- 15 Ιούλ 2015, 19:28
#139440
Εντάξει ο σουρεαλισμός στην πολιτική σκηνή από ορισμένους αρχιμαλάκες έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο εντός και εκτός πλανήτη Γη και κάθε γνωστού ηλιακού συστήματος.
Ένα αριστερίστικο πουλημένο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ που το 1991 προσπάθησε με κάποιους ακόμα κολλητούς του να εξαφανίσει τη λέξη "Κομμουνιστικό" από τον πολιτικό χάρτη της χώρας στο όνομα του εκμοντερνισμού της Αριστεράς, της Ευρώπης των λαών, της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, της ειρήνης και άλλων πολλών τέτοιων φληναφλημάτων, πάει τώρα να μας κάνει ηθικό κήρυγμα από τα Αριστερά.
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΡΕ ΑΕΡΙΤΖΗ. Παλιομαλάκα οπορτούνα του κερατά, κομπλεξικέ ρεφορμιστή που τολμάς και κατηγορείς άλλους για ρεφορμισμό, τη στιγμή που αν γίνει το άγαλμα του οπορτουνιστή πολιτικού θα σε πάρουν για μοντέλο. Αριστερισμός* του αισχίστου είδους, παπαρολογία του αισχίστου είδους, επαναστατικότητα του κώλου, θεωρητική ανάλυση σαν πασάλειμμα σε βιαστική σχολική εργασία. Εεεεεεε ρε που ξέπεσε ο μαρξισμός ρε πούστη μου, να έρχονται να τον υπερασπιστούν οι διασπαστές του 91, οι συνοδοιπόροι του Ανδρουλάκη και της Δαμανάκη, οι κλακαδόροι του Μάαστριχτ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΑ!
* - Ήταν αριστερισμός κύριε Πάνο μου;
- Ο ορισμός του αριστερισμού κυρία μου!
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”