Οπως ειχα ποσταρει παραπανω μετα την φασαρια η τελευταια εκτιμηση βγηκε στα 100 ευρω
Τελικα σημερα εγινε ο εκτελωνισμος
Τελικη τιμη 85 ευρω
Απο ολη αυτη την ιστορια εκει που αν περναγε ετσι (χωρις τελωνειο δλδ)θα κερδιζα σε σχεση με αγορα απο ελλαδα 280 ευρω διαφορα τελικα βγηκε 200 διαφορα
Παλι καλα
Έχω την εντύπωση ότι η Paypal έχει λογαριασμό στο Ελλάδα και μάλλον γίνεται. Νομίζω το είχα κάνει στο παρελθόν..
EDIT; τώρα όμως μπαίνω στο Paypal και μου δείχνει ότι το έμβασμα πρέπει να γίνει στο λογ/μό που τηρούν σε γερμανική τράπεζα, άρα άκυρο..
EDIT #2: για το έμβασμα μέσω Eurobank έχει ειδική ανακοίνωση η σελίδα, για προφανείς λόγους...
Paypal Topup
Dear Customer
Please be informed that Instant TopUp through Eurobank is temporarily unavailable.
All the transactions sent to this bank since 27th June will be automatically returned to the remitter´s bank account.
Please also note, that you can use the “Other bank” option to top up your PayPal account.
Thank you for understanding.
☢ ☢ ☢
Καθενας με το πονο του βεβαια... αλλα εχω προς πωληση καποια πραγματακια και δε θελω να λεω στον αγοραστη πληρωσε με σε αλλο paypal γιατι μπορει να με πιστολιασει.

εδιτ
krom έγραψε:Γίνεται, μια χαρά κατεβαίνουν από paypal balance σε ελληνικό λογαριασμό.
Ευχαριστω.
Θυμαμαι να μου εχουν συμβει και τα δυο.
Αν μπει στο balance και οχι στη καρτα, θα τα μεταφερω στο αγγλικο λογαριασμο (ξεχωριστος λογαριασμος paypal) οποτε κανενα θεμα.
☢ ☢ ☢