Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
mirage έγραψε:Γιατι ειναι ο pipinos

I don't always agree with what I say...

Σ οτι αφορά τα κόκκινα, εχω εκφράσει επανελημμενως την άποψη οτι τις καθημερινές, κάποιες ωρες που δεν κυκλοφορεί ψυχή, θα έπρεπε να μετατρέπονται σε πορτοκαλί, παλλομενο. Ήρθες στη διασταύρωση, τσέκαρες οτι δεν υπαρχει ψυχή, έφυγες.
Τελευταία επεξεργασία από Wagner669 και 15 Ιούλ 2015, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#139245 Wagner αρκετά φανάρια γίνονται πορτοκαλί μετά τις 2-3.

Όπως και να έχει δεν υπάρχει κάποια ουσία στο να βγάζει κάποιος τηλεβόα για τις |λογοκρισία|/παρανομίες που κάνει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Arrow έγραψε:Αυτός πρέπει να έγραψε ότι πέρασε καμία 20αρια κόκκινα ή δε διαβάζω καλά?

Δε μπορεί νάναι τόσο βλακας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#139273 Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι πολύ ευαίσθητος στον ανθρώπινο πόνο :inlove:

Πιπινουλις ο ευαισθητουλης :inlove:

Βέβαια το ότι ήπιε 2 λίτρα μπύρα (άρα σίγουρα το διπλάσιο) και οδήγησε χωρίς τύψεις περνάει στο ντούκου :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#139280 Απλά για όσους το κάνουν (με τέτοια προσέγγιση) εύχομαι από την άλλη πλευρά , την άλλη φορά κάποιος το ίδιο έξυπνος κ σίγουρος(με πιο παλαιό πιο μεγάλο τούτου το ίδιο γνώστης). Να υπάρχει και καμιά κάμερα για ανέβασμα βίντεο τύπου #άμεση δικαιοσύνη #.(να φταίνε και οι δύο) Μόνο λαμαρίνες ζημιά φυσικά.... Έχω περάσει με κόκκινο από λάθος κ τρεμω στην ιδέα το τι θα μπορούσε να γίνει. Απλά πράγματα. Οδηγώ και μηχανή και είμαι ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα. Οι δικυκλιστες είναι συνηθισμένοι... Στο πράσινο ελέγχεις για έξυπνους κ γνώστες που σφάζουν από γνώση. Όταν φύγω με πράσινο κ φουλ επιτάχυνση (σκούτερ με 50 άλογα) μάντεψε τι θα γίνει... Γνώστες βλέπω και στο νοσοκομείο που εργάζομαι κ πέφτουν στα χέρια μου για αποκατάσταση+(τον ήξερα το δρόμο, δεν είχα πιει πολύ το κράνος στον αγκώνα ,χωρίς ζώνη ...) αυτά για αυτούς που την πληρώνουν οι ίδιοι. Γιατί πολλές φορές βλέπω τους αθώους που βρέθηκαν στο λάθος τόπο και χρόνο ....Α κ μιλάω για αυτούς τους τυχερους κ όχι για σοβαρούς τραυματισμούς τύπου Σουμάχερ ή για παραπληγικούς , εγκεφαλικές βλάβες κλπ. Θα μπορούσα να γράψω και άλλα προσωπικά βιώματα κ με θάνατο... Απλά θλιβομαι σκέφτομαι άσχημες συμπεριφορές από την πλευρά μου (οδηγική κ όχι μόνο αυτοδικία) και καταληγω. μακριά από μένα και τους δικούς μου τίποτε άλλο .....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#139289 Ψιλα γραμματα για τον Ελληναρα αυτα dekouk.
Γιατι ο Ελληναρας ξερει!!! :rtfm: :rtfm:

Εχει πει κατα καιρους κατι ωραια στα σεμιναρια ο Ιαβερης..
Πχ για τον |λογοκρισία| που προκαλει ατυχημα η δεν φοραει κρανος κλπ 6μηνη υποχρεωτικη εργασια σε νοσοκομεια κλπ κλπ..
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
EDDIE_147 έγραψε:Wagner αρκετά φανάρια γίνονται πορτοκαλί μετά τις 2-3.

Όπως και να έχει δεν υπάρχει κάποια ουσία στο να βγάζει κάποιος τηλεβόα για τις |λογοκρισία|/παρανομίες που κάνει.

Πολλα ομως οχι...
Και καθεσαι χαραματα και περιμενεις να αναψει πρασινο ή να στην αναψουν...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Arrow έγραψε:Αυτός πρέπει να έγραψε ότι πέρασε καμία 20αρια κόκκινα ή δε διαβάζω καλά?

Δε διαβάζεις καλά. Είπε ότι σταμάτησε να μετράει μετά τα 20 παραβιασμένα κόκκινα φανάρια.
Αλλά ήταν σίγουρα πάνω από τα διπλά. Δλδ 40 και βάλε! :metalo:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#139337 Καταλαβαίνετε φαντάζομαι οτι κάθε μηνυμα σχολιασμός επ αυτού που έγραψε ειναι βούτυρο στο ψωμί αυτού που επιζητά την προσοχή των άλλων.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Pitt έγραψε:Τώρα αυτά που γράφεις, τι νόημα έχουν και για ποιόν λόγο τα γράφεις; Παράδειγμα προς μίμηση, μαγκιά, γνώση, αυτοπεποίθηση; :dizzy:

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι όλοι όσοι προκαλούν ατυχήματα παραβιάζοντας κόκκινα φανάρια έχουν την ίδια ακριβώς πεποίθηση, θεωρούν δηλαδή ότι είναι ασφαλές να περάσουν με κόκκινο και σίγουρα δεν έχουν την πρόθεση να σκοτώσουν κανέναν.

Τα γράφω γιατί έχουν ενδιαφέρον. Δίνουν ευκαιρία στον κόσμο να ξεσπάσει. Να νιώσει ανώτερος. Να μην κάνω ένα καλοκαιρινό δώρο, τώρα που φάγαμε και Μ(i), όπου i = 3, μνημόνιο;

Για τα φανάρια, όμως, μην νομίζεις ότι ήταν επικίνδυνο. Ήταν εξαιρετικά χαλαρά περάσματα. Για να συμβεί κάτι θα έπρεπε να έρχεται F1 και πάλι μόνο σε συγκεκριμένα σημεία που δεν είχα τέτοια ορατότητα. Άλλωστε, πολλά από αυτά τα φανάρια υπάρχουν περιπτώσεις που βγαίνουν εκτός. Αν βάλουμε και τα εκτός λειτουργίας (π.χ. ολη η Λ. Σαλαμίνος, δηλαδή η συνέχεια της Πέτρου Ράλλη, μετά την Τσαλδάρη, ήταν χωρίς φανάρια χτες το βράδυ) τα φανάρια που πέρασα πρέπει να ήταν 100 άνετα.

Wagner669 έγραψε:Σ οτι αφορά τα κόκκινα, εχω εκφράσει επανελημμενως την άποψη οτι τις καθημερινές, κάποιες ωρες που δεν κυκλοφορεί ψυχή, θα έπρεπε να μετατρέπονται σε πορτοκαλί, παλλομενο. Ήρθες στη διασταύρωση, τσέκαρες οτι δεν υπαρχει ψυχή, έφυγες.

Σε πολλά από αυτά που πέρασα δεν έχει νόημα να υπάρχουν μετά τις 00:00. Π.χ. το κλασσικό στον Αγ. Διονύσιο (το πέρασα 2 φορές κόκκινο) που υπάρχει για να βγαίνουν από το στενό τα λεωφορεία, που, προφανώς, δεν κυκλοφορούν τέτοιες ώρες.

https://www.google.gr/maps/@37.950205,23.635584,3a,75y,195.76h,80.37t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgaFDQnVmPJOp3WH9TT9BxA!2e0!7i13312!8i6656?hl=el

Δε μπορεί νάναι τόσο βλακας

Είπα ότι μετά τα 20 σταμάτησα να μετράω. Δεν πέρασα μόνο 20 κόκκινα χτες. Πρέπει να πέρασα τουλάχιστον 50 όλο το βράδυ.

EDDIE_147 έγραψε:Όπως και να έχει δεν υπάρχει κάποια ουσία στο να βγάζει κάποιος τηλεβόα για τις |λογοκρισία|/παρανομίες που κάνει.

Υπάρχει... Δίνω βήμα στον κόσμο να ξεσπάσει. Αν έλεγα ότι πέταξα κάτω και μία γριούλα και της πάτησα το κεφάλι στο κράσπεδο θα ήταν πιο ενδιαφέρον, αλλά δεν θα με πιστέψουν (αυτό θα το πίστευαν από kacey). Έτσι, λοιπόν, δίνω χαρά στον κόσμο. Δεν πρέπει να νιώσει ο κόσμος ότι είναι ανώτερος; Αφού οι περισσότεροι δεν κάνουν τέτοια (κάνουν χειρότερα, αλλά λέμε τώρα), τότε είμαστε μια χαρά και ο άλλος είναι ο άτιμος.

@markvag

Έχει λάθος, τουλάχιστον ως προς το σύμπαν. Ή τουλάχιστον ως προς τον κόσμο που ίσως αποτελείται από πολλά σύμπαντα.

CARυοθραύστης έγραψε:Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι πολύ ευαίσθητος στον ανθρώπινο πόνο :inlove:

Πιπινουλις ο ευαισθητουλης :inlove:

Βέβαια το ότι ήπιε 2 λίτρα μπύρα (άρα σίγουρα το διπλάσιο) και οδήγησε χωρίς τύψεις περνάει στο ντούκου :metalo:

Είμαι ευαίσθητος στον ανθρώπινο πόνο. Ευχαριστώ που με διαβάζεις προσεκτικά.edit mod

Πιπινούλης ο γλυκούλης κι ο ευαισθητούλης. Όπως λέμε ο Σάκης ο Γλύκας με τα καλά καρπούζα ένα πράγμα. Αυτό, επαναλαμβάνω, δεν ισχύει για εσένα. Ανήκεις σε άλλη κατηγορία. Όπως λέει ο Σμήναρχος Κάκκαλος στη σειρά "της Ελλάδος τα παιδιά": δεν έχω δει πιο σιχαμερό ερπετό από εσένα... Καταρχάς, είσαι διεστραμμένος και το γράφω δημόσια (με κίνδυνο το ban, αφού το report δεν έπιασε), άσε που έστειλα ήδη στην ΔΗΕ τις λεπτομέρειες για να σε έχουν στην λίστα τους. Άκου σπέρμα στην εγχείριση της κοπέλας που είναι 4 ετών... Όσο πλάκα και να είναι δείχνει τρόπο σκέψης και οι ψυχολόγοι τα ελέγχουν αυτά. Δεν γράφω άλλα γιατί οι προεκτάσεις είναι πολλές σε αυτό το θέμα και περιμένω από τις Αρχές να ενεργήσουν. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο.

2L μπύρα = 4 ποτήρια των 500mL. Πλήρωσα τα 3. Αν είχα πιει 4L θα το έγραφα. Η διαφορά μου με εσένα είναι ότι έχω την ευθύτητα και την τιμιότητα να γράφω την αλήθεια. Εσύ την έχεις; Πες μας τι είχες στο μυαλό σου όταν έγραφες:

CARυοθραύστης έγραψε:Μπιλ69 με εκχύλισμα σπέρματος του Κουπεα έχει περισσότερες πιθανότητες να συμμορφωθεί... η ουλή

@dekouk

Όπως έγραψα ήταν εξαιρετικά εύκολα φανάρια. Δεν υπήρχε κίνδυνος πουθενά. Μην σκέφτεσαι φανάρι που βγαίνει στην Κηφισίας (που και πάλι μπορεί να την κάνεις αν στρίβεις δεξιά, όπως στις ΗΠΑ, όπου επιτρέπεται κάτι αντίστοιχο), αλλά φανάρι σαν αυτό που ανέβασα πιο πάνω. Εκεί για να μην δεις άνθρωπο που έρχεται θα πρέπει να είσαι τελείως τυφλός ή ο άλλος να έρχεται πίσω από την στροφή, να στρίψει όπως ένα μονοθέσιο F1, αλλά και να περάσει τις λακκούβες, όπως ένα WRC.

Σκέψου άλλο ένα, αυτό που ανεβάζω πιο κάτω, στον Σκλαβενίτη στη διαδρομή Κερατσίνι - Πέραμα. Για να στρίψεις δεξιά με κόκκινο πρέπει να δεις αριστερά αν έρχεται κανείς από το αντίθετο ρεύμα. Μα εκεί έχεις ορατότητα 100-200m, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος τόσο γρήγορα, αφού θα πετάξει πάνω από την ανηφόρα και δεν θα στρίψει ποτέ, ήδη από την προηγούμενη στροφή

https://www.google.gr/maps/@37.961276,23.612079,3a,75y,339h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sS5pngaaFwpiPk0L3ysdzVg!2e0!7i13312!8i6656?hl=el

Bayern7 έγραψε:Αλλά ήταν σίγουρα πάνω από τα διπλά. Δλδ 40 και βάλε! :metalo:

Πάνω από 50. Ήταν τόσο εύκολο χτες (δεν κυκλοφορούσε ψυχή έξω) που με προκαλούσε να το κάνω. Διαδρομή 30min την έκανα, τηρώντας και τα όρια μέσες άκρες (π.χ. 90 σε όριο 80 το χειρότερο), κάπου 20min.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Καταλαβαίνετε φαντάζομαι οτι κάθε μηνυμα σχολιασμός επ αυτού που έγραψε ειναι βούτυρο στο ψωμί αυτού που επιζητά την προσοχή των άλλων.

Ευχαριστώ που έχω την προσοχή σου. Σπανίως ασχολείσαι με εμένα. Κάνεις ότι δεν με διαβάζεις, ότι με έχεις foe, αλλά, τελικά, κάπου με συμπαθείς κι εσύ. Δεν επιζητώ πάντως καμία προσοχή. Χαρά μοιράζω στον κόσμο. Σήμερα τελείωσα όλες τις δουλειές μου και ξεκινάω διακοπές, οπότε το πρωί είχα όρεξη για παιχνίδι. Σκέψου ότι κοιμήθηκα 4:30 και σηκώθηκα 7:30 και από τότε τρέχω, αλλά και πάλι διασκεδάζω. Γι' αυτό και έγραψα και στο forum. Μετέφερα όλη αυτή την ώρα στον σκληρό που θα πάρω μαζί στις διακοπές κάπου 50 ταινίες για να έχω υλικό για τα κινητά και τώρα μου μένει μόνο να γράψω 2-3 CD με mp3 για τα ταξίδια (δεν αλλάζω ακόμη ράδιο-CD στο αμάξι, οπότε ακόμη γράφω CD). Η οικογένεια είναι ήδη διακοπές, οπότε εγώ γυρνάω και βλέπω φίλους και γνωστούς και, όταν δω όσους θέλω, θα πάω κι εγώ να τους βρω.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#139405 Πιπινε είσαι τόσο καθυστερημένος που νομίζεις ότι όλοι ασχολούνται με εσένα.

Εάν δείξεις σε ποιο σημείο είπα ότι στο κοριτσάκι πρέπει να μπει κρέμα με σπέρμα, θα αυτομπαναριστω δια παντός.

για ακόμα μια φορά απέδειξες πόσο προβληματικος Είσαι κι ότι από άτομα σαν εσένα πήγε κατά διαόλου η χώρα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#139417 Πιπίνε με το να δηλώνεις ότι είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ δεν σημαίνει ότι νιώθουν οι υπόλοιποι ανώτεροι.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
CARυοθραύστης έγραψε: [...]

μη γραφεις, γιατι εσυ θα πληρωσεις το μαρμαρο στο τελος.... :s_cool
Τελευταία επεξεργασία από Wagner669 και 15 Ιούλ 2015, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά