Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By criuser
panos2171 έγραψε:
criuser έγραψε:Προφανώς δεν μιλάει για τους ένστολους που πληρώνονται από το Αμυνας .
Αλλάζει κάτι ?

Μιλάμε για 13+ φορές περισσότερο πληθυσμό και μια χώρα με μεγάλη έκταση και αραιοκατοικημένη που έχει ανάγκη περισσότερων υπαλλήλων .

Δεν κατάλαβα ακριβώς, εννοεί τους υπαλλήλους που εργάζονται στο υπουργείο εσωτερικών και μόνο ή σε όλους τους ΔΥ υπηρεσιών που εντάσσονται σε αυτό;

Οι δημόσιοι υπάλληλοι εδώ ανήκουν στο υπουργείο εσωτερικών . Δεν ξέρω για το άμυνας στην Ρωσία .
Άβαταρ μέλους
By criuser
nass έγραψε:Γράψε πρώτα με μεγάλα γράμματα ΕΓΡΑΨΑ |λογοκρισία| (και για τους ΔΥ της Ρωσίας) και το συζητάμε τι προτείνω εγώ

Οχι φίλε μου . Ακόμα και αν τυπικά είναι αντισυνταγματικό και οι άλλοι φόροι που μπήκαν ήταν αντισυνταγματικοί , όπως και οι μειώσεις και το είπαν και πρόσφατα από το ΣτΕ .

Αρα μια συνήθης πρακτική των κυβερνήσεων του δντ , σε ενοχλεί όταν μιλάμε για κάτι που θα είναι λιγότερο επώδυνο και θα αποκαταστήσει ένα αίσθημα δικαίου . Αλλά για τον λαικισμό είσαι πρώτος . :s_sarcastic

Για τους ΔΥ της Ρωσίας για πές μας :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#139039 Εγω λεω να κουρεψουμε και το εμπορευμα σου aka ακινητα. 30% των τετραγωνικων παει στο κρατος. Μια χαρα
Άβαταρ μέλους
By criuser
mirage έγραψε:Εγω λεω να κουρεψουμε και το εμπορευμα σου aka ακινητα. 30% των τετραγωνικων παει στο κρατος. Μια χαρα

Εχεις τα λεφτουδάκια σου έξω ? :s_sarcastic

Το εμπόρευμα μου πληρώνει βαρύ ΦΑΠ , ΦΜΑΠ , ΕΝΦΙΑ κάθε χρόνο , εδώ και 30 χρόνια .
Αρα πρόλαβαν άλλοι :s_sarcastic

Μην εκτίθεσαι τόσο :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#139042 Δεν εχει σημασια. Γιατι οχι λιγο ακομα. Λεφτουδακια περα απο προσωπικες οικονομιες απο την εργασια που ειναι εξω δεν εχω εξω. Για την περιουσια στο ονομα μου στην Ελλαδα φορολογουμαι και με το παραπανω με Ενφια και χαρατσια και τα ρεστα.Οποτε ασε κατα μερος τα κλασσικά σχολιακια σου. Αλλα τι ασχολουμαι...
Btw το τι θα γινει το κεφαλαιο κινησης επιχειρησεων που ειναι στις τραπεζες με το κουρεμα δε φαινεται να σε απασχολει μεγαλε οικονομολογε αλλα οκ δεν ειναι οικοδομη οποτε σκασιλα σου.
Άβαταρ μέλους
By kacey
criuser έγραψε:Δεν είναι πιό τίμιο ? Θα μπορούσε βέβαια το κράτος να θεωρήσει τα λεφτά που βγήκαν έξω σαν φοροδιαφυγή και να αρχίσει να κυνηγάει και ποινικά , αλλά προφανώς θα καούν και τα χλωρά μαζί με τα ξερά .

Οχι. Αλλα απο το bold* καταλαβαινω το τροπο που σκεφτεσαι και αποφασιζω οτι δεν εχει νοημα να συνεχισω να συζηταω μαζι σου.

*το οτι το θεωρεις μια αποδεκτη πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο, δηλαδη το κρατος να "αποφασιζει" οτι εισαι κλεφτης/φοροφυγας/μαυρα και αντε τρεχα μετα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
criuser έγραψε:
panos2171 έγραψε:
criuser έγραψε:Προφανώς δεν μιλάει για τους ένστολους που πληρώνονται από το Αμυνας .
Αλλάζει κάτι ?

Μιλάμε για 13+ φορές περισσότερο πληθυσμό και μια χώρα με μεγάλη έκταση και αραιοκατοικημένη που έχει ανάγκη περισσότερων υπαλλήλων .

Δεν κατάλαβα ακριβώς, εννοεί τους υπαλλήλους που εργάζονται στο υπουργείο εσωτερικών και μόνο ή σε όλους τους ΔΥ υπηρεσιών που εντάσσονται σε αυτό;

Οι δημόσιοι υπάλληλοι εδώ ανήκουν στο υπουργείο εσωτερικών . Δεν ξέρω για το άμυνας στην Ρωσία .

Στο είπαν όλοι οι υπόλοιποι: Λες χαζομάρες!!!

Στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσική Ομοσπονδίας ανήκουν οι Εσωτερικές Δυνάμεις Ασφαλείας (Αστυνομία, Εσωτερική Ασφάλεια κλπ) και οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του. Ένα κλάσμα μόνο των ΔΥ της Ρωσίας. Καμία σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις που είναι υπερπολλαπλάσιες!!! Καμία σχέση και με τις λοιπές ΔΥ της Ρωσίας!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
nass έγραψε:Να πεις "έγραψα λάθος" υπάρχει ποτέ περίπτωση ?

Καινούριο μέλος είσαι; Καλωσόρισες στο φόρουμ μας, φίλε! :s_bye

Το να φορολογηθεί το κεφαλαιο (όχι οι τόκοι) των καταθέσεων, αναδρομικά, και μάλιστα του εξωτερκού, είναι εντελώς ηλίθιο και ανέφικτο. Αυτό που μπορεί -και πρέπει- να γίνει είναι να ελεγχθεί το πόθεν έσχες όσων έχουν στείλει έξω λεφτά για να δούμε αν ταιριάζουν με τα εισοδήματα που δήλωναν τα τελευταία χρόνια (ή έστω από πώληση assets, ανάλωση κεφαλαίου κλπ). :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
21 quadra έγραψε:Αφού αγοράζουμε επί χρόνια αφειδώς μέσω net ακόμα και ένα 4κιλο λάδι, 1 κουτάκι καπότες, 1 ιμάντα χρονισμού, ένα φίλτρο αέρα ακόμα και πινέζες, και αφού επί χρόνια αδειάζουμε τις τράπεζες μας στέλνοντας τα μετρητά έξω, ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια έφυγαν εκατοντάδες δις τώρα κλαψουρίζουμε για το cc και μας κακοφαίνεται το 3ο μνημόνιο που κουβαλάει και τα άλλα δύο προηγούμενα αφού δεν κάναμε τίποτα, μια ζωή φταίνε οι άλλοι, τι να πείς ?

Φυσικά. Έπρεπε πχ εγώ να έχω πληρώσει 180 ευρώ για ανταλλακτικά που μου ζητούσαν εδώ αντί να τα πάρω 115 με μεταφορικά.

Για την πατρίδα και τον Γιάνη!
Άβαταρ μέλους
By kobulis
Zorz έγραψε:Το να φορολογηθεί το κεφαλαιο (όχι οι τόκοι) των καταθέσεων, αναδρομικά, και μάλιστα του εξωτερκού, είναι εντελώς ηλίθιο και ανέφικτο. Αυτό που μπορεί -και πρέπει- να γίνει είναι να ελεγχθεί το πόθεν έσχες όσων έχουν στείλει έξω λεφτά για να δούμε αν ταιριάζουν με τα εισοδήματα που δήλωναν τα τελευταία χρόνια (ή έστω από πώληση assets, ανάλωση κεφαλαίου κλπ). :iconcool:

Ακριβώς αυτό!
Άβαταρ μέλους
By criuser
mirage έγραψε:Δεν εχει σημασια. Γιατι οχι λιγο ακομα. Λεφτουδακια περα απο προσωπικες οικονομιες απο την εργασια που ειναι εξω δεν εχω εξω. Για την περιουσια στο ονομα μου στην Ελλαδα φορολογουμαι και με το παραπανω με Ενφια και χαρατσια και τα ρεστα.Οποτε ασε κατα μερος τα κλασσικά σχολιακια σου. Αλλα τι ασχολουμαι...
Btw το τι θα γινει το κεφαλαιο κινησης επιχειρησεων που ειναι στις τραπεζες με το κουρεμα δε φαινεται να σε απασχολει μεγαλε οικονομολογε αλλα οκ δεν ειναι οικοδομη οποτε σκασιλα σου.

H οικοδομή δεν έχει κεφάλαιο κίνησης ? Και μάλιστα πολύ μεγάλο μια και είναι εντάσεως κεφαλαίου επένδυση ?
Ακριβώς για να αποφευχθεί το κούρεμα των επιχειρήσεων και όσων έχουν κρατήσει εδώ τα λεφτά τους , προτείνω μία λύση χαμηλής φορολόγησης σε μεγαλύτερο κεφάλαιο όπως είναι και του εξωτερικού .

Αλλά προκειμένου να πείτε κάτι άλλο πετάτε την μπάλλα στην εξέδρα για να μην πάρετε θέση .

Το ερώτημα λοιπόν για όλες τις σοφές κεφαλές , είναι ότι το κράτος χρειάζεται 25 δισ για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών . ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ? Προτείνετε λοιπόν να μάθουμε το κίνητρο σας .

REALZEUS έγραψε:Στο είπαν όλοι οι υπόλοιποι: Λες χαζομάρες!!!
Στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσική Ομοσπονδίας ανήκουν οι Εσωτερικές Δυνάμεις Ασφαλείας (Αστυνομία, Εσωτερική Ασφάλεια κλπ) και οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του. Ένα κλάσμα μόνο των ΔΥ της Ρωσίας. Καμία σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις που είναι υπερπολλαπλάσιες!!! Καμία σχέση και με τις λοιπές ΔΥ της Ρωσίας!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Γιά πες μας λοιπόν πόσοι είναι οι ΔΥ της Ρωσίας εκτός των στρατιωτικών ?
Να κάνουμε συγκρίσεις .
Άβαταρ μέλους
By nass
#139080 Για να ξεκαθαρίσω αυτό που σχολίασα στα λεγόμενά σου kobulis: προφανώς και είναι σωστά τα παραπάνω για έλεγχο πόθεν έσχες κτλ. Ομως δε νομίζω ότι είναι τόσο απλά όσο θα θέλαμε ή όσο έλεγες (50 άνθρωποι 1 εβδομάδα...), ένα έμβασμα που πάει έξω μπορεί να έχει 10 διαφορετικές προελεύσεις, να ανήκει σε περισσότερους ανθρώπους (πχ. σύζυγοι, παιδιά), να είναι σε βάθος πολλών ετών. Τη στιγμή που ξεφεύγεις από τους αυτοματοποιημένους ελέγχους που βγάζουν καμπανάκι και πρέπει να τα διερευνήσεις, αρχίζουν τα προβλήματα, φαντάζεσαι να μαζευτούν 1 εκατ. υποθέσεις προς έλεγχο ? Εκεί είναι που θες και "γάτους" που έλεγα, και οργάνωση, που έλεγε ο GTS και πολιτική βούληση.

Και βέβαια τα μεγάλα ψάρια δεν κάνουν εμβάσματα με ΑΦΜ και ονοματεπώνυμο...

@criuser
Και δε λες "έγραψα |λογοκρισία|" και είσαι και τεμπελάκος, το Google το έχεις ακουστά ? Την απάντηση στο ερώτημά σου την έχω (με 3'' ψάξιμο...) αλλά δε στη λέω :s_biggrin (hint: είναι σημαντικό διψήφιο ποσοστό του ενεργού πληθυσμού) δε γίνεται όμως συζήτηση έτσι, με το να ποστάρεις όποια ευφάνταση μπούρδα σκεφτείς ή βρεις και να πρέπει οι άλλοι να την αποδείξουν λανθασμένη.

Inb4 "είσαι κρατιστής, λαϊκιστής κτλ." καμία σχέση και θεωρώ το ΔΤ συνολικά στην Ελλάδα ως μία από τις αιτίες του σημερινού προβλήματος. Αλλά δεν έχεις ποτέ προτείνει κάποια ρεαλιστική λύση - βάση συζήτησης για το πρόβλημα, οπότε τι άλλο να πει κανείς :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By criuser
#139084 Ούτε εσείς έχετε προτείνει τίποτα . Υψηλή κριτική μόνο , σε μια χώρα που γκρεμίζεται .

Εντάξει το τερματίσαμε . :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By manosky
#139090 Εγώ "φοβάμαι" ότι μέσα στην ανικανότητα τους , πιο εύκολα θα πουν "20% σε όλους όσους έβγαλαν λεφτά με τεκμήριο ενοχής και αποδείξτε ότι δεν είναι μαύρα", παρά να κάνουν όπως πρέπει ελέγχους πόθεν έσχες και να κοπανήσουν τους κλέφτες.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#139093 Δε νομίζω να τους ακουμπήσουν καν αν δεν ασχοληθούν οι εταίροι.