Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nEK
saxon_747 έγραψε:
nEK έγραψε:Προσπαθησα να αγορασω απο ελληνικο καταστημα τεχνολογιας.
Δεν μπορεσα να πληρωσω ουτε με paypal, ουτε με χρεωση καρτας. :omg:

Ε πες και το καταστημα...

Public
Και το μνμ που βγαζει στο site, αφου επιστρεψει απο paypal,
The payment group pg416108957 could not be authorized for payment: Exception got in paypal.
Τελευταία επεξεργασία από nEK και 30 Ιουν 2015, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nEK έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
nEK έγραψε:Προσπαθησα να αγορασω απο ελληνικο καταστημα τεχνολογιας.
Δεν μπορεσα να πληρωσω ουτε με paypal, ουτε με χρεωση καρτας. :omg:

Ε πες και το καταστημα...

Public

Ο Γεράρδος εισπράττει κανονικά πλαστικό χρήμα πάντως...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#131533 Ακριβώς, γιατί είναι μεταφορά προς εξωτερικό. Η paypal (εξωτερικό) προσπαθεί να τραβήξει από την κάρτα (εσωτερικό).
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
nass έγραψε:
bujinkan έγραψε:Εικόνα

send from my cave using smoke signals

:dizzy: :help: :omg:

για να δείτε σε τι Μπουρδελο ζούμε. Μου έδωσε το τηλ του εκτελωνιστη. Τον πήρα και του λέω αν γίνεται να μειώσουμε τα έξοδα διότι δεν είναι δυνατόν σε προϊόν που που στοίχισε 160 ευρώ να ζητάνε και αλλά 180 καπέλο. Πολύ ευγενικά μου είπε ότι θα ενημερώσει την κυρία τάδε να.μου στείλει μια καινούργια εκτίμηση ....μαντέψτε.....

Εικόνα

από 180 στα 100 ....

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#131571 Τα διάφορα έξοδα και οι αμοιβές κλπ είναι "προτεινόμενες τιμές", και άρα εμπίπτουν στη λογική "ότι πιάσουμε". Αν όντως το θες, τότε πιέζεις για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει και αναγκαστικά πληρώνεις...αλλιώς του λες "δεν βγαίνω μάν'μου" και του λες να το στείλει πίσω...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
nEK έγραψε:The payment group pg416108957 could not be authorized for payment: Exception got in paypal.

Η απαντηση.

Έχει να κάνει και με το ποιο είναι το clearing house για τις πιστωτικές. Αν δεν είναι ελληνικό, τότε πιθανότατα να υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
The Ace έγραψε:Τα διάφορα έξοδα και οι αμοιβές κλπ είναι "προτεινόμενες τιμές", και άρα εμπίπτουν στη λογική "ότι πιάσουμε". Αν όντως το θες, τότε πιέζεις για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει και αναγκαστικά πληρώνεις...αλλιώς του λες "δεν βγαίνω μάν'μου" και του λες να το στείλει πίσω...

o φπα που απο 50 πηγε 30 και ο δασμος που απο 10 πηγε 0 ειναι προτεινομενες τιμες?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#131598 Εξαρτάται επί ποιου ποσού υπολογίζονται. Άρα αν έχει κάνει λιγουλάκι τα "στραβά μάτια" ο εκτελωνιστής και δηλώσει στη φόρμα το καθαρό ποσό (δηλαδή αφαιρώντας τα μεταφορικά) ή αν -ψιλοπαρατύπως- υπολογίζει βάσει μικρότερης αξίας, τότε προκύπτουν αυτές οι διαφορές στα νούμερα, ή κάποιο ποσό μηδενίζεται επειδή κατεβαίνεις στη κλίμακα....
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#131610 Ωραίο το ecxel-άκι. Οταν πας από εκεί μπορεί να γίνει και "είμαστε και εμείς ελαστικοί, δεν είναι δα και τιμολόγιο αυτό που έστειλα, μια εκτίμηση ήταν και αλλάζει και αυτο...."
Άβαταρ μέλους
By gakost
#131619 Εμένα πάντως αν μου συνέβαινε αυτό θα τους έλεγα αφήστε τα έρχομαι εγώ από εκεί να τα φτιάξω, προφανώς θα πληρώσεις αποθήκευτρα. Έστω και έναν γνωστό σου να εξουσιοδοτήσεις και να του δώσεις κανένα φράγκο καλύτερα από το να τα πάρει ο "τρις το λάδι τρις το ξύδι πέντε το λαδόξυδο" και ότι πιάσουμε. Ξέρεις φυσικά ότι οι εκτελωνιστές είναι Ελ επαγγελματίες και όχι ΔΥ και μπορείς να διαλέξεις κάποιον άλλο αν σε συμφαίρει....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#131784 Αντίστοιχη περίπτωση μου χε τύχει και μένα. Μια custom made θήκη κινητού vaja (Αργεντινή) που ήθελα να κάνω δώρο στην αδερφή μου.
Είχε κόστος 100 ευρώ και μου ζήτησαν για εκτελωνισμό 110. Τα έδωσα. Λόγω απόστασης δε μπορούσα να πάω από εκεί.
Εγώ θα πρότεινα να πας να την εκτελωνίσεις ο ίδιος. Λογικά αυτές τις μέρες δε θα χει και πολλή κίνηση.
Θα χάσεις ένα πρωινό αλλά είναι μια ωραία εμπειρία. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#131786 Τα κούριερ γενικά κινούνται αυτές τις μέρες; Περιμένω δέμα από dhl αλλά επειδή δεν έχουμε εδώ συνεργάζεται με την ACS.