Sent Through Tapatalk
Sent Through Tapatalk
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:http://www.efsyn.gr/arthro/i-eyrozoni-vrisketai-mprosta-se-mia-politiki-panolethria
Από το Moto G
πονεσε το μυαλό μου
j.marr έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:http://www.efsyn.gr/arthro/i-eyrozoni-vrisketai-mprosta-se-mia-politiki-panolethria
Από το Moto G
πονεσε το μυαλό μου
Από τι ;; Έχουν κάτι οι δηλώσεις του αυστριακού;; Εμένα γιατί δεν πονάει;;
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
Pitt έγραψε:Τι είναι αυτό; Για κάποιο λόγο το tablet μου βγάζει σφάλμα στο συγκεκριμένο βίντεο.
Sent Through Tapatalk
Το "θα κοψω χαρτονομισμα" του Τερζη.
https://www.youtube.com/watch?v=RI_iW4W_B7Q
Τώρα, μεσάνυχτα.
Πού είναι τα τυπάκια που εύχονταν να ψειρίσιυν τους κωλογερους που αδειάζουν τα ΑΤΜ?
Σχεδόν όλοι νέοι άνθρωποι που έχουν στηθεί.
Ντρέπομαι. (δεν έχω πάει για λεφτά, απλώς τους βλέπω)
The Ace έγραψε:Και επειδή κάποιοι -και εδώ μέσα- νομίζουν ότι υπερβάλλω, δυστυχώς για όλους μας:
Τετάρτη, 8 Ιουλίου: Αρμαγεδδών για τράπεζες, καταθέσεις
Απλά και λογικά πράγματα για όποιον μπορεί να κάνει 2-3 απλές αριθμητικές πράξεις....
Μια χαρά τους βολεύει ότι θα χρεοκοπήσουν οι τράπεζες. Η δραχμή και οι κρατικές τράπεζες που επιθυμούν θα είναι αναγκαστικός μονόδρομος!
Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει αποτελεσματική πολιτική πίεση, εντός ή εκτός ΣΥΡΙΖΑ, να τους φρενάρει αυτή την επιδίωξη. Μόνη ελπίδα να υπερισχύσει το ΝΑΙ !
Τα οκτώ βήματα της Ελλάδας προς το νέο πρόγραμμα βοήθειας αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters, στον απόηχο του ελληνικού αιτήματος για νέο δάνειο από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).
Αναλυτικά τα βήματα προς το νέο πρόγραμμα:
Πρώτον
Ο πρόεδρος του Eurogroup αποδέχεται το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα και ζητά από την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να το αξιολογήσει.......
"Ο πρόεδρος του Eurogroup" ....... Κοίτα να δεις από που ξεκινάνε όλα. Ain't life a mother fucker?
K ποιος θα πάει να του γλύψει τ' @@ αυτουνού, ο Βαρουφάκης μόνος του;
Οι συριζαίοι ήταν τραγικοί από την πρώτη μέρα. Δυστυχώς για όλους μας, η πρώτη φορά αριστερά έμελλε να μείνει στην ελ ιστορία σαν παράδειγμα προς αποφυγή.
Δύσκολο είναι να ξεχάσεις το μέλλον που είχες φανταστεί.
Σε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων της εταιρείας, με κύριο αίτημα την αντικατάσταση του νυν προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Νίκου Παπαθανάση.
Οι συνδικαλιστές ζητούν από τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, την αντικατάσταση του επικεφαλής της εταιρίας που λειτουργεί το Μετρό, το Τραμ και τον Ηλεκτρικό για «μια νέα αρχή».
Αξίζει να σημειωθεί ότι επί της διοίκησης του κ. Παπαθανάση, ο οποίος ορίστηκε επικεφαλής της ΣΤΑΣΥ το 2012, η εταιρία κατέστη κερδοφόρος και σταμάτησε να λαμβάνει επιδότηση από τον φορολογούμενο.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500009430
O τύπος αν θυμάστε (και αν θυμάμαι καλά και εγώ
) είχε κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει όλες οι κυβερνήσεις από το 2010: δικό του "μνημόνιο". Η τρόικα ζητούσα αύξηση εισιτηρίου και αυτός τους έπεισε ότι με ΜΕΙΩΣΗ εισιτηρίου θα αυξηθεί η κίνηση και άρα τα έσοδα-κέρδη. Το οποίο και συνέβη.Βέβαια είναι ακατάλληλος, ας βάλουμε κάποιον αποτυχημένο πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ να σώσει την εταιρεία...
nass έγραψε:Πρώτη φορά αριστερά... κρίμα:Σε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων της εταιρείας, με κύριο αίτημα την αντικατάσταση του νυν προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Νίκου Παπαθανάση.
Οι συνδικαλιστές ζητούν από τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, την αντικατάσταση του επικεφαλής της εταιρίας που λειτουργεί το Μετρό, το Τραμ και τον Ηλεκτρικό για «μια νέα αρχή».
Αξίζει να σημειωθεί ότι επί της διοίκησης του κ. Παπαθανάση, ο οποίος ορίστηκε επικεφαλής της ΣΤΑΣΥ το 2012, η εταιρία κατέστη κερδοφόρος και σταμάτησε να λαμβάνει επιδότηση από τον φορολογούμενο.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500009430
O τύπος αν θυμάστε (και αν θυμάμαι καλά και εγώ) είχε κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει όλες οι κυβερνήσεις από το 2010: δικό του "μνημόνιο". Η τρόικα ζητούσα αύξηση εισιτηρίου και αυτός τους έπεισε ότι με ΜΕΙΩΣΗ εισιτηρίου θα αυξηθεί η κίνηση και άρα τα έσοδα-κέρδη. Το οποίο και συνέβη.
Βέβαια είναι ακατάλληλος, ας βάλουμε κάποιον αποτυχημένο πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ να σώσει την εταιρεία...
Αν τον αλλάξουν, θα συμφωνήσω (και μάλλον θα το κάνουν). Αν τον κρατήσουν, θα είναι απλά μια ακόμη ανοησία των συνδικαλιστών.
Συμφωνώ πως ο τύπος θα έπρεπε να είναι το υπόδειγμα της αριστερής πολιτικής και θα έπρεπε να τον χρησιμοποιήσουν σαν παράδειγμα...
Ολοι μαζί κάνουν συμπαθέστερο τον Μιχαλολιάκο στον απλό κόσμο που ξέρει ότι δεν φτώχυνε τον Γενάρη .
Στο κάπιταλ , τα τρολάκια έχουν ξεφύγει εντελώς και έχω πάψει να τους διαβάζω .
Ο αγώνας των λαμόγιων των μέσων να γλυτώσουν τα δάνεια που χρωστάνε .
criuser έγραψε:Δυστυχώς πέρα από τον διχασμό που δημιουργείτε βλέπουμε κάποιους βολεμένους από τον πιτσαδόρο και την παρέα των κλεφτοπασόκων , να τολμούν να μιλάνε για κρεμάλες για τους τωρινούς .
Ολοι μαζί κάνουν συμπαθέστερο τον Μιχαλολιάκο στον απλό κόσμο που ξέρει ότι δεν φτώχυνε τον Γενάρη .
Στο κάπιταλ , τα τρολάκια έχουν ξεφύγει εντελώς και έχω πάψει να τους διαβάζω .
Ο αγώνας των λαμόγιων των μέσων να γλυτώσουν τα δάνεια που χρωστάνε .
cruiser δεν ξέρω κατα πόσο το έχεις καταλάβει αλλα δεν ψηφίζεις για τα λαμογια. ψηφίζεις για τον εαυτό σου και τα παιδιά σου τα οποία θα συνεχίσουν να έχουν το δικαίωμα ακόμα και ολα σκατά να είναι εδώ να πάνε οπου θέλουν στην ευρώπη και να προκόψουν.
Αμα νομίζεις οτι τα "λαμόγια" είναι αυτά που θα θιχτούν πρώτα δεν έχεις καταλάβει σε τι θέση είσαι.