Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Χρήστος Λάππας έγραψε:
giannik1977 έγραψε:έκαστο κόκκινο κοστίζει 350€ (το 1ο , τα αλλα σπάνε στη μέση..)

Γιατί σπάνε στην μέση; Αναρωτιέμαι ποιο είναι το σκεπτικό του νομοθέτη. Ότι στους καλούς πελάτες κάνουμε καλύτερες τιμές;

Εικόνα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#139814 Χαχαχα έτσι πάει καλώς ή κακώς.συγχωνεύονται όπως κ οι ποινές στο δικαστήριο..
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Bayern7 έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:Για να μην μιλήσω τι έγινε στη θητεία που εκεί χρειάζεται ολόκληρο thread.

Σε περιμένουμε από εδώ viewtopic.php?f=9&t=472
όταν έχεις χρόνο.

Αν δεις πώς ξεκινάει το θέμα θα καταλάβεις τι μου έχει συμβεί τουλάχιστον 3+1 φορές και γιατί, μετά από όλα αυτά, τα βλέπω όλα πιο χαλαρά και γιατί διατηρώ ακεραιότητα χαρακτήρα (τι χειρότερο να μου κάνουν δηλαδή; να με πετύχουν κανονικά;). Αν φας έναν 4,2'' στο κεφάλι (εντάξει, 30-40m πιο κάτω και ευτυχώς είχε κλίση η πλαγιά, διαφορετικά θα ήμασταν όλοι οι πολυβολητές νεκροί σήμερα, 400m διάμετρο έχει ως εγκαιροφλεγές το βλήμα του) θα τα βλέπεις όλα πιο χαλαρά. Και ο βλάκας να λέει: πετυχαίνουμε στόχο... Βρε στραβούλιακα, ρίξατε τον όλμο στο παρατηρητήριο, 10m από τον Μέραρχο που το έβαλε στα πόδια (πήρε το τζιπ και έφυγε), και πετυχαίνετε στόχο;

giannik1977 έγραψε:@pipinos
Ήθελα να ξερα αν έπεφτες στο διάβα μου , να περνάς τα κόκκινα το ένα μετά το άλλο , τι δικαιολογία θα ελεγες; Αν σου ανακοινωνα ότι έκαστο κόκκινο κοστίζει 350€ (το 1ο , τα αλλα σπάνε στη μέση..) κ σου εβγαζα ένα κουστούμι 2.000€ σε αυτές τις δύσκολες μέρες πως θα αντιδρουσες;
Είσαι άνθρωπος σπουδαγμενος , είσαι πατέρας , σου εμπιστεύονται τα παιδιά τους , είναι κριμας να προκαλείς έτσι..
Φιλικά πάντα.

Θα σου έλεγα την αλήθεια: ότι έπαιζα. Με ασφάλεια μεν (γιατί δεν πέρασα κανένα κόκκινο αέρα, απλά τα αντιμετώπιζα ως STOP), αλλά έπαιζα. Το κουστούμι θα το πλήρωνα, δεν γίνεται αλλιώς. Άσε που δεν θα με πετύχαινες να περνάω 50 κόκκινα. Άντε να με έβλεπες σε 1-2.

Διάβασε γιατί προκαλώ. Ο κόσμος το ζητάει, να του χαλάσω χατήρι; Έχω οπαδούς εδώ μέσα. Από παλιά δηλαδή, όχι μόνο πρόσφατους.

@markvag
Δυστυχώς γράφεις τσάμπα και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Υπάρχουν αρκετοί που τα πιάνουν. Αν δεις το θέμα με τα πολιτικά θα το καταλάβεις ποιοι είναι.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#139822 Διαλειμμα μιας βδομαδας. Παρακληση μην κανετε quote τον εν λογω χρηστη οταν του απαντατε. Καποιοι τον εχουν σε ignore list και τα ποστινια του εμφανιζονται.
Ευχαριστω
Ο payrolled
Άβαταρ μέλους
By Govus
giannik1977 έγραψε:Χαχαχα έτσι πάει καλώς ή κακώς.συγχωνεύονται όπως κ οι ποινές στο δικαστήριο..

Δηλ. δεν προβλέπεται σε τέτοιες εξόφθαλμα και κατά συρροή επικίνδυνες παραβάσεις, η ακινητοποίηση οχήματος, αφαίρεση διπλώματος, αλκοτέστ (η τεστ λήψης ψυχοφαρμάκων), ψυχιατρική εξέταση κλπ. κλπ. :help: ??
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
mirage έγραψε:Διαλειμμα μιας βδομαδας. Παρακληση μην κανετε quote τον εν λογω χρηστη οταν του απαντατε. Καποιοι τον εχουν σε ignore list και τα ποστινια του εμφανιζονται.
Ευχαριστω
Ο payrolled

Τούτο δω το διαμάντι όμως αξίζει να το διαβάζουν οι μελλοντικές γενεές

Ο γυιός μου μαθαίνει αυτά που πρέπει, αλλά ξέρει ήδη την πραγματικότητα, από την 1η ημέρα που γεννήθηκε. Ξέρει ποια είναι η αλήθεια, ποιο είναι το σωστό (για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας), αλλά ξέρει και ότι δεν θα πρέπει να είναι και ανεκτικός, όπως ο πατέρας του. Θα διεκδικεί τα δικαιώματά του και θα γνωρίζει ότι το 99,99% των ατόμων γύρω του είναι είτε βλάκες, είτε λαμόγια.

:thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#139840 pipinos1976 ως εκπαιδευτικός έπρεπε να καταλάβεις ότι η ερώτηση ήταν ρητορική! Δεν υπάρχουν "αρχές" σε αυτή τη χώρα. Μην προσπαθήσεις να μου αποδείξεις το αντίθετο,σε παρακαλώ!
Ελπίζω κατά τη κρίση σου να ανήκω,μαζί με εσένα και τον γυιό σου βέβαια, στο 00,01% των ατόμων που δεν είναι βλάκες ή λαμόγια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Govus έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Χαχαχα έτσι πάει καλώς ή κακώς.συγχωνεύονται όπως κ οι ποινές στο δικαστήριο..

Δηλ. δεν προβλέπεται σε τέτοιες εξόφθαλμα και κατά συρροή επικίνδυνες παραβάσεις, η ακινητοποίηση οχήματος, αφαίρεση διπλώματος, αλκοτέστ (η τεστ λήψης ψυχοφαρμάκων), ψυχιατρική εξέταση κλπ. κλπ. :help: ??

Εννοείται ρε συ , αυτές είναι παρεπόμενες ποινές...ψυχιατρική δεν ξέρω κατά ποσο γίνεται..
Άβαταρ μέλους
By kobulis
pipinos1976 έγραψε:...Θα σου έλεγα την αλήθεια: ότι έπαιζα. Με ασφάλεια μεν (γιατί δεν πέρασα κανένα κόκκινο αέρα, απλά τα αντιμετώπιζα ως STOP), αλλά έπαιζα

Αν πράγματι έγινε έτσι, αλλάζει αρκετά έως πάρα πολύ το πράγμα.

Εγώ όμως έχω άλλη απορία:
Κάθε χρόνο γράφω περίπου 50-60 χιλιάδες χιλιόμετρα με διάφορα αυτοκίνητα. Είναι ζήτημα να βλέπω όλο το χρόνο γύρω μου καταστάσεις που εσύ βλέπεις (και μας μεταφέρεις) σε μία εβδομάδα.
Εντάξει, τα περισσοτερα χιλιόμετρα γίνονται σε άδειους σχετικά δρόμους της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και κάποια εντός Θεσσαλονίκης.

Τελείως μα τελείως καλοπροαίρετα, όσο τέλως πάντως μπορείς να μεταφέρεις από γραπτό κείμενο...
Μήπως πρέπει να ηρεμήσεις λίγο;
Καταλαβαίνεις πως υπάρχει πίσω σου ΚΑΙ ένα πιτσιρίκι που σε χρειάζεται για να μεγαλώσει;
Άβαταρ μέλους
By g47
#141597 Τωρα τα διαβασα. Τραγικα τα γραπτα πραγματικα.
O ανθρωπος ειναι αρρωστος. Προφανως δεν θα το καταλαβει μονος του, μ'αρεσουν τα λογικα ποστ προς το μερος του. :lol:
Μετα τη μια βδομαδα θα ξαναγυρισει mods.
Κατι παραπανω θελει.
Άβαταρ μέλους
By leonp
#141676 The Rolling Stones - Far Away Eyes
I was driving home early Sunday morning through Bakersfield
Listening to Gospel music on the colored radio station
And the preacher said, "You know you always have the
Lord by your side"

And I was so pleased to be informed of this
That I ran twenty red lights in his honor
Thank you Jesus
Thank you Lord

Οδηγούσα προς το σπίτι νωρίς το πρωί της Κυριακής μέσω Bakersfield,
Ακούγοντας Χριστιανική μουσική στον έγχρωμο ραδιοσταθμό,
Και ο ιεροκήρυκας είπε, "ξέρετε ότι έχετε πάντα τον
Κύριο στο πλευρό σας»
Και ήμουν τόσο ευτυχής που πληροφορήθηκα αυτό,
Ώστε πέρασα είκοσι κόκκινα φανάρια προς τιμήν Του
Ευχαριστώ Ιησού,
Σε ευχαριστώ Κύριε.

Άβαταρ μέλους
By Morx
#141727 XAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXA
XAAXAXAXXA
XAAXAXAXXA
XAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXA
XAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXA
XAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXXA
XAAXAXAXXAXAAXAXAXXA

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΚΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#142049 Θυμάστε για έναν παππού που σας έλεγα που βάζει κουβαδάκι για να μην παρκάρει κανείς μπροστά στην πόρτα του;
Well αυτές τις μέρες δεν βάζει κουβαδάκι και πάω το βάζω (αν δεν υπάρχει αλλού θέση) εκεί, προσπαθώντας να τον ενοχλήσω όσο λιγότερο γίνεται. Σήμερα μου λέει μη το παρκάρεις μπροστά στην πόρτα γιατί είναι η πόρτα μου και δεν πρέπει και μ'ενοχλείς θα καλέσω την αστυνομία :dizzy: Τι να κάνω με δαύτον; Μου ανέβηκε πάλι το αίμα με τον τρομπόγερο