Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Govus
#133669 Αν είναι όπως τα λέω, έχεις συνολική πραγματική ιπποδύναμη 120,3 ΒΗΡ (αυτό που αναφέρει και η μέτρηση σαν "Ρ κινητήρα" δηλαδή).
Το "Ρ κανονισμένο" δεν ξέρω τι είναι :lol: ...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#133720 Υποθέτω το κανονισμ είναι μετάφραση απο το normalised. :hmmm:
Βέβαια τα 125 είναι στο κινητήρα. Για τροχο λέει λίγο κάτω απο 100.

Να ρωτήσω εγώ γιατί η δυναμομετρηση?

< >
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#133811 Το "P κανονισμ" είναι διόρθωση που γίνεται για να έχεις την ισχύ σε "συνθήκες αναφοράς" (25*C - 990mbar).
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
JasonLouk έγραψε:
Να ρωτήσω εγώ γιατί η δυναμομετρηση?

< >

Μου δοθηκε η ευκαιρία οπότε ειπα να την εκμεταλλευτω! :)

.
Άβαταρ μέλους
By famas
#133908 Αλλαξα λαδια και φιλτρο στο φοκους σημερα. 5w20. Castrol magnatec professional. Η πρωτη αλλαγή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αφου ειχα πολύ λιγα χιλιομετρα. Πληρωσα με μεταφορά την οποία δεν ελεγξαν καν. Ηταν κ το αφεντικό παρόν. Βροχιδης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οντως το 5-20 είναι σαφως ακριβότερο του 5-30 που εβαζα στον ti vct.
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#134138 Το φοκι μου δεν έβγαζε κρύο αέρα αυτές τις μέρες. Το πήγα το γέμισα φρεον επειδή είχε μείνει μέσα το μισό ( από το εργοστασιο) Και πάλι δε βγάζει τόσο κρύο αέρα στο ρελαντι. Όταν μαρσαρεις, κρυώνει παραπάνω ο αέρας. Ο μάστορας μου είπε κάτι για υποπιεσεις κλπ Ποια είναι η γνώμη σας πως λύνεται αυτό? Ο μάστορας μου είπε ότι θέλει αλλαγή το κομπρεσέρ αλλιώς δε φτιάχνεται.

< μου
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#153643 Αιντε να δουμε αυτην την βδομάδα, μετα απο μεσα Ιουνίου που εγινε η παραγγελία και υποτίθεται θα ερχόταν σε 15 μερες, 1.5 μηνα μετα αναμένετε να έρθει!

Τα νευρα πολλα, φλερταροντας αρκετές φορες με την ιδεα να το ακυρώσω κ να κοιταξω για τίποτα αλλο (βεβαια θα πηγενε χαμένος ετσι ο ενας μήνας κ θα ήθελε παραγγελία +3μηνες επιπλεον :( μαζι με το οτι εχει γινει ενας χαμος με τα ντιζελ κ τα βενζινοκινητα ειναι υπο εξαφάνισή, Seat Leon-Opel Astra π.χ δεν δεχονται καν παραγγελίες αυτο το διαστημα :s_no )

Γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο μαζι με τα CC που αν κ ειχε αποφασιστεί απο πριν περιμέναμε να ομαλοποιηθεί λιγο η κατασταση να προχωρήσουμε στη αγορά (αλλα οι πανικόβλητοι ειχαν αδειάσει στο μεταξύ οτι στοκ υπήρχε)!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#153780 Για ποιο μοντελο μιλαμε?

.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#153811 Μορει να μην το ανεφερα καθαρά (επίτηδες) αλλά όταν δίνω εναλλακτικές Astra και Leon δεν νομίζω να υπάρχουν κ πολλές επιλογές! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Govus
#153853 Πήγα να παρκάρω σε κατηφόρα κι αφού τελειώνω και λίγο πριν σβήσω, ανάβει η ένδειξη χαμηλής στάθμης υγρών φρένων, service now και άλλα χαρωπά :lipsealed: ! Έφυγα, για να κάνω έναν γύρο στο τετράγωνο για επαλήθευση και όντως έσβησε...
Τι να κάνω ρε γμτ, έχω και αύριο να πάω Θεσσαλονίκη με το πρώτο φως :omg: !!

ΕΝΤΙΤ : προ 2 εβδομάδων ξαναπάρκαρα στο ίδιο σημείο και δεν άναψε τίποτα...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#153857 Τσέκαρε την στάθμη του υγρού των φρένων για αρχή, αν είναι χαμηλότερα από το max, υπό κλίση μπορεί το φλοτεράκι να δώσει σήμα χαμηλής στάθμης (brake fluid level low, brake system malfunction, service now κλπ).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#153859 Τσεκαρες οπτικα; Ποσα χιλιομετρα εχει το αμαξι; Φθορα στα τακακια;
Άβαταρ μέλους
By Govus
#153862 Παίδες, απλά πάρκαρα κι ανέβηκα σπίτι, διότι είμαι κουρέλι από κούραση...
Οπτικά τι να δω, έχει και σκοτάδι στην κωλογειτονιά μου...
Το αμάξι πάει για 16.000 και απλά υποψιάζομαι πως παίζει θέμα ηλικίας (φτιάχτηκε το '11, το πήρα το '13). Το θέμα είναι το εξής : αφού έσβησε η ένδειξη να ξεκινήσω ένα ταξίδι 1000+ χλμ. χωρίς να κάνω κάτι (δεν προλαβαίνω να κάνω δηλαδής, εκτός αν έχετε κανέναν έμπΥστο στη Θεσ/νίκη...) :help: ??
Άβαταρ μέλους
By drdino
#153865 Το πιο πιθανό είναι να έχει πέσει η στάθμη λόγω φθοράς στα τακάκια. Αύριο πρωί έλεγξε την στάθμη. (Θα) έχεις πμ.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#153867 Γ@μώ την τύχη μου, ξέρω και από πού έρχεται η κατάρα :rant: !!

Τακάκια το βλέπω χλωμό, μιλάμε για ΠΟΛΥ νορμάλ χρήση και το ESP δεν πρέπει να έχει δουλέψει ποτέ...
Τελευταία επεξεργασία από Govus και 31 Αύγ 2015, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά