Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#139432 double post
Τελευταία επεξεργασία από Wagner669 και 15 Ιούλ 2015, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#139610 Ignore list και τελείωσες. Προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα γιατί χαλάς την ζαχαρένια σου, αλλά δεν τα καταφέρνω.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#139730 Άδικο Δεν έχεις φυσικά :oops:

Από τη στιγμή βέβαια που το Φόρουμ αποφάσισε, θα τηρήσω κι εγώ το λόγο μου και θα αραιωσω αισθητά (ή και ολοκληρωτικά).

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει διαφορετικά :roll:
Άβαταρ μέλους
By nass
#139742 Εχω βάλει 2 χρήστες σε ignore list και κάθε φορά που βλέπω να γίνεται τζέρτζελο με τις δημοσιεύσεις τους και ανοίγω δειγματοληπτικά 1-2 να δω, επιβεβαιώνεται ότι καλά έκανα :)
Η ζωή είναι μικρή και το φόρουμ αρκετά διασκεδαστικό για να τα χαλάει κάθε κομπλεξικός.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
pipinos1976 έγραψε:
Pitt έγραψε:Τώρα αυτά που γράφεις, τι νόημα έχουν και για ποιόν λόγο τα γράφεις; Παράδειγμα προς μίμηση, μαγκιά, γνώση, αυτοπεποίθηση; :dizzy:

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι όλοι όσοι προκαλούν ατυχήματα παραβιάζοντας κόκκινα φανάρια έχουν την ίδια ακριβώς πεποίθηση, θεωρούν δηλαδή ότι είναι ασφαλές να περάσουν με κόκκινο και σίγουρα δεν έχουν την πρόθεση να σκοτώσουν κανέναν.

Τα γράφω γιατί έχουν ενδιαφέρον. Δίνουν ευκαιρία στον κόσμο να ξεσπάσει. Να νιώσει ανώτερος. Να μην κάνω ένα καλοκαιρινό δώρο, τώρα που φάγαμε και Μ(i), όπου i = 3, μνημόνιο;

Για τα φανάρια, όμως, μην νομίζεις ότι ήταν επικίνδυνο. Ήταν εξαιρετικά χαλαρά περάσματα. Για να συμβεί κάτι θα έπρεπε να έρχεται F1 και πάλι μόνο σε συγκεκριμένα σημεία που δεν είχα τέτοια ορατότητα. Άλλωστε, πολλά από αυτά τα φανάρια υπάρχουν περιπτώσεις που βγαίνουν εκτός. Αν βάλουμε και τα εκτός λειτουργίας (π.χ. ολη η Λ. Σαλαμίνος, δηλαδή η συνέχεια της Πέτρου Ράλλη, μετά την Τσαλδάρη, ήταν χωρίς φανάρια χτες το βράδυ) τα φανάρια που πέρασα πρέπει να ήταν 100 άνετα.

Έξη χρόνια στο παλιό φόρουμ δεν ασχολιόμουν παρά μόνο με τεχνικά θέματα και ότι αφορούσε το 3008. Όταν στο νέο φόρουμ είδα να σου την πέφτουν, πέρασε από το μυαλό μου ότι ίσως να πρόκειται για κακόβουλους που σε δουλεύουν για να κάνουν πλάκα. Μετά από το χθεσινή σου ανάρτηση, άλλαξα γνώμη και άρχισα να προβληματίζομαι για την ψυχική σου ισορροπία.

Τι είδους άνθρωπος παρανομεί κατ’ εξακολούθηση και αναρτά τα κατορθώματά του υπερηφανευόμενος γι’ αυτά; Αν επρόκειτο για έφηβο, θα μπορούσα να δικαιολογήσω τις πράξεις του αποδίδοντάς τις στο ανώριμο της ηλικίας. Εδώ όμως υποτίθεται ότι πρόκειται για ώριμο άνδρα, μορφωμένο, πατέρα παιδιού και παιδαγωγό!

Αντιλαμβάνεσαι την θέση σου, τις υποχρεώσεις σου και την συμπεριφορά σου; Αναλογίσθηκες ποτέ ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι μαθητές σου διαβάζουν τις αναρτήσεις σου; Γνωρίζεις ότι καλώς ή κακώς ο δάσκαλος όπως και ο πατέρας λειτουργεί ως πρότυπο για τα παιδιά; Όταν ο καθηγητής κοκορεύεται ότι έχει παράσει σε ένα βράδι πάνω από 50 φανάρια με κόκκινο αφού έχει καταναλώσει και δύο μπουκάλια μπύρες, σκέφτεσαι τι θα κάνει το παιδί με την γκόμενα πάνω στο μηχανάκι; Απορώ που αναρωτιέσαι για την έλλειψη σεβασμού των μαθητών προς το πρόσωπό σου! Γιατί άραγε;

Ειλικρινά σου λέω ότι αυτά δεν τα γράφω για να σε κατηγορήσω, να μου απαντήσεις ή να αντιπαρατεθώ μαζί σου, ούτε μ’ ενδιαφέρει οποιαδήποτε δικαιολογία. Τα γράφω ως αρκετά μεγαλύτερός σου από ενδιαφέρον για τους μαθητές σου, αλλά και το παιδί σου. Σε συμβουλεύω λοιπόν να επισκεφτείς κάποιον που θα μπορούσε να σε βοηθήσει. Δεν είναι καθόλου ντροπή. Βρές κάποιον ψυχολόγο, νευρολόγο ή ακόμη και πνευματικό αν είσαι θρησκευόμενος και μίλα μαζί του. Ίσως η κρίση, η δουλειά, οι συνθήκες να σε έχουν τσακίσει, αλλά μη το αφήνεις. Ψάξε κάπου για βοήθεια, είναι κρίμα και για σένα, αλλά και για το παιδί σου και για αυτούς που διδάσκεις.

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#139759 Ερώτηση: Θα μπορούσαν οι αρχές, στηριζόμενες στα γραπτά του, να τον εντοπίσουν και να τον τιμωρήσουν?

Πραγματικά επικίνδυνος,με απίστευτο θράσος να τα παρουσιάζει όλα τόσο φυσιολογικά!!
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
nomarxis έγραψε:Ερώτηση: Θα μπορούσαν οι αρχές, στηριζόμενες στα γραπτά του, να τον εντοπίσουν και να τον τιμωρήσουν?

Πραγματικά επικίνδυνος,με απίστευτο θράσος να τα παρουσιάζει όλα τόσο φυσιολογικά!!

Όχι, γιατί, πολύ απλά, θα ισχυριστώ ότι αυτά ήταν μόνο λόγια. Πού είναι οι αποδείξεις ότι τα έκανα; Άσε που ο νόμος επιβάλλει επ' αυτοφόρω σύλληψη, οπότε ούτε καν τα βίντεο δεν είναι απόδειξη. Και αυτό είναι και σωστό, αφού, ειδικά το gps, είναι αναξιόπιστο (μπορεί να λέει αλήθεια, αλλά αρκεί μία φορά να πει ψέματα και θα καταδικάσεις έναν αθώο).

Άσε που δεν είμαι και τόσο επικίνδυνος, όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Αν οδηγούσαν όλοι όπως εγώ τα ατυχήματα θα ήταν κάτω από τα μισά σε σχέση με τα σημερινά. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι "ξέρουν" και "ακολουθούν τον ΚΟΚ", οπότε και τρακάρουν όντας "νόμιμοι".

Pitt έγραψε:Έξη χρόνια στο παλιό φόρουμ δεν ασχολιόμουν παρά μόνο με τεχνικά θέματα και ότι αφορούσε το 3008. Όταν στο νέο φόρουμ είδα να σου την πέφτουν, πέρασε από το μυαλό μου ότι ίσως να πρόκειται για κακόβουλους που σε δουλεύουν για να κάνουν πλάκα. Μετά από το χθεσινή σου ανάρτηση, άλλαξα γνώμη και άρχισα να προβληματίζομαι για την ψυχική σου ισορροπία.

Κοίτα, κακόβουλοι είναι. Από το παλιό forum κι ακόμη παλαιότερα. Παίζονται συμφέροντα οικονομικά (ειδικά με το θέμα των αντιμέτρων), αλλά και πολιτικά (να ήξερες πόσοι από εδώ μέσα είναι στο pay roll κάποιου κόμματος). Τα πολιτικά τα αφήνω στην άκρη, μιας και μπορώ να τα αποφύγω, αλλά και δεν αλλάζει και κάτι. Τα οικονομικά είναι αδύνατον, αφού τα αντίμετρα είναι χόμπι (στην Ελλάδα είναι άχρηστα, ειδικά τώρα με την κρίση) και δεν μπορώ να κόψω τα πάντα για να μην δέχομαι επιθέσεις. Η ψυχική μου ισορροπία, λοιπόν, είναι μια χαρά. Δες λίγο πιο κάτω για να καταλάβεις.

Pitt έγραψε:Τι είδους άνθρωπος παρανομεί κατ’ εξακολούθηση και αναρτά τα κατορθώματά του υπερηφανευόμενος γι’ αυτά; Αν επρόκειτο για έφηβο, θα μπορούσα να δικαιολογήσω τις πράξεις του αποδίδοντάς τις στο ανώριμο της ηλικίας. Εδώ όμως υποτίθεται ότι πρόκειται για ώριμο άνδρα, μορφωμένο, πατέρα παιδιού και παιδαγωγό!

Δες την ευρύτερη εικόνα. Κάτι έγραψες πιο πάνω. Αναφέρθηκες σε κακόβουλους. Σκέψου ότι οι κακόβουλοι θέλουν και λίγο δούλεμα. Έτσι δεν είναι; Άλλωστε, είτε βλάκες είναι, είτε πληρωμένοι, πρέπει πρώτα να βγάλουν το μεροκάματο και μετά θα σταματήσουν μόνοι τους.

Pitt έγραψε:Αντιλαμβάνεσαι την θέση σου, τις υποχρεώσεις σου και την συμπεριφορά σου; Αναλογίσθηκες ποτέ ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι μαθητές σου διαβάζουν τις αναρτήσεις σου; Γνωρίζεις ότι καλώς ή κακώς ο δάσκαλος όπως και ο πατέρας λειτουργεί ως πρότυπο για τα παιδιά; Όταν ο καθηγητής κοκορεύεται ότι έχει παράσει σε ένα βράδι πάνω από 50 φανάρια με κόκκινο αφού έχει καταναλώσει και δύο μπουκάλια μπύρες, σκέφτεσαι τι θα κάνει το παιδί με την γκόμενα πάνω στο μηχανάκι; Απορώ που αναρωτιέσαι για την έλλειψη σεβασμού των μαθητών προς το πρόσωπό σου! Γιατί άραγε;

4 μπουκάλια μπύρες ή 2L, έτσι για να φουντώνει ο CARυοθραύστης. Οι μαθητές μου, δυστυχώς, δεν διαβάζουν τέτοια fora. Ο γυιός μου μαθαίνει αυτά που πρέπει, αλλά ξέρει ήδη την πραγματικότητα, από την 1η ημέρα που γεννήθηκε. Ξέρει ποια είναι η αλήθεια, ποιο είναι το σωστό (για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας), αλλά ξέρει και ότι δεν θα πρέπει να είναι και ανεκτικός, όπως ο πατέρας του. Θα διεκδικεί τα δικαιώματά του και θα γνωρίζει ότι το 99,99% των ατόμων γύρω του είναι είτε βλάκες, είτε λαμόγια.

Όσο για την έλλειψη σεβασμού των μαθητών δες το αντίστοιχο topic και θα καταλάβεις. Είναι θέμα του ποιον θεωρεί το σύστημα ως αναλώσιμο και ποιον όχι. Αν το σύστημα πει αυτός είναι αναλώσιμος, τότε όλοι θα πέσουν πάνω σε αυτόν.

Pitt έγραψε:Ειλικρινά σου λέω ότι αυτά δεν τα γράφω για να σε κατηγορήσω, να μου απαντήσεις ή να αντιπαρατεθώ μαζί σου, ούτε μ’ ενδιαφέρει οποιαδήποτε δικαιολογία. Τα γράφω ως αρκετά μεγαλύτερός σου από ενδιαφέρον για τους μαθητές σου, αλλά και το παιδί σου. Σε συμβουλεύω λοιπόν να επισκεφτείς κάποιον που θα μπορούσε να σε βοηθήσει. Δεν είναι καθόλου ντροπή. Βρές κάποιον ψυχολόγο, νευρολόγο ή ακόμη και πνευματικό αν είσαι θρησκευόμενος και μίλα μαζί του. Ίσως η κρίση, η δουλειά, οι συνθήκες να σε έχουν τσακίσει, αλλά μη το αφήνεις. Ψάξε κάπου για βοήθεια, είναι κρίμα και για σένα, αλλά και για το παιδί σου και για αυτούς που διδάσκεις.

Ο ειδικός που αναφέρεις με έχει ελέγξει πολλές φορές (ήδη έγραψα 3 φορές, αλλά στην πραγματικότητα είναι 6, αφού οι εξετάσεις ήταν ανά διετία παλιά) και είμαι απολύτως καλά. Ίσα ίσα που σε σχέση με τους περισσότερους είμαι πολύ ήπιος σχετικά με την κατάσταση που αντιμετωπίζω. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρεις άνθρωπο (από παιδί ακόμη) που να καταλαβαίνει ότι θα γράψει 20 και θα πάρει 19 κατόπιν εντολής Δντη, την ώρα που άλλος (πάλι κατόπιν εντολής Δντη) θα γράψει 18 και θα πάρει 20. Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο να τρώει αποβολές σαν τα φυστίκια και να μην αντιδρά καθόλου (οι γονείς πριν 1 χρόνο έμαθαν τους πραγματικούς λόγους), όπως και άνθρωπο να γράφει 9, να του βάζουν 6 (π.χ. Ασύρματη μετάδοση, Απειροστικός Ι, Μαθηματικά δικτύων Ι για να θυμηθώ τα πιο εύκολα) και να μην γυρνάει τα γραφεία ανάποδα, ή άνθρωπο να του λέει ο Δντης 4 φορές να αλλάξει βαθμούς (κατά την άποψη του Δντη) και να παραμένει ψύχραιμος και να μιλά τόσο χαμηλόφωνα που νομίζεις ότι είναι στην εκκλησία. Για να μην μιλήσω τι έγινε στη θητεία που εκεί χρειάζεται ολόκληρο thread. Η εξήγηση σε όλα αυτά είναι απλή: τα έχω βρει με τον εαυτό μου, έχω καταλάβει πώς λειτουργεί η κοινωνία, ποιοι κάνουν κουμάντο, πώς σκέφτεται ο κόσμος και πώς ενεργεί, οπότε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις ούτε για κατανόηση, ούτε για δράση, αλλά ούτε καν για ανοχή. Το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω τον κόσμο γιατί δεν είναι για κάτι παραπάνω.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Arrow έγραψε:Ποιος από δω είναι στο payroll κόμματος ρε???

όλοι εκτός του pipinos1976,τι δεν καταλαβαίνεις;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
pipinos1976 έγραψε:Για να μην μιλήσω τι έγινε στη θητεία που εκεί χρειάζεται ολόκληρο thread.

Σε περιμένουμε από εδώ viewtopic.php?f=9&t=472
όταν έχεις χρόνο.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:
Arrow έγραψε:Ποιος από δω είναι στο payroll κόμματος ρε???

όλοι εκτός του pipinos1976,τι δεν καταλαβαίνεις;

Καλά ρε μ@λ@κες... Τόσο καιρό πληρώνεστε και δεν λέτε τίποτα;;;;;; :rant:

Που πρέπει να δηλωθώ για να αρχίσω να παίρνω κι εγώ το κατιτίς μου;;;;;; :rtfm:

Τζάμπα γράφουμε ρε γμτ!!!!!!!! :protest: :protest: :protest:

BTW: Ποιου κόμματος;;; Όχι ότι μ' ενδιαφέρει, εγκυκλοπαιδικά ρωτάω... :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#139801 @pipinos
Ήθελα να ξερα αν έπεφτες στο διάβα μου , να περνάς τα κόκκινα το ένα μετά το άλλο , τι δικαιολογία θα ελεγες; Αν σου ανακοινωνα ότι έκαστο κόκκινο κοστίζει 350€ (το 1ο , τα αλλα σπάνε στη μέση..) κ σου εβγαζα ένα κουστούμι 2.000€ σε αυτές τις δύσκολες μέρες πως θα αντιδρουσες;
Είσαι άνθρωπος σπουδαγμενος , είσαι πατέρας , σου εμπιστεύονται τα παιδιά τους , είναι κριμας να προκαλείς έτσι..
Φιλικά πάντα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
giannik1977 έγραψε:έκαστο κόκκινο κοστίζει 350€ (το 1ο , τα αλλα σπάνε στη μέση..)

Γιατί σπάνε στην μέση; Αναρωτιέμαι ποιο είναι το σκεπτικό του νομοθέτη. Ότι στους καλούς πελάτες κάνουμε καλύτερες τιμές;