Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#134212 GP GR. BRITAIN - QUALIFYING ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#134473 Συγχαρητήρια στον ripper για την νίκη του. Απίστευτη η δεύτερη θέση μου. Χαχαχαχα! Κοίτα να δεις που αν επιλέγεις στην τύχη πας καλύτερα !!!!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#134685 Υπολόγισα καμμιά 25αρια βαθμούς, λέω θα πήγα καλά. Και είμαι 15ος :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#134882 Μετά από τρεις δεύτερες θέσεις επιτέλους νίκη. :yahoo:
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δανιήλ, που τερμάτισε στην θέση που του είπα! :lol:

Καλώ τους teamates μου, τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι να κάνουμε καμία βουτιά και να σηκώσουμε λίγο το πόδι από το γκάζι γιατί ο Bernie εεε ο JarnoT μου είπε ότι η κυριαρχία μιας ομάδας δεν προσφέρει θέαμα και κάνει κακό στον διαγωνισμό :s_tongue

Προσπάθησα να τον πείσω για τις ανελέητες μάχες μεταξύ των teamates της ομαδάρας μας (πάντα υπό καθεστώς πλήρης ισότητας) ... :innocent:
mikeerfol έγραψε:Είναι όρος στο memo :(

... που έχουν ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη, αλλά ήταν ανένδοτος.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#134886 Πετάει η ομάδα :thumbsup:

Άλλη μια απόδειξη για το επιτυχημένο βουντού του ripper http://www.autosport.com/news/report.php/id/119863

British GP spin cost Daniil Kvyat chance to fight for F1 podium

:ninja: :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#143296 HUNGARIAN GP ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#143297 Μικρή η συμμετοχή, χαμηλά οι βαθμοί (εμ πώς αλλιώς με τέτοιο αγώνα!), σφικτές οι διαφορές που κρίθηκαν και στους χρόνους.
Viva lotus και ladaman και η ομαδάρα ειδικά, που πήδηξε 4 θέσεις. Ορμάμε λέμε!
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#152561 Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#152563 Δηλαδή, που πρόβλεψα την έκπληξη του αγώνα, ότι ο Grosjean θα είναι εντός των πρώτων, δεν πρέπει να πάρω κάτι παραπάνω; :innocent:

Forza Lotus! :metalo:
Επιστρέψαμε λέμε!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#154266 Eριξα πρόβλεψη στα τυφλά πριν φύγω για διακοπές και κέρδισα; Με 1-2 κιόλας; ΜΑ ΤΙ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΧΑΜΕ!!!!