Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Focusman91 έγραψε:Τα νέα είναι τα εξης. Πραγματι ήθελε συμπληρωμα το υγρό φρενων και αν επανεμφανιστει, παμε για αλλαγη αντλιας φρενων.

.

Όταν αλλάξεις τακάκια θα ξεχειλίσουν τα υγρά από το δοχείο και θα διαβρώσουν το χρώμα όπου πέσουν, οπότε πρίν την αλλαγή τραβάμε με σύριγγα ή ανοίγουμε ένα εξαεριστικό στη δαγκάνα για να φύγει η επιπλέον ποσότητα.

Ποιός σου είπε ότι θέλεις αντλία ?

Όταν υπάρχει πρόβλημα στην αντλία ( ποτέ δεν έχει η κύρια αντλία διαρροή υγρών λόγω φθοράς ) υπάρχουν συμπτώματα στο πεντάλ.

Όπως σου είπαν και τα παιδιά τα τακάκια σου χρειάζονται αλλαγή, εκτός και αν έχεις διαρροή από δαγκάνα ή από κυλινδράκια αν έχεις πίσω ταμπούρα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#108440 κλασσική φορντ.

Φθορά στα τακάκια φρένων, => αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων.

Σας κάνουμε κ μια έκπτωση 20% να μην κλαίτε
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
bill33 έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Τα νέα είναι τα εξης. Πραγματι ήθελε συμπληρωμα το υγρό φρενων και αν επανεμφανιστει, παμε για αλλαγη αντλιας φρενων.

.

Δεν ξέρουν αν και απο που χάνει ; :hmmm:

21 quadra έγραψε:

.

Όταν αλλάξεις τακάκια θα ξεχειλίσουν τα υγρά από το δοχείο και θα διαβρώσουν το χρώμα όπου πέσουν, οπότε πρίν την αλλαγή τραβάμε με σύριγγα ή ανοίγουμε ένα εξαεριστικό στη δαγκάνα για να φύγει η επιπλέον ποσότητα.

Ποιός σου είπε ότι θέλεις αντλία ?

Όταν υπάρχει πρόβλημα στην αντλία ( ποτέ δεν έχει η κύρια αντλία διαρροή υγρών λόγω φθοράς ) υπάρχουν συμπτώματα στο πεντάλ.

Όπως σου είπαν και τα παιδιά τα τακάκια σου χρειάζονται αλλαγή, εκτός και αν έχεις διαρροή από δαγκάνα ή από κυλινδράκια αν έχεις πίσω ταμπούρα.

Τι να σας πω ρε παιδια... Δεν το πηγα εγω αλλα ο πατερας μου, σε φιλικο μας συνεργείο... Οπότε δεν ξέρω τι αλλο ειπωθηκε. Που και να ειπώθηκε σίγουρα ο φαδερ δε θα εδωσε σημασία...
Εφοσον μεχρι στιγμης δεν εμφανίζεται, ολα καλα! :D

.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#108693 Πόση πάστα έχουν τα τακάκια σου ?

Γενικά πρόσεξε αυτό που σου είπε ο 21... Το ύψος της στάθμης των υγρών φρένων καθορίζεται από τη φθορά τους----> πέφτει όταν τρώγεται η πάστα (καταλαβαίνεις φαντάζομαι γιατί)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
red_monster έγραψε:Πόση πάστα έχουν τα τακάκια σου ?

Γενικά πρόσεξε αυτό που σου είπε ο 21... Το ύψος της στάθμης των υγρών φρένων καθορίζεται από τη φθορά τους----> πέφτει όταν τρώγεται η πάστα (καταλαβαίνεις φαντάζομαι γιατί)

Πριν 20.000 χλμ. τα αλλαξα. Θα τα τσεκαρω βεβαια οταν παω σημερα στο αυτοκίνητο αλλα να κρατησαν τοσο λιγο?
Τα πρωτα κρατησαν 68.000 χλμ.!! Βεβαια πλεον τα περισσότερα χλμ. γίνονται εντος πολης οπότε μειωνεται ο χρονος ζωης τους.

.
Άβαταρ μέλους
By glf
#109810 Εγώ πήρα 50 ευρώ όλο το μπροστά φτερό το ευρωπαϊκό. :)
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#128100 Εικόνα

@drdino

σε πόσα εργαλεία χρησιμοποιείτε linux?
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
Focusman91 έγραψε:
red_monster έγραψε:Πόση πάστα έχουν τα τακάκια σου ?

Πριν 20.000 χλμ. τα αλλαξα. Θα τα τσεκαρω βεβαια οταν παω σημερα στο αυτοκίνητο αλλα να κρατησαν τοσο λιγο?
Τα πρωτα κρατησαν 68.000 χλμ.!! Βεβαια πλεον τα περισσότερα χλμ. γίνονται εντος πολης οπότε μειωνεται ο χρονος ζωης τους.

.

Εχει πεσει καποια νοσος των φρενων? Και στο δικο μου ειχε πεσει η σταθμη απο μονη της αλλα εμενα μου αναβε το λαμπακι στις στροφες κλπ. Τσεκαρω εχουν πεταξει ενα νυχι οι δισκοπλακες, αλλα ειχα αδειασει ολο το παγουρακι. Ρωταω τον πατερα μου, εχεις αλλαξει ποτε υγρο φρενων στο συστημα η μονο συμπληρωνες του λεω? Μου λεει μονο συμπληρωνα εδω και 11 χρονια. :dizzy: Το υγρο αυτο στην ουσια δε "καιγεται" οταν δουλεψουν τα φρενα πολυ? Το πιεσα σε μια αναβαση-καταβαση και το πενταλ εχανε την αισθηση του πριν το αδιασω ολο απο υγρα αλλα μετα ηταν κομπλε.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#128310 Ειναι που εμεις της Ford, ζουμε τη φάση πολύ εντονα και ειμαστε καφτες!!

.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Mad_Max_Geo έγραψε:Το υγρο αυτο στην ουσια δε "καιγεται" οταν δουλεψουν τα φρενα πολυ? Το πιεσα σε μια αναβαση-καταβαση και το πενταλ εχανε την αισθηση του πριν το αδιασω ολο απο υγρα αλλα μετα ηταν κομπλε.

Ζέσταινες τα τακάκια που με τη σειρά τους έβρασαν τα υγρά και γι' αυτό δημιουργήθηκε ένα στρώμα ανάμεσα στο υγρό και το πιστονάκι που σου έδωσε την αίσθηση ότι δεν είχες φρένα. Να αλλάξεις το υγρό γιατί πλέον έχει υγρασία μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
rocsta έγραψε:
Mad_Max_Geo έγραψε:Το υγρο αυτο στην ουσια δε "καιγεται" οταν δουλεψουν τα φρενα πολυ? Το πιεσα σε μια αναβαση-καταβαση και το πενταλ εχανε την αισθηση του πριν το αδιασω ολο απο υγρα αλλα μετα ηταν κομπλε.

Ζέσταινες τα τακάκια που με τη σειρά τους έβρασαν τα υγρά και γι' αυτό δημιουργήθηκε ένα στρώμα ανάμεσα στο υγρό και το πιστονάκι που σου έδωσε την αίσθηση ότι δεν είχες φρένα. Να αλλάξεις το υγρό γιατί πλέον έχει υγρασία μέσα.

Στην ουσία και από πολυωρα δε γίνεται αυτό επίσης? Τώρα το άδειασα όλο το σύστημα και έβαλα καινούρια υγρά και έστρωσε αλλά το λέω παραπάνω μη θέλουν αλλαγή επίσης τα υγρά του Γιωργου.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#133647 Σημερα εγινε δυναμομετρηση του Fiesta 1,6 μου.
124,1 bhp. Ή αλλιως 125,8 hp. Οχι κι ασχημα!
Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#133651 Ρ τροχού και Ρ drag σημαίνουν αντίστοιχα ισχύς στους τροχούς και απώλειες :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Govus έγραψε:Ρ τροχού και Ρ drag σημαίνουν αντίστοιχα ισχύς στους τροχούς και απώλειες :hmmm: ;

Αν ρωτας εμενα, δηλωνω περηφανα οτι τετοια πραγματα δεν τα πολυκατεχω!! :yahoo: