castigamatti έγραψε:επιμένω ότι από το θερμικό λείπουν άλογα
Όλοι πάντως μιλάνε για έλλειμμα στο ERS, όχι στον θερμικό. Το είπε πρόσφατα και ο Κίμις (sic)...
castigamatti έγραψε:επιμένω ότι από το θερμικό λείπουν άλογα
nass έγραψε:castigamatti έγραψε:o οποίος γνωρίζει πολύ καλάcastigamatti έγραψε: ότι ο ξανθός καίγεται να φύγει......
καθώς και το (υποτίθεται) "με το γάντι" θάψιμο του Vettel παρέα με ξεματιάστρες, μέντιουμ κτλ.![]()
Εγώ δεν παριστάνω ότι είμαι υπεργνώστης των πάντων, οπότε δε βλέπω γιατί να φάω κανένα καπέλο, όσοι έχουν μεγάλες βεβαιότητες τρώνε τα καπέλα τους.
REALZEUS έγραψε:Σε αυτό το σημείο απλά να σημειώσω κάτι που είπε πριν 2 μέρες ο Webbo. Είπε λοιπόν πως οι νέοι πιλότοι που δεν έχουν παγιωμένο οδηγικό στυλ κατάφεραν να προσαρμοστούν καλύτερα στα νέα οδηγικά δεδομένα. Ειδικά για Seb και Kimi είπε πως οι μικρολεπτομέρειες στο στήσιμο και στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου που δεν τους ταιριάζουν τους κάνουν την ζημία.
REALZEUS έγραψε:Η περίπτωση Kimi-Seb μοιάζει ίδια αλλά δεν είναι. Ο Κίμι γύρισε στην Ferrari μετά από χρόνια, ο Seb ήταν ο ίδιος χρόνια στην RBR και έτσι είχε το πλεονέκτημα. Όσο για το οδηγικό στυλ. ΑΝ ένα μονοθέσιο δεν σου ταιριάζει, θα πάει έτσι όλη η χρονιά.
ψάξε να βρεις την άποψη του Andrea Stella, που διετέλεσε αρχιμηχανικός και των δύο.......για να καταλάβεις την ποιοτική διαφορά τους.............
πολλά από αυτά εις βάρος του Alonso..........
castigamatti έγραψε:Για το Vet.......μάλλον υποτιμάς το μυαλό του Ric,o οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ξανθός καίγεται να φύγει......και γι αυτό σήμερα oρθότατα υπάκουσε στο σκοπό που του βάρεσαν το ντέφι από το pit wall![]()
castigamatti έγραψε:...όπερ σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω,ούτε φυσικά γνωρίζω ότι θα υπογράψει το 15 (ή οποτεδήποτε και οπωσδήποτε) στη ferrari........για ποιό λόγο να φάω το καπέλο (που δεν έχω);

castigamatti έγραψε:του έχει δείξει σε όλους τους τόνους ότι δεν χωρά στα σχέδια της.......
castigamatti έγραψε:σήμερα oρθότατα υπάκουσε στο σκοπό που του βάρεσαν το ντέφι από το pit wall![]()
[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]