Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#13745 Επιτέλους...!
Προσωπικό αυτοκίνητο του Βιντσεντζο Λαντσια. Εδώ μετά το ατύχημα που είχε το 1925.
Αλέξανδρε βάζεις...
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#13988 Μόλις το είδα πήγε το μυαλό μου σε Abarth, αλλά δε νομίζω... Οι ζάντες μου θυμίζουν Alpine, και φέρνει λίγο σε A210 αλλά ούτε αυτό είναι. Είναι και πολύ "κατσίκι"...Ψηλό και μετατρόχια πολύ ανοιχτά. Ήταν έτσι κανονικά αυτό ή το έχουνε κανιβαλίσει;

Δεν ξέρω, οι ζάντες είναι Alpine και πίσω βλέπω ένα Clio που ενισχύει το γαλλικό της υπόθεσης. Μήπως είναι κανένα Matra;
Τελευταία επεξεργασία από cavallino και 23 Σεπ 2014, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
cavallino έγραψε:Μόλις το είδα πήγε το μυαλό μου σε Abarth, αλλά δε νομίζω... Οι ζάντες μου θυμίζουν Alpine, και φέρνει λίγο σε A210 αλλά ούτε αυτό είναι. Είναι και πολύ "κατσίκι"...Ψηλό και μετατρόχια πολύ ανοιχτά. Ήταν έτσι κανονικά αυτό ή το έχουνε κανιβαλίσει;

Τα αγωνιάρικα είναι ακριβώς έτσι... καλά το πας, πάντως, αν το καλοσκεφτείς η απάντηση είναι μπροστά στη μύτη σου! :s_cool
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#13990 MATRA DJET ZS XAXAXXAXAXA μας τρολλάρεις ρε!
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#14009 ΕΞΟ Η ΞΕΝΗ! Αφήστε ρε να περάσει λίγη ώρα, να νομίζω ότι σας ζόρισα, μη νοιώθω άσχημα. :s_mad
Ρόμαν, βάζεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#14031 lada oka
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:lada oka

Image
Βασισμένο σε Υ πρώτης γενιάς είναι;
Ετσι μου μοιάζει :s_blush
Άβαταρ μέλους
By krom
#14284 Είναι πολύ μικρότερο από Y. Στην ουσία είναι το σοβιετικό Kei-car, αντιγραφή του Daihatsu Mira με δικύλινδρο (κομμένος 1.3) και αρκετά σύγχρονο για την εποχή του.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#14288 Image

γαμάτο :s_cool

dimviii βάζεις