- 11 Ιούλ 2015, 20:18
Το 2010 έκλεισα το μηχανουργείο μου ( 250 μ2 με ενοίκιο ) στη Μεταμόρφωση μετά από 10 χρόνια εκεί, η αιτία ήταν μια απώλεια 46.000 € από πελάτη και η τέλεια καθίζηση της δουλειάς αφού κανείς δεν έκανε επενδύσεις σε καινούργια αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας τροφίμων.
Έτσι αποφάσισα και γύρισα στο αρχικό δικό μου μαγαζί των 70μ2 που είχα ξεκινήσει ασχολούμενος αποκλειστικά με τα βελτιωτικά φρένα και διάφορες ειδικές κατασκευές βελτιωτικών εξαρτημάτων αυτοκινήτων, τώρα η προσδοκία μου για επιστροφή με άλλες πια προοπτικές στην αγορά είναι η ολοκλήρωση του cnc που έχει πάει ήδη αρκετά πίσω.
Από άγχος δεν έχω καθόλου αφού τα τελευταία 25 χρόνια τα πέρασα με πολύ άγχος από τα πολλά έξοδα, τις επιταγές, την κατασκευή πολύπλοκων και ακριβών ανοξείδωτων συσκευαστικών κλπ δυσκολίες που σχεδον έχω ξεχάσει, χαζεύω καμμιά φορά τα λίγα βίντεο και τις φωτό από τις τελευταίες μηχανές και με πιάνει ανατριχίλα και στενοχώρια αναθεματίζοντας πόσο πολύ είχα πιέσει τον εαυτό μου.
Εδώ και 12 χρόνια έκοψα τις δικές μου επιταγές, έκοψα εδώ και 5 χρόνια τις κάρτες και άφησα μόνο μια χρεωστική, δεν έχω τα έξοδα του ενοικίου και της μετακίνησης, δεν κυνηγάω δουλειές των χιλιάδων € όπως παλιά τώρα αφού δεν υπάρχουν άλλωστε, είμαι ευχαριστημένος από 10-50€ την ημέρα, δεν θέλω περισσότερα, λίγα μετρητά και στο χέρι, έτσι δεν είμαι καθόλου αγχωμένος και περιμένω ήρεμα να αντιμετωπίσω τις καλύτερες ή τις χειρότερες ημέρες κάνοντας τον σταυρό μου που αυτόν τον καιρό έχουμε δουλειά και τα 4 άτομα τις οικογένειας, όχι τίποτα σπουδαίο αλλά δουλεύουμε.
Επίσης δεν έχω ούτε ενοίκιο στο σπίτι αφού η μονοκατοικία που μένουμε είναι δική μου, με όλα τα γενικά έξοδα περιορισμένα ανησυχώ πολύ λιγότερο έως καθόλου, ότι είναι να γίνει θα γίνει, περισσότερο στενοχωριέμαι που βλέπω τους ανθρώπους σκυθρωπούς παρά για εμένα.
Τελευταία επεξεργασία από 21 quadra και 11 Ιούλ 2015, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά