Σαν ιδεα καλό είναι αυτό να ρωτησω άλλου αλλά δεν έμειναν κ πολλές ανοιχτές, Σέρρες που πέρασα έκλεισε Κιλκίς δεν υπάρχει δράμα δεν υπάρχει άρα από Σαλονίκη μένει πιο κοντινή εναλλακτική Κοζάνη Πτολεμαϊδα κ Ξάνθη με φαίνεται
< >
SamatistaS έγραψε:Κανονικά, αρκεί να έχει δοθεί το χρήμα.
Εταιρικό είναι, οπότε λογικά θα δοθεί από τη leaseplan το θέμα είναι τι κάνει εδώ η βιαμαρ με τη skoda.
Πως γίνονται όμως ταξινομησεις με κλειστές τράπεζες, παραβολα για πινακίδες κλπ?
< >
Nikos! έγραψε:SamatistaS έγραψε:Κανονικά, αρκεί να έχει δοθεί το χρήμα.
Εταιρικό είναι, οπότε λογικά θα δοθεί από τη leaseplan το θέμα είναι τι κάνει εδώ η βιαμαρ με τη skoda.
Πως γίνονται όμως ταξινομησεις με κλειστές τράπεζες, παραβολα για πινακίδες κλπ?
η απορια σου ειναι για τα τελη κυκλ. και τις πινακιδες ή καθαρα για την αγορα του αυτοκινητου του ιδιου?
για το 2ο την ιδια απορια ειχα κι εγω
viewtopic.php?f=8&t=330&p=136515#p136515
axel12p έγραψε:Για το Focus όταν είχαμε ρωτήσει τον Μάρτιο, έβγαινε 17.280 η βενζίνη (125hp) με μεταλλικό χρώμα και στα 20.000 το πετρέλαιο (με τον 1.5tdi). Οι τιμές από Βροχίδη - Χατζή στην Θεσσαλονίκη.
Εχθες που ρώτησα ήταν ακόμα λίγο πιο πάνω από αυτά που εγραψες!
alexandros.K έγραψε:Nikos! έγραψε:SamatistaS έγραψε:Κανονικά, αρκεί να έχει δοθεί το χρήμα.
η απορια σου ειναι για τα τελη κυκλ. και τις πινακιδες ή καθαρα για την αγορα του αυτοκινητου του ιδιου?
για το 2ο την ιδια απορια ειχα κι εγω
viewtopic.php?f=8&t=330&p=136515#p136515
Όχι, για το πρώτο.
Η αγορά δε με απασχολεί.
Nikos! έγραψε:Ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνονται κανονικά ταξινομησεις, μεταβιβασεις και συνεπώς αγορές μετά τα cc?
Tα περισσότερα παραρτήματα του υπουργείου Συγκοινωνιών έχουν μηχανήματα της Πειραιώς (όχι ATM) που είναι για έκδοση των διάφορων παραβόλων, οπότε δεν υπάρχει θέμα αρκεί να έχεις μετρητά για να τα ταΐσεις.
rocsta έγραψε:Nikos! έγραψε:Ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνονται κανονικά ταξινομησεις, μεταβιβασεις και συνεπώς αγορές μετά τα cc?
Tα περισσότερα παραρτήματα του υπουργείου Συγκοινωνιών έχουν μηχανήματα της Πειραιώς (όχι ATM) που είναι για έκδοση των διάφορων παραβόλων, οπότε δεν υπάρχει θέμα αρκεί να έχεις μετρητά για να τα ταΐσεις.
Τα παράβολα αυτά, μπορείς να τα πάρεις κι από την εφορία ή μόνο τράπεζα?