Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By Morx
#137594 A N T E Γ Ε Ι Α ! ! ! !

:lipsealed:

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:A N T E Γ Ε Ι Α ! ! ! !

:lipsealed:

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By markvag
#137769 Πραγματικά πολύ καλό βίντεο για τον αγώνα κατά των ναρκωτικών!! :lol: :lol: :lol:

Ο τύπος είναι τελείως αλλού... :lol: :lol: :superman:

Το άκουσα όλο το βιντεάκι και πραγματικά ένιωσα να καίγονται μερικά κύτταρα στον εγκέφαλο... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#138162 :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#138184 ο υαλοβαμβακας ή σχετικο μονωτικο μεσα στο καζανακι της εξατμισης. Το εκανε και σε ενα γνωστο μου, εχει μαζεψει μετρα ολοκληρα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#138928 Ο Λέξους μάλλον επικεντώθηκε στον μπροστινό του και δεν πήρε χαμπάρι το Φορδ στα δεξιά του... ;-)

Η αλήθεια είναι ότι η διαγράμμιση είναι λίγο περίεργη...

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By bill33
#138947 Γιατί είναι περίεργη η διαγράμμιση;Εχει και άλλο αμάξι μπροστά του κατάφατσα που περιμένει να στρίψει .Εγώ δεν καταλαβα γιατί δεν τον "εγραψε" εξ αρχής αφού ήταν στο αντίθετο ρευμα.Μηπως περίμενε να δει πότε θα καταλάβει την βλακεία του;
Άβαταρ μέλους
By apav
#138951 Το περιπολικό δεν μπορεί να σε σταματήσει χωρίς να επικοινωνήσει με το κέντρο και να εξηγήσει τι πρόκειται να κάνει. Μόλις του δωθεί σήμα να επιχειρήσει, τότε στην πρώτη ευκαιρία που θεωρεί το πλήρωμα ότι είναι η κατάλληλη, σε σταματάει.

Από τα παρόμοια κορυφαία που έχω πετύχει, είναι με μαμάδες. Η μία κυκλοφορούσε στην λωρίδα των λεωφορείων μέχρι που έφτασε σε στάση με λεωφορείο σταματημένο. Έβγαλε φλας και μπήκε μπροστά από περιπολικό. Της έβαλαν τις φωνές από το παράθυρο αλλά δεν την σταμάτησαν. Η άλλη είχε δημιουργήσει ουρά περιμένοντας να στρίψει παράνομα σε στενό όπου περίμενε να βγει περιπολικό. Μετά από μερικά λεπτά και αφού είχε δημιουργηθεί ο πανικός, αντιλαμβανέται το περιπολικό και συνεχίζει ευθεία. Της άναψαν φάρους μαζί με σειρήνες (το χειρότερο που μπορεί να γίνει γιατί πρώτα σου ανάβουν μόνο τους φάρους και εάν δεν σταματήσεις, σου βάζουν και τις σειρήνες για να ξυπνήσεις), την σταμάτησαν επί τόπου και την έχωσαν στο περιπολικό για τα περαιτέρω αυτόγραφα.