Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
Alxnks έγραψε:Ναι στείλε μου να τη δω.
Απο που τις πήρες; οτι jack wolfskin έχω πάρει τελευταια ειναι απο εξωτερικο, εδώ δεν βρίσκεις πια.

Η έτερη τσάντα είναι αυτή:

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#130800 Μου δίνεται η εντύπωση ότι online shopping από καταστήματα του εξωτερικού είναι πλέον αδύνατον εν όψει των ελέγχων κεφαλαίου, αφού πρέπει οι πληρωμές με χρεωστικές/πιστωτικές να γίνονται σε πίστωση λογαριασμού που τηρείται στην Ελλάδα. Κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
By babakos
#130837 Δυστυχώς δεν κάνεις λάθος...

Και τα τσακάλια εδώ το μυριστήκανε σήμερα στο Mall ακουσα εκ παραδρομής του υπεύθυνο γνωστης αλυσιδας τεχνολογίας να λέει στους υπαλληλους να κατεβάσουν ολες τις προσφορές μέχρι νεωτέρας..
Άβαταρ μέλους
By elteo
#130856 Ναι γιατί θα τρέξουν να ψωνίσουν τώρα....:lol: Δεν κινείται ΤΙΠΟΤΑ στην αγορά. Ποιος θα πάει να αγοράσει στο mall? :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#130861 Εγω ηθελα μια μικρη αγορα αλλα αναβαλεται μέχρι νεοτέρας. Ενα τσαντακι.

< 3
Άβαταρ μέλους
By nEK
#130866 Δηλαδη πληρωμη μεσω paypal δεν μπορει να κινηθει πλεον?
Το κυριακη παρηγγειλα κατι αξιας70€ απο εσωτερικο και πληρωσα μεσω καταθεσης σε λογαριασμο και σημερα απεσταλει η παραγγελια μου.
Άβαταρ μέλους
By babakos
elteo έγραψε:Ναι γιατί θα τρέξουν να ψωνίσουν τώρα....:lol: Δεν κινείται ΤΙΠΟΤΑ στην αγορά. Ποιος θα πάει να αγοράσει στο mall? :lol:

Aυτοι που έχουν λεφτά για ξόδεμα και φοβούνται οτι τα λεφτά τους την Δευτέρα θα γίνουν .. μαρουλόφυλλα..
Άβαταρ μέλους
By elteo
babakos έγραψε:
elteo έγραψε:Ναι γιατί θα τρέξουν να ψωνίσουν τώρα....:lol: Δεν κινείται ΤΙΠΟΤΑ στην αγορά. Ποιος θα πάει να αγοράσει στο mall? :lol:

Aυτοι που έχουν λεφτά για ξόδεμα και φοβούνται οτι τα λεφτά τους την Δευτέρα θα γίνουν .. μαρουλόφυλλα..

Εχεις 1000€ σπίτι και θα πας να τα δώσεις για macbook? Γιατί μιλάμε για €€€ όχι για drachmas.
Άβαταρ μέλους
By babakos
nEK έγραψε:Δηλαδη πληρωμη μεσω paypal δεν μπορει να κινηθει πλεον?
Το κυριακη παρηγγειλα κατι αξιας70€ απο εσωτερικο και πληρωσα μεσω καταθεσης σε λογαριασμο και σημερα απεσταλει η παραγγελια μου.

Προλαβες στο τσάκ. Χτές το απόγευμα πήρα και εγω μια τσαντα για DSLR απο Amazon..

Α, συναλλαγές με paypal σε Ελληνικές επιχειρήσεις (οσες δέχονται) γινονται κανονικα.. Τουλάχιστον μια ανανέωση καρτοκινητου που έκανα με πληρωμή Paypal προχώρησε κανονικά..
Άβαταρ μέλους
By nEK
#130879 Σκεφτομαι να εκπληρωσω μιαμπαλια κου επιθυμια, να αγορασω μια καινουργια τηλεοραση. Και θελω να πληρωσω ηλεκτρονικα,για εκμεταλλευση των οποιων καταθεσεων αλλα και λογω αδυναμιας μετρητων.
Θα δοκιμασω και ας ελπισω να πετυχει και να μου ερθει.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#130993 Το θέμα είναι πως τώρα με την κρίση, έχουν κόψει οι εταιρείες όλες τις προσφορές που είχαν, γιατί είναι και αυτές σε στάση αναμονής και με το δίκιο τους.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#131011 οπως το περίμενα με πήρανε τηλ από ελ Βενιζέλος για εκτελωνισμο. με ρώτησε αν έχω εκτελωνιστη αλλιώς θα το προωθήσει σε δικό τους και θα μου στείλει μέιλ το ποσό. Και όλο αυτό για μια παραγγελία 170 δολαρίων.

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By nEK
#131103 Προσπαθησα να αγορασω απο ελληνικο καταστημα τεχνολογιας.
Δεν μπορεσα να πληρωσω ουτε με paypal, ουτε με χρεωση καρτας. :omg:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nEK έγραψε:Προσπαθησα να αγορασω απο ελληνικο καταστημα τεχνολογιας.
Δεν μπορεσα να πληρωσω ουτε με paypal, ουτε με χρεωση καρτας. :omg:

Ε πες και το καταστημα...