εγώ τώρα σε βρίζω, εσύ απαντάς με τα γνωστά ειρωνικά post και, στην καλύτερη, φεύγουμε μαζί ή πιο συνηθισμένα φεύγεις εσύ, ή ακόμη καλύτερα σβήνουν τη δική σου απάντηση ή, ακόμη πιο καλά, σβήνουν τις ύβρεις και σε αφήνουν να φαίνεσαι ως Δον Κιχώτης που κυνηγάει ανεμόμυλους. Πώς τη θεωρείς τη στάση της διαχείρισης τη στιγμή μάλιστα που μου είχε δηλώσει ότι εγώ δε θα πρέπει να απαντώ στις επιθέσεις, αλλά να κάνω αναφορά ο,τιδήποτε είναι πέραν του αποδεκτού;
Για το Λάππα, όντως, μπορεί να πέφτω έξω, ως προς την ιδιοκτησία φροντιστηρίου. Αν και για τα υπόλοιπα, στην Ελλάδα, μάλλον πέφτω μέσα 100%. Αν δούλευε τον πλήρωναν Χριστούγεννα και Πάσχα, όπως ορίζει ο νόμος; Αν ναι, το έκαναν όλοι; Αν όχι, έκανε κάθε φορά καταγγελίες; Έπαιρνε πάντα αυτά που είχαν δηλωθεί; Μήπως μερικά τα έπαιρνε στο χέρι και άλλα μαύρα κατά τη συνήθη τακτική; Ιδιαίτερα έκανε; Τα δήλωνε στην εφορία; Μιλάς με άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το χώρο, λόγω σπουδών και φίλων που ασχολούνται με το άθλημα, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να πέφτω έξω.
Όσον αφορά σε σένα, όσο είναι λίβελος αυτά που έγραψα (δεν είναι, περιγράφω γεγονότα σε mail διαμαρτυρίας που έστειλα στη διαχείριση του 4tforum, μετά τη διαγραφή μου, όταν με ανήθικο τρόπο - λόγω απουσίας μου - ήσουν ένας από αυτούς που με σχολιάζει / ειρωνεύεται κτλ), άλλο τόσο είναι και τα δικά σου, όπως και των υπολοίπων είναι εξύβριση. Και όλα αυτά, από όλους, χωρίς να έχω δυνατότητα απαντήσεως. Πόσο έντιμο είναι αυτό το γεγονός; Πόσο ηθικό; Πόσο νόμιμο; Σχόλιο περί αυτών, φυσικά, δεν έκανες. Το θεωρείς, λοιπόν, λανθασμένο ή καλώς κάνατε που με βρίζατε, ειρωνευόσασταν κτλ ενώ δεν είχα δυνατότητα απαντήσεως;
Διαστημικό το Opel Astra; Δεν το νομίζω. Αλλά μην προσπαθείς να αποσιωπήσεις το γεγονός ότι και σε αυτό το σημείο έπεφτε μαζικό δούλεμα και επίθεση, ακόμη και από κατόχους πολύ χειρότερων αυτοκινήτων (βλ. Xsara του "κακόμοιρου", κατά δήλωσή του, φοιτητή). Να μην αναφέρουμε την "επιστημονικότητα" των απόψεων (γράφω σε ελεύθερη μετάφραση): αν τράκαρες με την Ε36 θα σε είχε διαλύσει γιατί... έτσι... είναι BMW. Ανεβάζω αποτελέσματα δοκιμών που παίρνει 1 αστέρι, ενώ το Astra 4 και ποια είναι η επιστημονική απάντηση; Κάθε σύγκρουση είναι διαφορετική (λες και δεν το γνωρίζαμε αυτό) και, τελικά, πάλι εσύ θα την πλήρωνες. Επιχείρημα αποδεκτό από το σύνολο του forum, αφού δεν υπήρξε καμία αντίδραση επί αυτού. Φυσικά, το (γλ)Astra είναι το χειρότερο όχημα όλων που ακόμη και το Model T είναι καλύτερό του σε όλες τις συνθήκες. Όλα αυτά, όπως είναι φανερό, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, οπότε η μόνη λογική εξήγηση (για εμένα τουλάχιστον) ήταν η προσπάθεια που γινόταν να φύγω από το forum για τους λόγους που έχω αναφέρει (κυρίως πολιτικοί για μια μερίδα κόσμου στην οποία, κατ' εμέ, ανήκεις, οικονομικοί για μια άλλη μερίδα κ.ο.κ.) και έγιναν φανεροί όταν αναφέρθηκε (και μέσω pm σε εμένα) δημόσια ότι γίνονταν συντονισμένες προσπάθειες πάνω στο θέμα αυτό. Προς εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού γίνονταν και οι αγελαίες επιθέσεις από οργανωμένες ομάδες χρηστών (δε χρειάζεται να περιγράψω κάτι, μια ματιά φανερώνει την πραγματικότητα).
Για τα υπόλοιπα, τώρα, οι περισσότεροι κατάλαβαν πλέον τι είχε συμβεί και πώς παιζόταν το παιχνίδι. Κοίτα προσεκτικά παραπάνω και θα δεις γιατί είμαι μέσα. Και, όπως έχω γράψει, κακίες δεν κρατάω, αλλά δεν ξεχνώ και συμπεριφορές. Δεν είναι δυνατόν π.χ. να θεωρήσω "φίλο", ακόμη και τη ζωή να μου σώσει, τον zorz (γράφω εσένα γιατί εσύ απάντησες γιατί κατά τα άλλα δε θα μου έδινες νερό να πιω) όταν γνωρίζω (και τα ανέβασα) πώς έχει φερθεί στο παρελθόν.
Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά είναι η πρώτη μέρα τις τελευταίες 4 που είμαι ξεκούραστος και κάθομαι στον υπολογιστή μετά τις γέννες κτλ.
Ευχαριστώ.