Όσο δε με διαβεβαιώνουν ότι το ΟΧΙ δε θα είναι κάτι καλύτερο (κατά τη θεώρησή μου) δεν μπορώ να το ψηφίσω. Για το ΝΑΙ ούτε λόγος φυσικά.
Corto Maltese έγραψε:Ενώ το ΟΧΙ είναι η μόνη προφανής και ρεαλιστική λύση, όσο δε μας λένε τι σημαίνει το ΟΧΙ εγώ θα απέχω. ΟΧΙ σε αυτό το μνημόνιο και ΝΑΙ σε κάποιο άλλο; ΟΧΙ στην ευρωζώνη αλλά ΝΑΙ στην ΕΕ (με ακροβασίες); ΟΧΙ στο ΦΠΑ στα μακαρόνια ΝΑΙ στο ΦΠΑ στις λεμονάδες; ΟΧΙ στον ΦΠΑ στη Μύκονο ΝΑΙ στον ΦΠΑ στο Καρπενήσι;
Όσο δε με διαβεβαιώνουν ότι το ΟΧΙ δε θα είναι κάτι καλύτερο (κατά τη θεώρησή μου) δεν μπορώ να το ψηφίσω. Για το ΝΑΙ ούτε λόγος φυσικά.
Τα λες πολύ σωστά σύντροφε. Διαβάζοντας όμως τις προτάσεις των "Θεσμών", το χέρι πάει στο ΟΧΙ αυτομάτως. Είναι μάλλον πιο επικίνδυνο να απέχουμε και να επικρατήσει έτσι το ΝΑΙ των ευρωλάγνων, παρά να απορρίψουμε αυτά που μας ζητάνε οι ξένοι.
Αρκετά με τα πειράματα της αριστεράς που έχει καταστρέψει όποια χώρα έχει κυβερνήσει.
Anonymous Founder έγραψε:Όπως πάει το πράγμα, όλοι όσοι δεν είναι ήδη σε απελπιστική θέση, θα ψηφίσουν ΝΑΙ με τα δύο χέρια...![]()
Εσυ δηλαδη θα ψηφισεις ναι οπως και εγω
ο Φίλης ο Μακαροναδοκτόνος δήλωσε στην τηλεόραση ότι αν τελικά ο λαός πει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί τέτοια εντολή. Άρα εκλογές ή οικουμενική.
ΡΕ!!!! Πόσο καιρό φωνάζω ότι θέλω να δω αυτή την 1η Φορά να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ; Δεν μπορεί να μού δώσει μια ελάχιστη ικανοποίηση ο ΣΥΡΙΖΑ;
Είναι μεγάλος ο πειρασμός για το ΟΧΙ πλέον.
Ευχαριστώ.
Οι απαντήσεις χρηστών ίσως περιέχουν διαστρεβλώσεις
Το κανάλι μου στο YouTube:
https://www.youtube.com/user/pipinos1976/videos
Προσωπική επικοινωνία:
http://www.forum.odigein.com
"Είναι αυτή η χειρότερη συμμορία ηλίθιων τυχοδιωκτικών αληταριών που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα ?"
Το μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΙ θα έπρεπε να είναι η προφανής απάντηση όλων μας.
Παρομοίως και η δική μου ψήφος....
Ο μισθωτός των 700 ευρώ, με υποχρεώσεις και οικογένεια, θα πει "ΟΧΙ" για να μην πληρώσει μεγάλους φόρους ο πιο άνετος οικονομικά και να μειωθεί η αγοραστική του δύναμη ελλείψει ευρώ κατά 50%;
Δικαιολογώ μόνο τον άνεργο.
Οι άλλοι είναι 3 πουλάκια φάση.
Καλά, για όσους έχουν στοκάρει τούβλα με ευρώ και θέλουν σήμερα να γίνουν όλα κώλος, μόνο ξύλο/φυλακή/εξορία χρειάζεται.
.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.