Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
markvag έγραψε:
panos2171 έγραψε:Όχι απλά κάποια ίσα που κατάφερε να σταματήσει σε αυτή την απόσταση (και 400μ να μην ήταν 300 ήταν σίγουρα) και θα τη σκότωνα κιόλας όπως είπε αφού με σταμάτησε να μου ζητήσει τα ρέστα.

Το μαλλί πλατινέ;;;;; :shifty: :ninja: :lol:

Nαι!! :lol:

trident1971 έγραψε:
Η φαση ειναι "γκομενα οδηγος και εζησα". Μην το ψαχνεις παραπανω, αλλιως να το παμε στα θρησκευτικα και στα αποκρυφιστικα. :lol:

Βασικά πρέπει να με αντιλήφθηκε αργά. Εν τω μεταξύ μου λέει το κορυφαίο, με 90 πήγαινα όχι με 80...Και στην ερώτηση, μα καλά σ αυτό το δρόμο με 90;(όντως 90 ήταν το όριο αλλά είχε αρκετή βλάστηση όντας επαρχιακός χωραφόδρομος που μείωνε την ορατότητα) γυρνάει και μου λέει, αυτό έχεις να μου πεις;
Δε το συνέχισα επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω άκρη. Νεαρή ήταν πάντως, ανέθεμά με αν ήταν 30, εντύπωση όμως μου έκανε που σε ερημικό δρόμο με σταμάτησε για να ζητήσει το λόγο. Αν δεν ήταν μπατσίνα ή δεν είχε γνώσεις αυτοάμυνας κάποια στιγμή με αυτή την τακτική μπορεί να το φάει το κεφάλι της.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#133037 Σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται ο Καμένος να φοράει χιτώνιο

Εικόνα

To patch στο μανίκι είναι αυτό:

Εικόνα

Είναι πιλότος ελικοπτέρου ο Καμένος? Ή σαν επιβάτης συμπλήρωσε τις 5000 ώρες? Ή απλά του άρεσε αυτό το patch και το κόλησε στο χιτώνιο?
Άβαταρ μέλους
By Morx
#133041 Για τον καμμενο, ταιριαζει αυτη η εικονα λοιπον:

Εικόνα

:lol:

edit: Να 'ταν το patch το μονο προβλημα ... παρε γυαλια στο t-shirt ... παρε μανικια διπλωμενα λες και πιαστηκε στα γρηγορα να ξεβουλωσει χεστρα ... τελειως παρταλι. Ενα φραπε και τσιγαρο θελει και θυμιζει κωλοφανταρο στα λελε του.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#133056 Τι κάνουμε τα χρήματα που έχουμε (όσα κι αν είναι αυτά) στην τράπεζα;
α) πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας;
β) το αφήνουμε και ρισκάρουμε να μας το πάρουν με την ψιλή;
γ) το τρώμε εκεί που γουστάρουμε, πριν το κούρεμα;
ε) ψωνίζουμε κάτι που δε χάνει εύκολα την αξία του (π.χ. χρυσός). Κι αν ναι, πού το βρίσκουμε (χρυσοχοΐο) και πού το κρύβουμε;
δ) προπληρώνουμε έξοδα (π.χ. σχολείο των παιδιών, ΔΕΗ, κινητό);
ζ) ??

Γνωρίζω περιπτώσεις γονέων που έχουν προπληρώσει το ιδιωτικό των παιδιών τους. Έχει νόημα κάτι τέτοιο; Κι αν πέσει έξω η επιχείρηση/σχολείο επειδή οι γονείς έστειλαν τα παιδιά στο δημόσιο θα τους τα ζητάς πίσω; Ή στην καλύτερη περίπτωση αν λειτουργήσει, δε θα αναγκαστεί να ρίξει τις τιμές; Θα τους ζητάς πίσω μέρος των χρημάτων;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#133337 Εγώ πάντως έχω ένα δωροκουπόνι Friday's. Θα πάω απόψε να το εξαργυρώσω μη το χάσω :lol:
Τώρα για τα άλλα, τι να πρωτοπρολάβουμε... Έστω να μπορέσω να πάρω ηλ/κές συσκευές
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Εγώ πάντως έχω ένα δωροκουπόνι Friday's. Θα πάω απόψε να το εξαργυρώσω μη το χάσω :lol:

:protest: :rant: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Scotch έγραψε:Τι κάνουμε τα χρήματα που έχουμε (όσα κι αν είναι αυτά) στην τράπεζα;

Ξόδεψέ τα όπως νομίζεις...

Χρυσό από τράπεζικό λογαρισμό πάντως, δεν αγοράζεις...

Αν έχεις κάποιον φίλο που μπορεί να τα χρειάζεται μέσω web banking, του τα στέλνεις και στα δίνει μετρητά αν υπάρχει η δυνατότητα. Το έκανα...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Scotch έγραψε:Τι κάνουμε τα χρήματα που έχουμε (όσα κι αν είναι αυτά) στην τράπεζα;
..........

α) Οχι βέβαια. Και ξέρεις ποιός το λέει αυτό! :rtfm:
Σε κάρτα όταν ανοίξουν, θα βάλω την ελάχιστη καταβολή (για πρώτη φορά πλέον και μέχρι να σταθεροποιηθεί το μ@νί για να φάμε ψάρι! :lol: ) . Εννοείται ΔΟΥ δεν πληρώνεις , ειδικά αν δεν είσαι "παλιός" οφειλέτης, ακόμα και αν ανοίξουν οι τράπεζες και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ας μας περιμένουν κι εμάς τους μλκες που τόσα χρόνια τους πληρώναμε αμέσως και ας βολευτούν με τα ποσά που θα δίνουν οι των 100 δόσεων, ... τόση "εξυπηρέτηση" τους έκαναν!
β) Αν ανοιξουν, δεν πρόκειται για 2 χρόνια να αφήσουν να φύγει κατάθεση, οπότε και 10Κ να έχεις , θα θές κανα 3μηνο να μαζεύεις καθημερινά ευρουδάκια. Αρα, ότι σε βρεί, σε βρήκε για φέτος...
γ) Αν μπορείς, ναί.
ε) Ρώτα κανα μηχανικό, εργολάβο, όλο και κάτι θα χει για πούλημα ... :iconcool: (ούτε για αστείο προφανώς ! Ασε που είναι τόσο "φεσωμένοι", που έχεις 50% πιθανότητες να ψάχνεις και την προκαταβολή... :rtfm: )
δ) Δεν προπληρώνεις τίποτε, αν δεν είναι τόσο απαραίτητο. Ούτε για παιδιά, σκυλιά, γατιά, γιατί.... απάντησες και μόνος σου. Εκτός και αν το στείλεις σε 1st class εκπαιδευτήριο, οπότε οι ενδιαφερόμενοι αυτής της κατηγορίας παντα θα "έχουν" (...θα φέρουν μερικά απ΄έξω). Οποιος άλλος "λειτουργήσει", μην ανησυχείς, θα δεχτεί την όποια συναλλαγή και εκτός των χρονικών περιθωρίων που είχε θέσει μέχρι χθές. Λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, κινητά κλπ, ναί !

Γενικότερα, ... οι δυό μας τά ΄χουμε πεί! :iconcool:

(τα ΄κανες λίγο μαντάρα στην αλφαβητική σειρα, των ερωτήσεων, αλλά το άφησα για να μην σου δημιουργήσω .... κι άλλη σύγχυση. :innocent: )
:s_howdy

Αν αντιλαμβάνονταν ουσιαστικά, το πόσο πολύ κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του καθενός που είχε έστω 5-10Κ σε κατάθεση (ειδικά αν δεν είχε και χρέη) στο τρ. σύστημα αλλά και στην αγορά με την καχυποψία που δημιουργείται με τα cc, θα είχαν "λιποτακτήσει" .... :x
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimitrisB έγραψε:(τα ΄κανες λίγο μαντάρα στην αλφαβητική σειρα, των ερωτήσεων, αλλά το άφησα για να μην σου δημιουργήσω .... κι άλλη σύγχυση. :innocent: )

:ninja: Ποτσ γκένεν αυτό; :lol:

dimitrisB έγραψε:Αν αντιλαμβάνονταν ουσιαστικά, το πόσο πολύ κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του καθενός που είχε έστω 5-10Κ σε κατάθεση (ειδικά αν δεν είχε και χρέη) στο τρ. σύστημα αλλά και στην αγορά με την καχυποψία που δημιουργείται με τα cc, θα είχαν "λιποτακτήσει" .... :x

Η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το τραπεζικό σύστημα έχει κλονιστεί σοβαρά (ανεπανόρθωτα για κάποιους). Απορώ όμως πως δεν έχει κλονιστεί ακόμη απέναντι στους τρωγλοδύτες που μετά από τόσα ψέματα συνεχίζουν και τώρα ακόμη να τάζουν και να δίνουν διαβεβαιώσεις του ass :lipsealed:

Και σε όλα τα υπόλοιπα, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mjacob
ε) ψωνίζουμε κάτι που δε χάνει εύκολα την αξία του (π.χ. χρυσός). Κι αν ναι, πού το βρίσκουμε (χρυσοχοΐο) και πού το κρύβουμε;
ζ) ??

Στοκάρουμε αλκοόλ και γκουρμεδιές να φύγουμε ντελι-χορτάτοι και μεθυσμένοι :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
mjacob έγραψε:
ζ) ??

Στοκάρουμε αλκοόλ και γκουρμεδιές να φύγουμε ντελι-χορτάτοι και μεθυσμένοι :yahoo: :yahoo:

+

Εικόνα

:metalo: :metalo: :lol: :lol: