Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#133173 Τα φανταχτερα χρυσαφι, κοκκινα, μπλε κτλ σε αντιβαρα τιμονιου και μανετες, τα θεωρω κιτσαριο.
Οπως επισης τα αυτοκολλητα με "βελτιωτες" και αλλα συναφη.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Τα φανταχτερα χρυσαφι, κοκκινα, μπλε κτλ σε αντιβαρα τιμονιου και μανετες, τα θεωρω κιτσαριο.
Οπως επισης τα αυτοκολλητα με "βελτιωτες" και αλλα συναφη.

Για τα αυτοκόλλητα συμφωνώ

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#133981 Θα μου τη φάει ο ντάισεν-μπλουμ τη βέσπα, τελικά...Κρίμα που ενώ είχα μαζέψει τα λεφτά, κόλωσα τόσο καιρό και δεν την πήρα να τη χαρώ-έστω και νηστικός τουλάχιστον θα μου έμενε αυτή! :lol:
Πάθημα=Μάθημα, λεβέντες

Σε έναν πιο ελαφρύ τόνο, επειδή το αυτοκίνητο έχει παρκάρει κάτω μιας και γρόσσα για βενζίνες δεν παίζουνμ είχα την ευκαιρία να ζήσω λιγο παραπάνω σε καθημερινή βάση με το pcx, αν και το οδηγώ σαν μπαρμπας με σόρτς, φανέλα αθλητική και σακούλα από ιχθυοπωλείο που γυρίζει σπίτι από το καφενείο...Mέτρησα, λοιπόν, την κατανάλωσή του με περισσότερη προσοχή και έβγαλα ένα απίστευτο νούμερο της τάξης του 2.5l/100km...τελικά, όλα στο χέρι σου είναι! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#134323 Βρίσκομαι 560 χλμ μακριά από το σπίτι μου για να ψηφίσω ( ψηφισα) ....

Το trip computer για αυτά τα 560 γράφει μέση ωριαία 115χλμ/ω και 28,2km/l ....
Ακούραστος με 2 στάσεις για τσιγάρα φαγητο που είχα μαζι. και ψωλαριουμ διαβάζοντας τίποτα ειδήσεις.
Ή μια στάση ήταν και για ανεφοδιασμό στα 363χλμ που άναψε λαμπάκι σταθερά...
Τα υπόλοιπα 560 σε λίγες μέρες πάλι :D full φόρτωμα από κάτω και σακίδιο πλατης + σωστός εξοπλισμός.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Morx έγραψε:Βρίσκομαι 560 χλμ μακριά από το σπίτι μου για να ψηφίσω ( ψηφισα) ....

Ακούραστος με 2 στάσεις για τσιγάρα φαγητο που είχα μαζι. και ψωλαριουμ διαβάζοντας τίποτα ειδήσεις.
Τα υπόλοιπα 560 σε λίγες μέρες πάλι :D full φόρτωμα από κάτω και σακίδιο πλατης + σωστός εξοπλισμός.

χαρά στο κουραγιο σου. δεν επαιρνες το κτελ καλυτερα?
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Morx έγραψε:Βρίσκομαι 560 χλμ μακριά από το σπίτι μου για να ψηφίσω ( ψηφισα) ....

Που είναι τα 560χλμ μακριά ακριβώς (επειδή το χωριό μου τόσο είναι από την Αθηνα);
Εγώ σου βγάζω το καπέλο πάντως...θέλει όρχεις το εγχείρημα... :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Morx
#134411 Κεντρικη με βορεια Ελλαδα.
Το κτελ ειναι σπαταλη για μια 100€ πηγαινελα, βαλε και κανα ταξι, βαλε και εξτρα μετακινησεις.
Εφτασα σφαιρα, γουσταρα εκδρομη και ολα καλα.
Με αλλες μηχανες που ειχα οδηγησει για την ιδια διαδρομη ηταν μια απο τα ιδια.
Τα γκατζολοπτερα τα ανελαβε η ζελατινα και το κρανος, δε με αγγιξε τιποτα. Τρελο αβανταζ αν σκεφτεις πως εκατσα μονο ο κρανος να καθαρισω.
Σε αλλες περιπτωσεις εμπαιναν ολα για πλυσιμο.
Μαζι με το λαπτοπ πηρα και ρουχα για μια εβδομαδα και αθλητικα και και και...
Τα χιλιομετρα αυτα για μενα δεν ειναι τιποτα. Αυριο ισως παω Τουρκια μια βολτα για κανα αφορολογητο. 30χλμ ειναι τα συνορα....
Άβαταρ μέλους
By edmond
D-Jet έγραψε:[Που είναι τα 560χλμ μακριά ακριβώς (επειδή το χωριό μου τόσο είναι από την Αθηνα);
Εγώ σου βγάζω το καπέλο πάντως...θέλει όρχεις το εγχείρημα... :s_howdy

με αφετηρία τον...κάμπο τα 560 -προς τα πανω προφανώς- κάπου πριν τα σύνορα θα φτάνουν! :roll:
πριν 10 χρονια ειχα παει μεχρι το χωριο μου (δυτικη Μεσσηνία) με fjr1300 δικαβαλο*, μια απόσταση λιγο πριν τα 300 χλμ δηλαδή και με περισσότερο στροφιλικι από ότι είναι τωρα και με το που γύρισα αποφάσισα την αγορα αυτοκινήτου! :lol:

θελει οντως μπολικα γκατς, ρισπεκτ από μενα. εισαι από αυτους που βλεπω στην εθνικη και κουνάω το κεφαλι μου.

*και 5 ατομα να ειχε πανω, με την ιδια ταχυτητα θα πηγαινε. δεν μασαγε τιποτα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#134613 Το ξεληγωσες το αρκουδάκι... :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Morx
#135169 Μια χαρα ειναι η αγελαδα μου. Φιλια απο Τουρκια αυριο.
Τα αφορολογητα καπνα που καπνιζω στο 1/3 της τιμης... και φθηνα ρουχα επισης.
Το δημοψηφισμα ηταν αφορμη.

Οσο για τα χιλιομετρα, 600αρες και βαλε με NSU της πλακας εκανε ο θειος μου καποτε... αν ειναι δυνατον να μη τα βγαζει ενα ψεκαστο υδροψυκτο 300αρι εν ετει 2015...
Οσο για την Εγνατια, λιγοι ηταν των 120+ ... Με 130 σταθερα στις ευθειες και κατι 140αρια στις στροφες της Μουσθενης μεχρι εξω απο Καβαλα (εγνατια παντα)... εκανα παρτυ! Σταθεροτατο και στριφτερο για σκουτερ, εκει πρεπει να χαζεψαν καποιοι. Καμια κουραση ξαναλεω... τα χιλιομετρα σε δυο τροχους τα απολαμβανω, η ηλικια βοηθαει ακομα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Morx έγραψε:Τα αφορολογητα καπνα που καπνιζω στο 1/3 της τιμης...

καλα...
μην παίρνεις και ορκο ότι είναι τα γνήσια.
για τα duty free του Εβρου δεν λες οπου μετα πας για Ραιδεστό?
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#135442 Σιγά τους όρχεις και το κουράγιο ρε παιδιά, πολυθρονάτο scooter με ψηλή ζελατίνα είναι.
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα Αθήνα - Κομοτηνή με γυμνό. 6,3/100 με 130 χαω, με
το 206 θα έκαιγα λιγότερο με την ίδια τυχύτητα αλλά ήθελα να το κάνω για την εμπειρία.
Έμεινα και από βενζίνη μισό χιλιόμετρο από βενζινάδικο και έσπρωχνα με κράνος, μπουφάν
και γάντια στο λιοπύρι... YOLO :slap:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#135486 Δεν ειναι ακριβως ετσι, γιατι στα σκουτερ δεν κρατιεσαι απο πουθενα μονο απο το τιμονι και ο αερας δεν ερχεται μονο απο μπροστα. Στην μοτο μπορεις να σφιξεις τα ποδια στο ρεζερβουαρ οταν δεχεσαι ριπες αερα απο το πλαι.
Αλλώστε οπως ελεγαν οι παλιοι μοτοσυκλετιστες, σιδεροκωλος γεννιεσαι δεν γινεσαι :lol: :lol: :lol:

@bihlas, αυτοκινητο υποστηριξης βλεπω ;;; :lol: η πηγε να σε πατησει ;; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#135492 Σε αυτό έχεις δίκιο, είχα ένα μούδιασμα στους προσαγωγούς την επόμενη μέρα. Αν σηκώνεσαι για
λίγα δευτερόλεπτα όρθιος κάθε μισή ώρα για να κυκλοφορεί το αίμα και να ξεμουδιάζουν τα @@
παλεύεται, έχω βάλει και λίγο επιπλέον αφρώδες στη σέλα. Με τα scooter δεν ξέρω τι γίνεται, είχα
βολτάρει ένα Nexus 500 ενός φίλου αλλά μόνο εντός πόλης, φαρδιά σέλα αλλά σκληρή.

Το safety car είναι ένα Grande Punto 1.3 multijet φίλου που του φόρτωσα και τα σαμάρια μου για
να μειώσω το drag. Περίπου τα 2/3 του κόστισαν τα καύσιμα σε σχέση με εμένα.