Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Δημοψήφισμα 5/7

79
28%
79
28%
54
19%
54
19%
8
3%
8
3%
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#134584 Έτσι. Εμείς από την προηγούμενη Δευτέρα είμαστε κλειστά, και θα συνεχίσουμε μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες και να δώσουν ρευστό.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Hellenic tifosi έγραψε:Αντιθέτως, έχουμε πιστεύω ποσοστό ανθρώπων που η τρέχουσα κατάσταση απειλεί ευθέως τις δουλειές τους, είτε είναι υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγέλματιες.

Την ίδια εντύπωση έχω κι' εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#134619 Ρε παιδιά ένας φοιτητής, στη διάρκεια της ενήλικης ζωής του, Ευρώπη = απειλές, εκβιασμοί, εξυπνάδες, μάλωμα με κούνημα του δάχτυλου και λιτότητα. Λογικό είναι να μην την κοιτάει όπως την κοιτάμε οι 40-50αρηδες που παιδιά πηγαίναμε για μπάνιο 2 οικογένειες σε ένα Ζάσταβα και κατεβαίναμε στο περίπτερο για τηλέφωνο και σε 20-30 χρόνια φτάσαμε να κοροϊδεύουμε όποιον έχει κινητό πάνω από 1 χρόνο και κάτω από 10 ζευγάρια παπούτσια.

Καθόλου περίεργη η ψήφος τους
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#134622 Σε μοτοσυκλετιστικό forum το όχι είχε 78%... Τροφή για σκέψη ΠΑΙΔΕΣ.

.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#134623 Ψιλό άσχετο, αλλά πριν 10 περίπου λεπτά στις ειδήσεις του Deutche Welle είχε live ανταπόκριση από πλατεία συντάγματος.

Ο ρεπόρτερ δεν μπόρεσε να πει και πολλά πράγματα,

, γιατί πεταγόταν μπροστά του η Λουκά!!!

Κρατούσε ένα πλακάτ με εικόνες (ορθοδοξίαc) και χοροπηδούσε ουρλιάζοντας!

Ακριβώς πίσω από το ρεπόρτερ κάτι κουρεμένοι 3Δ νεαροί ντυμένοι στα μαύρα (μάλλον Χρυσαυγίτες) συμπλήρωσαν το σουρεαλ σκηνικό. ..
Άβαταρ μέλους
By manosky
#134657 Άρα θα μας στείλουν λες 61,3 δισεκατομμύρια αντί για 61,4;

Τέλος πάντων, δε βαριέσαι, θα κόψουμε ένα καφέ και θα τα καταφέρουμε. :superman:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#134677 Ένα ποστ που είχα γράψει περί κάδρου με το γέρο (τη γενιά μου πχ) που θα μουτζώνουν στο μέλλον τα σημερινά παιδιά (5-10 χρονών) το παίρνω πίσω.
Τη μούτζα θα την οφείλουν στους σημερινούς 20αρηδες που μεγάλωσαν με το i-phone στην κούνια και θεωρούν ότι η δραχμή ίσως είναι και λίγο πιο hipster επιλογή (Ε τι όλοι το ίδιο νόμισμα; Δε λέει).

Τσπα περαστικά. :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#134687 Η νέα γενιά έχει μεγαλώσει με όλες τις ανέσεις, κοινώς ότι θέλει το έχει. Θεωρεί ότι αυτό μπορεί να γίνει και με τη χώρα. Θέλει η χώρα να επιβάλει τους δικούς της κανόνες στην ΕΕ, θα το κάνει. Γενικά δεν έχουν την αίσθηση κινδύνου.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#134691 Δεν πειραζει, η ούτσα θα μοιραστει ισόποσα και οχι με βαση την ηλικια. Θα ζησουν περισσοτερα χρονια απο εμενα ενθυμώμενοι τη |λογοκρισία| τους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#134692 πορισμα δεξιων για την σημερινη πιτσα και την καταντια της χωρας.
φταινε οι 20αρηδες. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dimviii έγραψε:πορισμα δεξιων για την σημερινη πιτσα και την καταντια της χωρας.
φταινε οι 20αρηδες. :lol: :lol:

Σε μερικους μηνες, δεχομαι να συναντηθουμε και αν τελικα ειχα αδικο για δραχμες, καταντια κλπ, και ειναι ολα καλα, να βροντοφωναξω "ειμαι μαλακας" προς την κατευθυνση που θα μου υποδειχθει. Μετα θα με κερασεις σουβλακια.
Δεχεσαι το ιδιο απο τη μερια σου (εσυ φωναζεις, εγω κερναω)?? :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#134695 Θοδωρη εγω ειπα για το πορισμα που βγαλατε για τους 20αρηδες και το φταιξιμο τους σχετικα με την τωρινη κατασταση της χωρας.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#134697 Είναι που βλέπει πολύ μέλλον η νέα γενιά και είπε να πει όχι σε αυτά τα αναπτυξιακά προγράμματα έτσι για το γαμώτο. Εφηβική αντίδραση.
Το ότι πολλοί 20άρηδες βλέπουν ότι δεν πρόκειται να εργαστούν ποτέ στην πατρίδα τους, το ότι οι γονείς τους απολύονται ή μένουν απλήρωτοι για μήνες, το ότι βλέπουν τους γύρω τους μέσα στην τρελή χαρά να πηδάνε μέσα στους κάδους για να πουλήσουν χαρτόνια, τους αφήνει αδιάφορους.