- 21 Σεπ 2014, 11:08
gakost έγραψε:mjacob έγραψε:σ΄αυτά τα λεφτά έπρεπε να βλέπεις Mac 
Ο σκληρός μόνο παίζει να είναι προς το οριακός;
Κάρτα δικτύου έχει μόνο ο παλιός mac book pro Που δεν λέει
Το "πρόβλημα" όμως λύνεται όπως και στα άλλα PC που δεν έχουν με έναν adaptor
Όντως τα 128gb του δίσκου είναι λίγα.
Στην δική μου δουλειά, οτιδήποτε άλλο από Windows, είναι απλά ταλαιπωρία. Θα έπρεπε να είμαι διαρκώς με VM. Επιπλέον, πραγματική φορητότητα έχει μόνον το MacAir, το οποίο έχει τεράστια θέματα με την συνδεσιμότητα, ούτε USB δεν έχει, είμαστε με τα καλά μας;
Ο σκληρός, είναι οριακός, αλλά όχι αποτρεπτικός. Για να πάρω κάτι μεγαλύτερο, ανεβαίνει κι άλλο το κόστος, και ήδη θα τους κακοφανεί... Απλώς βρήκα ευκαιρία, επειδή μου ανέθεσαν νέο και σημαντικό project που έχει και κάμποσα ταξίδια και δουλειά on-site, και είπα να... δοκιμάσω τις αντοχές της διοίκησης, αλλά δεν θέλω να τις δοκιμάσω και πάρα πολύ...
Πάντως και ο desktop μου τώρα, τέτοιας χωρητικότητας SSD έχει και δεν μου έχει φανεί μικρός. Τα προγράμματα που θέλω να τρέχω δεν είναι τεράστια σε μέγεθος, οι εφαρμογές είναι 3-4 πλατφόρμες για PLC, 1-2 για SCADA, 1-2 για προγραμματισμό, Autocad και Office. Για όλα αυτά, φτάνει και ο 128άρης.
Οι αντάπτορες δεν είναι ιδανική λύση. Πρέπει να τους κουβαλάς και αυτούς, εξέχουν και είναι ευπαθείς σε δουλειά στο πεδίο. Επιπλέον, τα Ultrabooks σαν τα Dell XPS με το ζόρι να έχουν 2 USB πόρτες, αν η μία καταλαμβάνεται από τον αντάπτορα, πρέπει να κουβαλάς και USB hub μαζί.
g8777 έγραψε:Εννοειται οτι σε αυτην την κατηγορια τιμης παιρνεις σοβαρο μηχανημα απο αποψη χαρακτηριστικων ο,τι και να διαλεγες.
Και γω αυτην την επιλογη θα εκανα (Dell).Αν σου φαινεται μικρος ο ssd πολυ απλα βαζεις καποιον μεγαλυτερο.Μονη μου ενσταση το μικρο μεγεθος οθονης.Ισως στις 13,3'' να βρισκεται η χρυση τομη.
Tωρα για αυτα που λεει ο μγιακωβος, εχε υποψη σου οτι με καθε μακ τσιμπαει μισοταεκατο επιστροφη απο το Κουπερτινο, οποτε μην του δινεις και πολλη σημασια. 
Μισό τα εκατό cashback; Έχει και συνδυασμένες επιστροφές; Άλλα δώρα;Να το σκεφτώ αν είναι να τον βοηθήσω...
Η λύση για 13.3 υπάρχει από την ίδια σειρά της Dell και στα ίδια λεφτά. Αλλά είναι σχεδόν μισό κιλό βαρύτερος, ενώ τρέχει την ίδια ανάλυση. Άρα, από την στιγμή που στο γραφείο θα έχω 2 FullHD 23", προτιμώ το μικρό βάρος, αφού η ίδια ανάλυση σημαίνει πως θα βλέπω τα ίδια, απλώς λίγο μικρότερα.
Προτάσεις για κάτι φθηνότερο με παρόμοια χαρακτηριστικά (ειδικά για την φορητότητα) υπάρχουν;