Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#136841 Τελικά δεν είχα κάνει λάθος, όντως μετά από 15-16 χρόνια έχω επιστροφή :thumbsup:

Να μου πεις, δεν ξέρω αν και πότε (και σε τι νόμισμα :shifty: ) θα την πάρω, αλλά μόνο και μόνο ότι δεν θα έχω να πληρώσω 3 και 4 χιλιάρικα επιπλέον φόρο, εμένα μου αρκεί :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#136871 Επιστροφή θα είχα κι εγώ, αν δεν υπήρχαν τα χαράτσια. Την έστειλα χθες και εξόφλησα και το φόρο λαμβάνοντας και τη γενναιόδωρη έκπτωση 2%.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#136888 Εγώ την πλήρωσα χθες την εφορία (900€ :rant: ). Ούτε τρεις δόσεις ούτε |λογοκρισία|.
Μια και έξω μέσω winbank, τουλάχιστον να βρουν λιγότερα να κουρέψουν :oops:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
stavrosg έγραψε:Οι κωδικοί αυτοί υπάρχουν ανέκαθεν στο Ε1... Εσύ τι λες, θα τους τικάρεις; :ninja:

Εγώ ως πατριώτης τους τικάρισα φέτος (ok, διαβάζοντας αυτό). Τώρα αν έκανα σωστά θα δείξει (αν έχεις αντίθετη άποψη υπάρχει ακόμη χρόνος για τροποποιητική :ninja: )
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#137026 Με δεδομένο αυτό, ναι, καλά έκανες. Εγώ ζητάω στοιχεία για να δηλώσω αν υπάρχουν τέτοια εισοδήματα και κάνουν τις πάπιες οι δικοί μου. Όταν θα έρχονται ραβασάκια θέλω να δω τι θα έχουν να λένε :ninja:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#137402 Λοιπον υπέβαλλα το Ε1 ... ελαβα γραπτη απαντηση απο το συνηγορο του πολιτη που καλύπτει νομικά την παλλγή απο εκτακτες εισφορες για τα εδώ εισοδήματα και η εφορία συμφώνησε
Με βαση το οτι δούλευα ως μισθωτος το πρώτο μισό 2014 με παρακράτηση φόρου για όλο το έτος, συν κατι επεμβάσεις βαρβατες που γινανε οικογενειακα (ιατρικα εξοδα) , τελικa μου βγαινει επιστροφη κοντά στα 3Κ

αχαχαχα... με την καμία φυσικα δεν πρόκειται να τα πάρω... αναρωτιέμαι τι ταλαιπωρία σημαίνει τωρα αυτο με ελέγχους
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#137498 Καμία ταλαιπωρία, βασικά. Εαν η παρακράτηση ήταν από μισθό και διασταυρώνεται από τις δηλώσεις ΦΜΥ του εργοδότη σου η επιστροφή γίνεται χωρίς ουσιαστικό έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#137564 οι παρακρατήσεις είχαν ήδη βγει στη δήλωση του, τώρα ίσως τον καλέσουν για έλεγχο λόγω του μεγάλου ποσού άντε για να δουν τα ιατρικά, κλάιν

το θέμα είναι αν θα τα πάρει