Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#133944 Πού να γίνει και κούρεμα καταθέσεων, θα κάθονται στην ουρά για να του κάνουν φίφες! :lol:
Πρωθυπουργό τον βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#133945
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#133946
saxon_747 έγραψε::hmmm: :hmmm: :hmmm:

Reuters: Η ΕΕ ήθελε να μπλοκάρει την έκθεση του ΔΝΤ για το χρέος

Οι Ευρωπαίοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τη δημοσίευση της έκθεσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το ελληνικό χρέος, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.
http://www.thetoc.gr/oikonomia/article/ ... a-to-xreos


Τι θέλουν να μας πουν δηλαδή οι του ΔΝΤ ? , ότι αν ήθελαν να κυκλοφορήσει η έκθεση δεν υπήρχαν κανάλια να την διοχετεύσουν ώστε να μαθευτεί ?

Θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απέξω και να φανούν αυτοί καλοί και η ΕΕ κακοί ?

Το δούλεμα που μας κάνουν είναι από όλες τις πλευρές με στόχο τον αποπροσανατολισμό μας, το θέμα είναι ότι όλοι επί 5.5 χρόνια μας πήδαγαν και τώρα το παίζουν κάπως αλλά η ουσία είναι ότι είμαστε μια χώρα ξεδοντιασμένη σε όλα τα επίπεδα και μας υποταγμένοι στην ισχύ τους και στα κέφια τους, αν δεν θέλουν αριστερή κυβέρνηση θα την ρίξουν όσο χρόνο και αν πάρει, όση φτώχια και πείνα και νεκρούς μετρήσουμε.

Το μόνο που εύχομαι και ελπίζω είναι όταν και όποτε τελειώσει η κατάσταση που ζούμε να μην ξαναδώ τις ίδιες σκατόφατσες που μας σκίσανε όλα αυτά τα χρόνια όπως και τους σημερινούς ψεύτες εννοείται, μακάρι να μπορούσαμε να κάναμε reset στο πολιτικό σύστημα και στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#133952 Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες πόλεις αλλά στα Γιαννιτσά αυτή τη στιγμή οι καφετέριες είναι γεμάτες. Και χθες το βράδυ υπήρχε αρκετή κίνηση ενώ επίσης και οι ταβέρνες δεν πήγαιναν πίσω. Με κλειστές τράπεζες όλη την εβδομάδα, με τον κόσμο να αδειάζει μανιωδώς τα ράφια των s/m και ένα αβέβαιο μέλλον μου κάνει τρομερή εντύπωση η συγκεκριμένη εικόνα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#133956 Αν οι καφετέριες δέχονται κάρτα τότε μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#133957
Παραπλεύρως, οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μία εκ των απαντήσεων: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ ή ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ. Η επιλογή γίνεται με σταυρό είτε εντός του τετραγώνου που υπάρχει κάτω από τις απαντήσεις είτε αριστερά ή δεξιά από την απάντηση. Το δεύτερο ψηφοδέλτιο είναι το λευκό, ενώ ως τέτοιο θα λογίζεται και το πρώτο ψηφοδέλτιο εάν δεν φέρει σταυρό.

http://www.protothema.gr/politics/artic ... oi-kalpes/

Σε τετραγωνάκι θα βάζεις σταυρό;
Μονο εγω νομίζω ότι αυθόρμητα βάζεις V ή Χ σε τετραγωνάκια; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#133958 Οτιδήποτε άλλο εκτός από σταυρό είναι άκυρο.

Πόσα γερόντια θα μπερδευτούν και θα βάλουν Χ ή ότι άλλο;
Έξυπνη κίνηση, δημοκρατική. :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#133962 Ακριβώς. Πολύς κόσμος θα μπερδευτεί βάζοντας ν ή χ στο ψηφοδέλτιο. Δημοκρατικά παπατζηλίκια θα έλεγε κανείς, όπως για παράδειγμα το όχι πριν του ναι.

Από δω και πέρα όταν θα μας ρωτάνε κάτι δεν θα μας ρωτούν ναι ή όχι, συμφωνείς ή διαφωνείς, αλλά το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#133963 Ρε σεις τα γκάλοπ δίνουν σχεδόν 50-50, αλλά στοιχηματικώς παίζει 1,44 το ναι, 2,62 το όχι. Τι γίνεται;

Όσο για τα παπατζηλίκια με την ερώτηση, το ναι/οχι, τους σταυρους, κλπ, είναι απολύτως αναμενόμενα. Είμαστε στην Ελλάδα και καμία κυβέρνηση δεν έχει φειδώ σε τέτοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#133966
«Οταν είπαμε πως πάμε σε δημοψήφισμα πάρθηκε ένα μέτρο, αν βγει το «Οχι» δεν θα πάρουν άλλα 2-3 μέτρα», διερωτήθηκε·.


Φλαμπουράρη άρχοντα.

http://www.iefimerida.gr/news/215341/fl ... -se-2-ores
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#133968 Αν έπρεπε να επιλέξω να εμπιστευτώ τις στοιχηματικές εταιρείες ή τις δημοσκοπήσεις, θα διάλεγα τις στοιχηματικές.

Πάντως το αποτέλεσμα θα είναι με μικρή διαφορά όπως φαίνεται, πράγμα το οποίο δηλώνει πόλωση και διχόνοια. Και αυτό θα φανεί όταν τα αποτελέσματα του ναι ή του όχι (και τα δύο θα μας πονέσουν πολύ) θα διαμορφώσουν ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις, ειδικά με όλους τους πιθανούς και απίθανους λαλίστατους υποστηρικτές της κάθε πλευράς να σφάζονται αναμεταξύ τους.