Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nEK
xenos έγραψε:Άσε τις προσφορές τύπου κωτσόβολου. Εγώ πήρα με 760 εκείνο που ο κωτσ. είχε 1040. Κάνε έρυενα αγοράς με βάση τα κριτήριά σου.

Ετσι, συνηθως εχω παρατηρησει οταν εψαχνα κατι, πως οινπροσφορες του κωτσοβολου εφερνε τις τιμες σε αυτες τις υπολοιπης αγορας...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#124554 Καρντασια Μια ερώτηση...

Στον ατμοκαθαριστη Έτσι και βάζω απιονισμενο νερό, παίζει να βγει πρόβλημα;

Έχει ένα ειδικό φίλτρο για τα άλατα και χρειάζεται κάθε (Πόσο;;) τόσο αλλαγή, αν βέβαια τού χώνω ήδη νερό χωρίς άλατα δε θα είναι καλύτερα;; Και στο σίδερο Έτσι κάνω και με ήρθε τώρα η επιφωτηση :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#124922 http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/siemens-wm-10k220-gr.php

Kανεις αποψη για το συγκεκριμενο; Η γενικοτερα για τα Siemens;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#124928 Το πήραν πέρυσι οι γονείς. Ευχαριστημένοι είναι. Το θέμα είναι όμως ότι το πήραν 399 και μάλιστα από Κωτσο. Πρόσεξε μη σε πιάσουν Κωτσο :shifty:

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Asimov έγραψε:Το πήραν πέρυσι οι γονείς. Ευχαριστημένοι είναι. Το θέμα είναι όμως ότι το πήραν 399 και μάλιστα από Κωτσο. Πρόσεξε μη σε πιάσουν Κωτσο :shifty:

.

Και γω για τους "γονεις" το θελω. :innocent: Το εμαθε το παραμυθι και ο Κωτσος και εκανε price match. Δεν ασχολουμαι με σκρουτζομαγαζα γιατι θα με γδαρουν με τα μεταφορικα + οτι δεν πουλανε με ατοκες( ατοκες, τελος παντων).
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#125160 Και ενώ είχα πει να κάνω 1-2 χρόνια ακόμα υπομονή με το παλιό ψυγείο αν και είναι πλέον οριακό σε χώρο (ύψος 1,30 :ninja: ) βλέπω το LG GBB539PZCPS. Με τη δωροεπιταγή βγαίνει ουσιαστικά 450 ευρώ ενώ πριν 3 μήνες πουλιόταν σχεδόν στη διπλάσια τιμή σύμφωνα με το skroutz.
:hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#127661 Διαθέσιμος χώρος 94εκ. Δεξιά τοίχος αριστερά πάγκος.

Αναζητώ ψυγείο ντουλάπα με βρυσάκι και παγάκια από κεντρική παροχή (θα τραβήξω σωλήνα).

Προτάσεις :iconcool:

Μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα (πλυντήρια κλπ)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#128456 Επειδή ο χώρος είναι τσίμα τσίμα κοιτάω και το πιο στενό και νομίζω ότι είναι της LG
http://www.lg.com/gr/refrigerators/lg-G ... de-by-side
http://www.lg.com/gr/refrigerators/lg-G ... de-by-side
:hmmm:
Θα είναι οκ; Από πάνω δεν έχω κάποιο εμπόδιο.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#128465 Όλα τα "αμερικάνικα" έχουν τις ίδιες περίπου διαστάσεις, με πλάτος ~90-91cm.
Πρόβλημα δεν θα έχεις γενικώς, εκτός από τον τοίχο δεξιά γιατί καλό είναι γενικώς να μπορεί να ανοίξει η πόρτα λίγο παραπάνω από 90 μοίρες. Αυτό ώστε να βγαίνουν τα συρτάρια πιο εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#131622 Πρέπει να πάρω άμεσα συσκευές.
- Ψυγείο που ρώτησα παραπάνω (ντουλάπα/αμερικάνικο)
- Φούρνο/Εστίες (εντοιχιζόμενα ρεύματος)
- Απορροφητήρα 60εκ συρόμενο ή σταθερό
- Πλυντήριο πιάτων 60ρι
- Πλυντήριο ρούχων 60ρι
- Ξεχνάω κάτι;

Προτάσεις; Budget όσο πάει, αλλά value 4 money όχι το ακριβότερο απ'το καθένα αλλά ούτε το σαπάκι.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#131636 Πλυντήρια-στεγνωτήρια -> Miele :inlove: (το 1948 δηλαδή το διπλής παροχής, αν βρεις, μαζί με το "αντίστοιχο" στεγνωτήριο, το 8969 ?)

Φούρνο-Εστία-μικροκύματα -> Miele :inlove: (αν θες πας σε wide και επαγωγικές, 5603 ή 6307 ή 6230)

Ψυγείο -> Liebherr

Απορροφητήρα -> Bosch ή Franke (λόγω design κυρίως)
Άβαταρ μέλους
By gakost
#131641 Αγαπάμε τους φίλους μας τους Γερμανούς.
Αν και δεν αμισβητώ ότι είναι καλά προϊόντα ή ίσως τα καλύτερα προσωπικά δεν θα τα διάλεγα λόγο καταγωγής.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
The Ace έγραψε:Πλυντήρια-στεγνωτήρια -> Miele :inlove: (το 1948 δηλαδή το διπλής παροχής, αν βρεις, μαζί με το "αντίστοιχο" στεγνωτήριο, το 8969 ?)

Φούρνο-Εστία-μικροκύματα -> Miele :inlove: (αν θες πας σε wide και επαγωγικές, 5603 ή 6307 ή 6230)

Ψυγείο -> Liebherr

Απορροφητήρα -> Bosch ή Franke (λόγω design κυρίως)

Πλυντηριο LG
Πλυντηριο πιατων Indesit
Στεγνωτηριο Siemens
Ψυγειο Κορεατικο
Κουζινα Pitsos
Απορροφητηρα Οτι ναναι

τουλαχιστον ενα χιλιαρικο κατω :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#131649 Οι προτάσεις μου (κοίτα να δεις που είναι όλοι γερμανοί, ή έστω "γερμανοί" :innocent: ) είναι το best-money-can-buy, χωρίς να είναι τα πλέον ακριβά (όπως είπε ο Δημήτρης). Προφανώς όμως δεν είναι τα vfm, αφού η Miele και η Liebherr είναι εξ'ορισμού οι πιο ακριβές μάρκες...δηλαδή και εγώ μπορώ να φτιάξω άνετα μια λίστα με ένα χιλιάρικο κάτω, που να προσφέρουν το 70-80% της ποιότητας και των specs των ανωτέρω....