- 22 Σεπ 2014, 14:42
Anonymous Founder έγραψε:Ουφφφφφ!
Είπα τι ξέρω και τι δεν ξέρω. Δεν υπάρχει πάνω, ούτε κάτω, ούτε πανωκάτω, ούτε παρακάτω... Το απλό γεγονός, είναι πως ένα Mac Pro, παρόλο που είναι εξαιρετικό για οικιακή χρήση και για κάποιες επαγγελματικές, ΔΕΝ κάνει για την χρήση που το θέλω.
Για κάποιο λόγο έχεις κολλήσει ότι προσπαθώ να σε πείσω ότι κάνει, όταν από την αρχή έχω δεχτεί ότι και μόνο το ζήτημα του λογισμικού τελειώνει τη συζήτηση.
Anonymous Founder έγραψε:Τέλος, σε ότι αφορά την USB θύρα, έχουμε 3 netbooks που τα χρησιμοποιούμε στο πεδίο. Η πόρτα Ethernet σε όλα είναι μια χαρά. Οι USB στα δύο, έχουν ξεχαρβαλωθεί, ενώ στο ένα, μετά από πτώση βέβαια, δεν δουλεύουν οι δύο.
Το ωραίο είναι πως με... εγκαλείς για ελλειπή γνώση, ενώ εκεί που έχει εσύ ελλειπή γνώση, κάνεις... υπολογισμούς!
Έχετε πάρει USB στο χέρι επειδή χρησιμοποιούσαν κάτι τέτοιο:

[δλδ το επιχείρημα του πόσο εύχρηστο είναι το laptop χωρίς ποντίκι, το ανεβάζει σε κρίσιμο επ΄θπεδο, μιας που με τα ποντίκια χαλάνε οι USB?]
το οποίο ειλικρινά δεν μπορώ να δω πως εξασκεί περισσότερη δύναμη στην θύρα από το ethernet απευθείας.
Η γενικά "χαλάνε οι usb" [γιατί το παράδειγμα με την πτώση κάτι τέτοιο μου δείχνει];
Μη σου πω ότι αν τραβηχτεί το καλώδιο αυτό θα βγεί, ενώ το ethernet όχι (το οποίο θα μπορούσες να αναφέρεις σαν πρόβλημα).
Άσε που δεν θα χρειαζόσουν USB, υπάρχουν και καλύτερα ports [:shifty: mode, μην απαντήσεις].
Δλδ άλλοι δεν παίζει να χρησιμοποιούν τέτοιου τύπου αντάπτορες και να έχουν ατυχήματα στο
πεδίο και να έχουν ίδια γνώση; Λέω γω τώρα...
ΕΕΠ για να το τελειώνουμε σιγά σιγά.
Μεταξύ δύο ισάξιων μηχανημάτων, σαφώς θα προτιμούσα να μην χρειάζεται αντάπτορα. Ή να έδινα 20$ παραπάνω για να έχει θύρα και όχι αντάπτορα. Απλώς και μόνο για τη λογική "γιατί να χρειάζεται κάτι παραπάνω".