Deleted User 1 έγραψε:Ερώτησις:
Mini Cooper R56 του 2011 με 15αρες φοράει 175/65/15?
Τι προτείνουμε από λάστιχα, μέσα και προτάσεις για run flat. Money is not an object.
Anyone?
Deleted User 1 έγραψε:Ερώτησις:
Τι προτείνουμε από λάστιχα, μέσα και προτάσεις για run flat. Money is not an object.
Deleted User 1 έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Ερώτησις:
Anyone?
Anyone?
Anyone?
The Ace έγραψε:
Αν δεν προσδιορίσεις χρήση, βασική στόχευση και budget, τι περιμένεις να σου πει ο καθένας ? Ότι φοράει αυτός θα είναι το "καλύτερο"...Αν πάντως όντως "money is no object", θα πήγαινα σε Tier1 κατασκευαστή, κοινώς τους premium και πιο γνωστούς. Στην δική μου ζυγαριά βάρυνε αρκετά και το 1 έτος εγγύησης "δια πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κί@" που δίνουν οι Dunlop, Goodyear κλπ
Deleted User 1 έγραψε:Τι χρήση ρε συ μπορεί να γίνεται σε ένα Mini Cooper με 175αρια? Απλές καθημερινές μετακινήσεις. Γυναίκα οδηγός ετών 25, τα λάστιχα τα πλερώνει ο μπαμπάς, εξού και το money is not an object...
antonis-team έγραψε:Πότε θα σεβαστείτε τους αναρίθμητους και απολύτως γνώστες των εργοστασίων?.
Είπαμε τον τύπο του ελαστικού τον αλλάζουμε, όταν οδηγούμε αντισυμβατικά με τις προδιαγραφές της μέσης τιμής των εργοστασίων!!!!!!!!!!!!!!!!!.....................
Τότε δεν είμαστε όλοι ειδικοί να συμβουλέψουμε!.
Πρέπει να δούμε τον οδηγό στην πράξη για να αποταθούμε….. (εννοεί αποφανθούμε)
Antonis-team.
antonis-team έγραψε:antonis-team έγραψε:Πότε θα σεβαστείτε τους αναρίθμητους και απολύτως γνώστες των εργοστασίων?.
Είπαμε τον τύπο του ελαστικού τον αλλάζουμε, όταν οδηγούμε αντισυμβατικά με τις προδιαγραφές της μέσης τιμής των εργοστασίων!!!!!!!!!!!!!!!!!.....................
Τότε δεν είμαστε όλοι ειδικοί να συμβουλέψουμε!.
Πρέπει να δούμε τον οδηγό στην πράξη για να αποταθούμε….. (εννοεί αποφανθούμε)
Antonis-team.
Ευχαριστώ mod,έτσι είναι!.
Μα έχω ένα πρόβλημα. Παρότι έκανα ότι μου είπε ο Βασίλης, δεν παίρνω ενημερώσεις!. Έτσι είναι κουραστικό να ξαναδιαβάζω!.
Μερικές χιλιάδες κάρτες μου περιέχουν το mail μου.
[email protected] ανακοίνωσε το μέσα για να λαμβάνω, έκτος εάν δεν στέλνετε ενημερώσεις.
Ευχαριστώ.
antonis-team
Deleted User 1 έγραψε:Απ' όσο έχω ψάξει στους μεγάλους (Pirelli, Conti, Michelin, Dunlop) run flat σ' αυτές τις διαστάσεις δεν βγάζει κανείς. Ομοίως κανείς δεν βγάζει επιδόσεων και λογικό. Η χρήση πάντως είναι εντός Αττικής και μια φορά το μήνα, και αν, ένα ταξιδάκι πήγαινέλα 400χλμ στο πατρικό.
Απ' ότι μου είπε μόλις με 280€ της βάζει ο Σφακιανάκης τα PremiumContact που φοράει και τώρα και τελειώνει το θέμα. Άντε να της εξηγήσεις να πάει σε λαστιχά...
Deleted User 1 έγραψε:Απ' όσο έχω ψάξει στους μεγάλους (Pirelli, Conti, Michelin, Dunlop) run flat σ' αυτές τις διαστάσεις δεν βγάζει κανείς. Ομοίως κανείς δεν βγάζει επιδόσεων και λογικό. Η χρήση πάντως είναι εντός Αττικής και μια φορά το μήνα, και αν, ένα ταξιδάκι πήγαινέλα 400χλμ στο πατρικό.
Απ' ότι μου είπε μόλις με 280€ της βάζει ο Σφακιανάκης τα PremiumContact που φοράει και τώρα και τελειώνει το θέμα. Άντε να της εξηγήσεις να πάει σε λαστιχά...
Αυτό με την πράσινη είναι ντε φάκτο και απολύτως λ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]