dimitrisB έγραψε:Τελευταίες "αναλαμπές", πρίν την επερχόμενη .... φτώχεια!![]()
Φιλαρακο λιγες μερες μετα την συμφωνια,αυτο το φαι θα στο φερνουν στο τραπεζι και θα το δινεις στα σκυλια να το φανε.
dimitrisB έγραψε:Τελευταίες "αναλαμπές", πρίν την επερχόμενη .... φτώχεια!![]()

elteo έγραψε:

PeterPan έγραψε:φυσικά ξέρω ότι τα γάλατα αυτά είναι για τον φούτσο... αλλά δες που 6 μήνες μετά τα νερά αυτά αντέχουνΕπιβεβαιώνω. Eπειδή αυτό, αλλά και το "πράσινο" με τα λιγότερα λιπαρά, τηρείται σε απόθεμα 12άδας σταθερά και "ανακυκλώνεται" ανά 2μηνο, έτυχε 3-4 φορές να βρώ μπερδεμένο στο ντουλάπι τεμάχιο που είχε λήξει 2-3 μήνες πρίν.
PeterPan έγραψε:
Το βρήκα στο ντουλάπι! Έχω πάντα μια καβάτζα για τα κέλογκς...
Αν κ τουλάχιστον άντεχε έως τον Ιανουάριο, δεν αλλοιώθηκε... !!!
Φρεσκότατο!!!
Sent from space >
dstou έγραψε:Καλό είναι να πλένετε καλά με νερό τα μανιτάρια πριν το καθάρισμα και το μαγείρεμά τους σε αντιδιαστολή με αυτά που λένε πολλές συνταγές για σκούπισμα κ.α. αρκουδιάρικα. Είναι απίστευτο τι βρωμόχερα τα ακουμπάνε, χώρια τη σκόνη κ.α. που έχουν πάνω τους, κάποια δε μανιτάρια μεγαλώνουν πάνω σε κοπριά ιπποφορβείων ή πτηνοτροφείων. Ένας λόγος παραπάνω να τα πλένετε καλά αν μπουν σε σαλάτα ωμά.
Επίσης ζαμπόν και μπέικον είναι συνήθως γευστικότερα όταν είναι ωμά, δεν έχουν μπει μέσα στο φούρνο και δεν έχουν ψηθεί.
Η συμβολή μου στο νήμα καθότι μανιτάρια γεμιστά κάνω πολλά χρόνια, είναι από τις σπεσιαλιτέ μου.
Bayern7 έγραψε:Είχα ξεχασμένη στο βάθος του ντουλαπιού μια μουστάρδα.
Λογικά είχα πάρει 2, μπήκε η μια στο ντουλάπι η άλλη ψυγείο. Και όποτε τελείωνε του ψυγείου έπαιρνα καινούρια.
Κοιτάω πριν λίγο καιρό και την βλέπω στα άδυτα του ντουλαπιού, τη βγάζω, ημερομηνία λήξης μέσα 2013.
Την ανοίγω τη δοκιμάζω, μια χαρά γεύση. Κοντεύει να τελειώσει τώρα, μια χαρά. Λιτότητα κύριοι.
italakias έγραψε:PeterPan έγραψε:
Το βρήκα στο ντουλάπι! Έχω πάντα μια καβάτζα για τα κέλογκς...
Αν κ τουλάχιστον άντεχε έως τον Ιανουάριο, δεν αλλοιώθηκε... !!!
Φρεσκότατο!!!
Sent from space >
Και ηπιες αυτο το πραμα που εχει ληξει εδω και μηνες ,γιατι;
Για να κερδισεις ενα ευρω.
italakias έγραψε:Και κατι που ξεχασα.
Το γαλα σε ανθρωπους ανω των 30 ετων ειναι αχρηστο να το πινει κανεις αφου δεν απορροφαει το ασβεστιο.
Και αυτα τα κελογκς τιγκα στην ζαχαρη και στα συντηριτικα.θεωρεις οτι τρως πρωινο τωρα εσυ;
Καλυτερα κατσε νηστικος.
Γάλα, γιαούρτι, φέτα, κεφαλοτύρι, μοτσαρέλα, ροκφόρ κτλ είναι

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]