Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
bill33 έγραψε:
italakias έγραψε:
bill33 έγραψε:
bibendum έγραψε:IKE ειναι το τρελο nickname?

Υπήρχε και χρήστης με " ___ " nickname και με κάμποσους κλώνους .
http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist ... le&u=48233
Και την φωτό του ιταλακια :s_rofl :s_rofl
Αν έλεγε για τον εαυτό του ο ΙΚΕ θα ήξερε τα περι warn και ban.

Αυτος ο τυπος με το αβαταρ μου παντως ,δεν ημουν εγω.
Θυμαμαι την ανακοινωση οτι αποβληθηκε σαν κλωνος δικος μου και λεω απο μεσα μου,να κανω λογαριασμο να μπω τους το πω για να μην υπαρχουν παρεξηγησες αλλα μετα λεω δεν βαριεσαι,ουτε καν θα με πιστεψουν και θα φαω και μπαν.
Και ειναι και αλλοι που εχουν αποβληθει σαν κλωνοι μου ,χωρις να ειναι.
Αυτα για την ιστορια .

Ναι,κοίτα πλάκα όμως !Κανένας τους δεν διαμαρτυρήθηκε οτι αποβλήθηκε επειδή τον μπερδέψαμε με εσένα.Μάλλον θα τους διώξαμε σωστά.

Εγω δεν ειπα οτι δεν ειχα κλωνους.
Αναφερθηκα στον συγκεκριμενο που στο λεω εγω οτι 1000% δεν ειναι δικος μου.
Οταν καποιος φτιαχνει ενα κλωνο και αποβαλλεται ,δεν υπαρχει κανενας λογος να διαμαρτυρηθει.
Συνεχιζει να γραφει στο φορουμ με το κανονικο του ονομα .Το καταλαβες;
Και απο την στιγμη που αποβαλλεται σαν κλωνος ιταλακια,συνεχιζει με αλλον κλωνο το τρολαρισμα και η διαχειριση που κοιμαται ορθια σου λεει ενταξει,ο ιταλακιασ ειναι για να το λενε καποιοι,ας τον αποβαλλουμε.

Συνεχιστε τωρα την συζητηση με τον Πιπινο1976 που στο παλαιο φορουμ τον θαβανε οποτε κανανε κεφι και ενω ειχε αποβληθει ο ανθρωπος.
Nα λείπουν οι χαρακτηρισμοί. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Zorz έγραψε:Μπορεί οι διαχειριστές να μεροληπτούσαν όπως λες ή μπορεί -λέμε τώρα- να κάνεις εσύ λάθος...

Κάθεσαι τώρα και γράφεις (έστω, αντιγράφεις) κατεβατά επί κατεβατών για άσχετα ποστ που γράφτηκαν 3+ χρόνια πριν για τα οποία σου εγγυώμαι ότι κανείς -εκτός από εσένα- δεν παίρνει στα σοβαρά.
Επανήλθες και σαν να μη πέρασε μια μέρα, άρχισες το ίδιο τροπάρι όπως πριν. Το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το δεχτείς ακόμα και ως ενδεχόμενο, αλλά ο πλανήτης δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα.

Υποστηρίζεις μεν ότι δεν ασχολείσαι σοβαρά, αλλά να τα walls of text για τους κακούς που σε κυνηγάνε και σπιλώνουν το καλό σου όνομα στα φόρα.

Για να καταλάβεις όμως το πόσο λάθος είσαι, αυτά για τα οποία κατηγορεις τους άλλους, εσύ ο ίδιος τα κάνεις. Πχ. λίγο πολύ, κατηγόρησες τον Λάππα ότι είναι λαμόγιο που παραβιάζει την εργατική νομοθεσία, ενώ ο άνθρωπος όχι απλώς δεν έχει φροντιστήριο αλλά (αν δεν κάνω λάθος) είναι από αυτούς που έχουν μείνει απλήρωτοι.

Όσον αφορά αυτά που έγραφες στα παραπονιάρικα email σου για μένα, τώρα που τα δημοσίευσες πλέον τεχνικά αποτελούν λίβελο. Αν λοιπόν ήμουν μέλος αυτής της υποθετικής μαφίας που σε κατατρέχει και αν είχα την ίδια δικομανία που φαίνεται να σε διακατέχει, θα μπορούσα να σε χορέψω στο ταψί αν ήθελα για συκοφαντική δυσφήμιση. :s_cool

Δεν πρόκειται να το κάνω όμως, γιατί πολύ απλά δεν θεωρώ σοβαρά αυτά που γράφεις και έχω πιο σημαντικά πράγματα να αφιερώσω το χρόνο μου. Γι αυτό και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω ούτε με αυτά που γράφεις εδώ, ούτε με το φιδεμπόριο σου για το διαστημικό Opel κ.α.

Το όλο ζήτημα είναι αν η διαχείριση έκανε ή όχι σωστά τη δουλειά της. Παρουσίασα τόσες περιπτώσεις που δεν την έκανε. Μάλιστα, όταν σου λένε καλώς πράξαμε, σημαίνει: εγώ τώρα σε βρίζω, εσύ απαντάς με τα γνωστά ειρωνικά post και, στην καλύτερη, φεύγουμε μαζί ή πιο συνηθισμένα φεύγεις εσύ, ή ακόμη καλύτερα σβήνουν τη δική σου απάντηση ή, ακόμη πιο καλά, σβήνουν τις ύβρεις και σε αφήνουν να φαίνεσαι ως Δον Κιχώτης που κυνηγάει ανεμόμυλους. Πώς τη θεωρείς τη στάση της διαχείρισης τη στιγμή μάλιστα που μου είχε δηλώσει ότι εγώ δε θα πρέπει να απαντώ στις επιθέσεις, αλλά να κάνω αναφορά ο,τιδήποτε είναι πέραν του αποδεκτού;

Για το Λάππα, όντως, μπορεί να πέφτω έξω, ως προς την ιδιοκτησία φροντιστηρίου. Αν και για τα υπόλοιπα, στην Ελλάδα, μάλλον πέφτω μέσα 100%. Αν δούλευε τον πλήρωναν Χριστούγεννα και Πάσχα, όπως ορίζει ο νόμος; Αν ναι, το έκαναν όλοι; Αν όχι, έκανε κάθε φορά καταγγελίες; Έπαιρνε πάντα αυτά που είχαν δηλωθεί; Μήπως μερικά τα έπαιρνε στο χέρι και άλλα μαύρα κατά τη συνήθη τακτική; Ιδιαίτερα έκανε; Τα δήλωνε στην εφορία; Μιλάς με άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το χώρο, λόγω σπουδών και φίλων που ασχολούνται με το άθλημα, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να πέφτω έξω.

Όσον αφορά σε σένα, όσο είναι λίβελος αυτά που έγραψα (δεν είναι, περιγράφω γεγονότα σε mail διαμαρτυρίας που έστειλα στη διαχείριση του 4tforum, μετά τη διαγραφή μου, όταν με ανήθικο τρόπο - λόγω απουσίας μου - ήσουν ένας από αυτούς που με σχολιάζει / ειρωνεύεται κτλ), άλλο τόσο είναι και τα δικά σου, όπως και των υπολοίπων είναι εξύβριση. Και όλα αυτά, από όλους, χωρίς να έχω δυνατότητα απαντήσεως. Πόσο έντιμο είναι αυτό το γεγονός; Πόσο ηθικό; Πόσο νόμιμο; Σχόλιο περί αυτών, φυσικά, δεν έκανες. Το θεωρείς, λοιπόν, λανθασμένο ή καλώς κάνατε που με βρίζατε, ειρωνευόσασταν κτλ ενώ δεν είχα δυνατότητα απαντήσεως;

Διαστημικό το Opel Astra; Δεν το νομίζω. Αλλά μην προσπαθείς να αποσιωπήσεις το γεγονός ότι και σε αυτό το σημείο έπεφτε μαζικό δούλεμα και επίθεση, ακόμη και από κατόχους πολύ χειρότερων αυτοκινήτων (βλ. Xsara του "κακόμοιρου", κατά δήλωσή του, φοιτητή). Να μην αναφέρουμε την "επιστημονικότητα" των απόψεων (γράφω σε ελεύθερη μετάφραση): αν τράκαρες με την Ε36 θα σε είχε διαλύσει γιατί... έτσι... είναι BMW. Ανεβάζω αποτελέσματα δοκιμών που παίρνει 1 αστέρι, ενώ το Astra 4 και ποια είναι η επιστημονική απάντηση; Κάθε σύγκρουση είναι διαφορετική (λες και δεν το γνωρίζαμε αυτό) και, τελικά, πάλι εσύ θα την πλήρωνες. Επιχείρημα αποδεκτό από το σύνολο του forum, αφού δεν υπήρξε καμία αντίδραση επί αυτού. Φυσικά, το (γλ)Astra είναι το χειρότερο όχημα όλων που ακόμη και το Model T είναι καλύτερό του σε όλες τις συνθήκες. Όλα αυτά, όπως είναι φανερό, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, οπότε η μόνη λογική εξήγηση (για εμένα τουλάχιστον) ήταν η προσπάθεια που γινόταν να φύγω από το forum για τους λόγους που έχω αναφέρει (κυρίως πολιτικοί για μια μερίδα κόσμου στην οποία, κατ' εμέ, ανήκεις, οικονομικοί για μια άλλη μερίδα κ.ο.κ.) και έγιναν φανεροί όταν αναφέρθηκε (και μέσω pm σε εμένα) δημόσια ότι γίνονταν συντονισμένες προσπάθειες πάνω στο θέμα αυτό. Προς εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού γίνονταν και οι αγελαίες επιθέσεις από οργανωμένες ομάδες χρηστών (δε χρειάζεται να περιγράψω κάτι, μια ματιά φανερώνει την πραγματικότητα).

Για τα υπόλοιπα, τώρα, οι περισσότεροι κατάλαβαν πλέον τι είχε συμβεί και πώς παιζόταν το παιχνίδι. Κοίτα προσεκτικά παραπάνω και θα δεις γιατί είμαι μέσα. Και, όπως έχω γράψει, κακίες δεν κρατάω, αλλά δεν ξεχνώ και συμπεριφορές. Δεν είναι δυνατόν π.χ. να θεωρήσω "φίλο", ακόμη και τη ζωή να μου σώσει, τον zorz (γράφω εσένα γιατί εσύ απάντησες γιατί κατά τα άλλα δε θα μου έδινες νερό να πιω) όταν γνωρίζω (και τα ανέβασα) πώς έχει φερθεί στο παρελθόν.

Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά είναι η πρώτη μέρα τις τελευταίες 4 που είμαι ξεκούραστος και κάθομαι στον υπολογιστή μετά τις γέννες κτλ.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Zorz έγραψε:Για να καταλάβεις όμως το πόσο λάθος είσαι, αυτά για τα οποία κατηγορεις τους άλλους, εσύ ο ίδιος τα κάνεις. Πχ. λίγο πολύ, κατηγόρησες τον Λάππα ότι είναι λαμόγιο που παραβιάζει την εργατική νομοθεσία, ενώ ο άνθρωπος όχι απλώς δεν έχει φροντιστήριο αλλά (αν δεν κάνω λάθος) είναι από αυτούς που έχουν μείνει απλήρωτοι.

Τι έκανε; :s_rofl

Ωραία πράγματα διαβάζουμε με τους reinstated χρήστες. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#14019 reinstate: restore (someone or something) to their former position or condition

Εδώ δεν είναι το 4tforum, άρα δεν υπάρχει restore to former condition. Κάνω λάθος ή κάποιοι επιθυμούν, επιζητούν και απεργάζονται την ηθική και, γιατί όχι, σωματική εξόντωση χρηστών που έχουν διαφωνήσει μαζί τους κατά το παρελθόν;

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#14024 Πιπινε τωρα που το λες ειχε κυκλοφορησει μια περιεργη ιστορια παλαιοτερα για την καταληξη του χρηστη Πατρινου μετα απο την διαμαχη του με τον διαχειριστη mirage. Καποιοι ελεγαν ολο νοημα "..σκεψου γλεντια οταν παει κανενας να χτισει στον ακαλυπτο του kacey" . :s_laughat
Θυμαμαι χαρακτηριστικα επισης τον italakia να μου γραφει σε pm "Φιλε για να γλυτωσω θα αναγκαστω να αλλαζω ταυτοτητες και να μετακομιζω απο δω και απο κει.." :s_dunno

Εσυ ομως δεν εχεις να φοβασαι τιποτα πλεον.Εχεις εμενα.

Image
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
g8777 έγραψε:Πιπινε τωρα που το λες ειχε κυκλοφορησει μια περιεργη ιστορια παλαιοτερα για την καταληξη του χρηστη Πατρινου μετα απο την διαμαχη του με τον διαχειριστη mirage. Καποιοι ελεγαν ολο νοημα "..σκεψου γλεντια οταν παει κανενας να χτισει στον ακαλυπτο του kacey" . :s_laughat
Θυμαμαι χαρακτηριστικα επισης τον italakia να μου γραφει σε pm "Φιλε για να γλυτωσω θα αναγκαστω να αλλαζω ταυτοτητες και να μετακομιζω απο δω και απο κει.." :s_dunno

Εσυ ομως δεν εχεις να φοβασαι τιποτα πλεον.Εχεις εμενα.

Για τον kacey το περιμένω. Το τοίχο-τοίχο μέχρι να σε πετύχω ισχύει 100%. Είμαι σίγουρος ότι με ψάχνει μετά το troll-άρισμα που του έκανα στο YouTube με το "Κυνήγι Πεζού" και γι' αυτό δεν έχει δώσει σημεία ζωής ακόμη. Αν μάθει που μένω, όμως, έχουμε τον ένοχο έτοιμο στο πιάτο... Έχουμε και στη γειτονιά τελευταία τέτοιους: παράνομα parking, κράτημα θέσεων μπρος και πίσω από το parking, 8 αυτοκίνητα για 2 διαμερίσματα και όλα να κρατάνε θέσεις το ένα για το άλλο κτλ και αν πας να παρκάρεις πουθενά που θεωρούν δικό τους χώρο καλούν την αστυνομία γιατί είσαι παράνομος (τυπικά ναι, αλλά βασικά καλούν γιατί θέλουν να παρκάρουν παράνομα οι ίδιοι). Αν πας να καλέσεις εσύ για τον ίδιο λόγο (π.χ. για γωνία ή το παράνομο parking) έρχονται και σου σπάνε το αυτοκίνητο, ή σε βρίζουν ή σου επιτίθενται 3-4 άτομα μαζί, όταν σε βρουν μόνο στο δρόμο.

Για τον mirage δεν ξέρω τι έκανε. Λες να είναι κι αυτός επικίνδυνος με λοστούς, ρακέτες, μπαστούνια του γκολφ και του baseball, πιστόλια στο μαγαζί κτλ;

Και ένα τραγουδάκι αφιερωμένο σε έναν χρήστη που αποτελεί ίνδαλμα όπου κι αν έχει βρεθεί. Η ερωτική τέχνη, βλέπεις, δεν ξεχνιέται με την ηλικία, άσε που αφήνει και υπονοούμενα για τη σχέση μας:

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#31833 Εικόνα

:lol: :lol: :lol:

edit: στην πρώτη αναφορά στην ολύμπια καταγωγή του admin, "Την επόμενη φορά θα είναι οριστική η απομάκρυνσή του, χωρίς καμία επιπλέον προειδοποίηση."... :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Η συγκεκριμένη ανταγωνιστική ως προς το 4TF υπηρεσία

Εγώ αυτό δεν κατάλαβα!