μιλησε μια στον τηλεβοα δεν ανοιξε ο δρομος
στην δευτερη που τον ακουσα προλαβε να φτασει στο φαναρι αλλα οι βλακες μπροστα του σταματησαν....
στην τριτη ειχε κατσει πισω απο ενα bmw x5 επι 5-10 δευτερα χωρις ουτε καν να κανει κατι ο οδηγος της bmw
ε ακουω ενα "προχωρα |λογοκρισία| μην σου γεμισω το αμαξι με νερο"και καπως ετσι εν ετει 2015 καποιοι την εχουν δει γαματοι...

Αν το ασθενοφόρο είχε και μια κάμερα που έβλεπε πίσω, ίσως να βλέπαμε πολλά πατριωτάκια να κάνουν slipstreaming πίσω του
Bertrand Russell
Pitt έγραψε:Στον αντίποδα, πως αντιδρούν οι Γερμανοί στο άκουσμα της σειρήνας.
Γιατί δεν πηγαίνει από τη ΛΕΑ το νοσοκομειακό ?
Pitt έγραψε:Στον αντίποδα, πως αντιδρούν οι Γερμανοί στο άκουσμα της σειρήνας.
Αν το ασθενοφόρο είχε και μια κάμερα που έβλεπε πίσω, ίσως να βλέπαμε πολλά πατριωτάκια να κάνουν slipstreaming πίσω του
Και μεις μια χαρά αντιδρούμε νομίζω.
Γιώργης έγραψε:Υπάρχουν και στη Γερμανία ηλίθιοι![]()
Καλά σκατά είχε στο κεφάλι του αυτός με το πράσινο;
2 μέτρα μπροστά να κανε, περνούσε άνετα το πυροσβεστικό. Πως δεν κατέβηκε κανενας από το αμάξι να τον πιάσει στις μπουνιές να ξυπνήσει.
Ήμαρτον.
◆ Ήταν κουφός/ή
◆ Άκουγε μουσική σε μεγάλη ένταση
◆ "Πάγωσε" από τον ήχο της σειρήνας
Sent Through Tapatalk
Ένα παρόμοιο περιστατικό με το ΕΚΑΒ μου έτυχε πριν κάτι μήνες στο Κερατσίνι. Γυρνούσα από το σχολείο νωρίς και ο δρόμος ήταν σχετικά άδειος (αυτό το διευκρινίζω για να εξηγήσω γιατί έκανα αυτά που έκανα). Βλέπω το ΕΚΑΒ να έρχεται από κάθετο κεντρικό δρόμο (Τσαλδάρη) μαζί με δύο μηχανές της ΔΙΑΣ. Περνάω, λοιπόν, με κόκκινο το φανάρι και κόβω το κάθετο στενό, ώστε η ΔΙΑΣ να φύγει μπροστά και να κόψει τα άλλα στενά που θα συναντήσουν. Στη συνέχεια, τους πρόλαβα στο επόμενο φανάρι,αφού ο δρόμος ήταν άδειος σχετικά, τους πέρασα (λόγω όγκου χώθηκα εύκολα από δεξιά σε ένα κενό) και τους έκλεισα και το επόμενο στενό, αφήνοντας τη ΔΙΑΣ να φύγει πιο πέρα για να κλείσει τα άλλα στενά. Προς τιμήν του, ο ένας συνοδηγός της ΔΙΑΣ με χαιρέτησε καθώς αυτοί χάνονταν στην Πέτρου Ράλλη.
Και για τους περίεργους: αυτό ήταν εύκολο να το κάνω, αλλά λίγο ριψοκίνδυνο, αν και με σειρήνα θα ήταν σχεδόν 100% ασφαλές. Το έκανα, όμως, γιατί σε αντίθεση με τους περισσότερους η εκπαίδευση που έχω περάσει (πατέρας στην ΕΛ.ΑΣ. σε κάποιο αντίστοιχο πόστο) με αφήνει να καταλαβαίνω πώς πρέπει να αντιδρούν σε τέτοιες περιπτώσεις (ξέρω καλά να κλείνω στενά, να εμβολίζω αυτοκίνητα, να πετάω από το δρόμο κόσμο, να συνοδεύω επισήμους, κάτι που έκανα και στους Ο.Α. κτλ κτλ - βλ. σχετικό post στο Παραβάσεις και απρεπείς συμπεριφορές).
Ευχαριστώ.
Οι απαντήσεις χρηστών ίσως περιέχουν διαστρεβλώσεις
Το κανάλι μου στο YouTube:
https://www.youtube.com/user/pipinos1976/videos
Προσωπική επικοινωνία:
http://www.forum.odigein.com
*τους οποιους αναψε οταν τον εφτανα, μαλλον επειδη ερχομουν με 200φευγα :D :D :D .
Εχε κατα νου παντως οτι μπορει να μην σε πηραν καν πρεφα. Απλα cruisaran και οταν επεσε συρμα, αναψαν φαρο επιταχυνοντας ενω εσυ ετυχε να εισαι πισω τους.
Ισχυει ομως οτι ειναι πολυ ελαστικοι. Αργα το βραδυ σε ερημικη πολη γυρνωντας απο παραλια και τα σουβλακια του "after" φουλ εξοπλισμενος, πριν λιγο καιρο πετυχαινω στο φαναρι ενα απο τα καινουρια ψιτροεν ντιζελ της αστυνομιας ή οτι σκατα τροχαια ουτε που ξερω. Παλικαρε, φωναζει ο συνοδηγος, ωραιο ειναι σε λευκο! (Το σκουτερ). Ευχαριστω απανταω, καλη βαρδια κτλ. Να σαι καλα, τα ματια σου 14!
Πριν αναψει πρασινο μαρσαρει το περιπολικο μια καλη και καταλαβα τι παιζει. Την καγκουρια την εκανα παντως και τα 60 τα χτυπησα με παντιλικι επιτοπου πηγαινοντας μεχρι το επομενο με την ιδια ταχυτητα. Σταματανε διπλα, τωρα απο τα δεξια μου.
Mahoney: 200αριζει;
Εγω: Ουτε σε γκρεμο
Mahoney: Σπίθα φαινεται, ωραιο
Εγω: Αν δε σπιναρει ταλαιπωρειται στα πρωτα μετρα
μερικα δευτερολεπτα μετα αναβει πρασινο, ο Mahoney αφηνει ολη την 1η και 2α στον "αερα". Γιναμε πυραυλος μεχρι την επομενη διασταυρωση.
Αυτοι ευθεια εγω εστριψα. Επαιξα τα χαρτια μου οπως και συ εκανες προφανως αν σε πηραν γραμμη και εκαναν τα στραβα ματια.
Ουτε εγκρινω κατι τετοιο, αλλα απο την αλλη θα ηταν τραβηγμενο απο τα μαλλια να επιτρεπουν τετοια "ανεση" μπροστα τους.
Θα μου πεις, ζυγιζουν και συμπεριφορες ... ποτε δεν ξερεις τι τους γυαλισε ή τι τους εκανε να αισθανονται οκ με κατι τετοιο...