Και αυτές είναι κατά σειρά ΔΟΥ Θεσσαλονίκης και Τρικάλων.
Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιου είδους διασύνδεση των ΔΟΥ;;; Να σημειώσω ότι μετά από αίτησή μου έχω αλλάξει ΔΟΥ, πλέον στο Ηράκλειο. Δεν μεταφέρεται αντίστοιχα στη νέα ο "φάκελός" μου; Τι να πω...
Ισχύει ότι η ημερομηνία υποβολής τροποποιητικών είναι το τέλος του έτους; Ή πρέπει κι αυτές μέχρι 27/7;
Ευχαριστώ.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
Τη δήλωση (συμπληρωματική) μαζί με εκτύπωση της αρχικής από Taxisnet και τα δικαιολογητικά της στο φάκελο [αν δεν τα έχεις καταθέσει για άλλο λόγο] και συστημένη επιστολή... γιατί να πας αυτοπροσώπως δύσκολο
Ή αν θες να διασφαλίσεις οτι δεν θα χαθούν, στείλτα σε άτομο της εμπιστοσύνης σου να τα πάρει αυτοπροσώπως αν υπάρχει η δυνατότητα.
Έχω ό,τι χρειάζεται. Ούτως ή άλλως σχεδιάζω ταξίδια προς τους αντίστοιχους τόπους, οπότε θα περιμένω όταν και αν. Αλλιώς, όπως λες, καλύτερα να τα στείλω σε δικό μου άνθρωπο να τα καταθέσει.
Άντε να δούμε (να θες να τακτοποιήσεις και να πληρώσεις και να μην μπορείς βρε παιδί μου!)
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
ενοικίων? Μέχρι τώρα ίσχυε το 11% μέχρι 12.000 και 33% για >12.000. Αν αλλάξει σύντομα κάτι
υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί από φέτος?
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Για το άλλο θέμα, να μην ξεχνάμε ότι στην μη αναδρομικότητα των νόμων υπάρχει "πρόνοια" να υπάρχει δυνατότητα εκ των υστέρων αλλαγής της φορολόγησης για το προηγούμενο από το τρέχον έτος, οπότε αν είναι αρκετά αδίστακτοι ή απελπισμένοι να βεβαιώσουν έσοδα μπορεί να πιάσουν και το 2014 σε κάποια αλλαγή. Και να στείλουν συμπληρωματική εκκαθάριση σε όσους έχουν ήδη καταθέσει δήλωση.
224v έγραψε:Φυσικα και μαζευουμε.... χρειαζονται δεν χρειαζονται ο ΦΠΑ πρεπει να αποδιδεται αφου εκπτωση δεν κανουν αν δεν κοψουν... για σοβαρα μαγαζια μιλαω φυσικα...
Nαι με τις δικές μας αποδείξεις θα προκόψει η απόδοση του φπα. Το θέμα είναι να γίνεται ηλεκτρονικά και να δεσμεύεται από την πηγή κατευθείαν. Και όχι να μαζεύουμε χαρτομάνι λες και είμαστε σε δημόσια υπηρεσία του 1950 και θέλουμε να βγάλουμε άδεια οικοδομήσεως....
stavrosg έγραψε:bill33 έγραψε:Η ρύθμιση για 100 δόσεις σε εφορία λήγει αύριο ;Ναι, και παράταση δεν δίνεται, από οτι φαίνεται.
Εδώ σύμφωνα με τα νέα μέτρα πρέπει να αποσυρθεί, παράταση θα πάρει?
bihlas87 έγραψε:Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις έχει ακουστεί τίποτα καινούριο για τους συντελεστές φορολόγησης
ενοικίων? Μέχρι τώρα ίσχυε το 11% μέχρι 12.000 και 33% για >12.000. Αν αλλάξει σύντομα κάτι
υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί από φέτος?
Το 11% θα γίνει σίγουρα 15%, λογικά από φέτος (01/01/2015).
Θέλω να δω και αν θα τους κόψει να επιβάλλουν και την εξόφληση των ενοικίων >70€ μέσω τραπεζών...