Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#123555 Ομοιως!
Πηρα τηλ στην τραπεζα κ μου ειπαν οτι μεχρι καποιο (μεγαλο) ποσο, χρεωνουν 2% για αγορα σε συναλλαγμα. Ετσι κ ψωνισα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#125692 Κάτι μπαταρίες που περιμένω έχουν ήδη φτάσει στο τοπικό υποκατάστημα αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα, ενώ έχει έρθει ο ταχυδρόμος με οτιδήποτε άλλο άσχετο.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-06-2015 13:13 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-06-2015 06:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 13-06-2015 09:20 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 15-06-2015 35: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ 15-06-2015 07:07 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ

Τι κάνουν τόσες μέρες εκεί; Ποιά είναι η ΜΔ Δάφνης;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Τι κάνουν τόσες μέρες εκεί; Ποιά είναι η ΜΔ Δάφνης;

Μονάδα Διαλογής ΔΑΦΝΗΣ
Άβαταρ μέλους
By Serf
#128165 Για οικονομική αποστολή στην Αγγλία της παρακάτω τσάντας (διαστάσεις 30εκ x 40εκ x 12εκ) ποια εταιρεία προτείνετε; Να φτάσει, όμως :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#128175 Το "πρόβλημα" είναι η GLS courier που πλέον αναλαμβάνει τις αποστολές από Αγγλία. Royal Mail->GLS Germany->ACS greece οπότε και EMS να έχει θα αποκτήσει άλλον αριθμό από την GLS που δεν θα τον γνωρίζεις μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, οπότε ουσιαστικά χάνεις τα ίχνη. Δες με καμια international courier (UPS)
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Serf έγραψε:Για οικονομική αποστολή στην Αγγλία της παρακάτω τσάντας (διαστάσεις 30εκ x 40εκ x 12εκ) ποια εταιρεία προτείνετε; Να φτάσει, όμως :lol:

Εικόνα

Jack Wolfskin
Ποσο τη δίνεις; Μήπως δεν χρειαστεί να παει Αγγλία! :p
Άβαταρ μέλους
By Serf
#128217 Επωλήθη για €40 (30 λίρες για την ακρίβεια). Αλλά έχω και 2η αν ενδιαφέρεσαι. Δεν είναι ακριβώς η ίδια. Όταν πάω σπίτι, μπορώ να σου στείλω φωτογραφία.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#128220 Ναι στείλε μου να τη δω.
Απο που τις πήρες; οτι jack wolfskin έχω πάρει τελευταια ειναι απο εξωτερικο, εδώ δεν βρίσκεις πια.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
Dimitris_P έγραψε:Το "πρόβλημα" είναι η GLS courier που πλέον αναλαμβάνει τις αποστολές από Αγγλία. Royal Mail->GLS Germany->ACS greece οπότε και EMS να έχει θα αποκτήσει άλλον αριθμό από την GLS που δεν θα τον γνωρίζεις μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, οπότε ουσιαστικά χάνεις τα ίχνη. Δες με καμια international courier (UPS)

Πριν κανά χρόνο είχα χάσει δυό δέματα (από Ηνωμένο Λουγκροβασίλειο) και με τον αριθμό που έδειχνε στο site του αποστολέα, μίλησα με ACS και το ένα που βρέθηκε, μου ήρθε την άλλη μέρα (το άλλο επέστρεψε).
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#128243 χμμ...αγόρασα κάτι για την μότο μου και παράδοξως δεν πρόσεξα τον τρόπο αποστολής γιατί ο πωλητής ήταν γερμανός. Τελικά από Κίνα έρχονται αξίας 110 ευρώ. Και έρχονται με φεντεξ...Ας ελπισω να μην πάρω κάνα περίεργο τηλ από το τελωνείο του ελ Βενιζέλος

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
bujinkan έγραψε:χμμ...αγόρασα κάτι για την μότο μου και παράδοξως δεν πρόσεξα τον τρόπο αποστολής γιατί ο πωλητής ήταν γερμανός. Τελικά από Κίνα έρχονται αξίας 110 ευρώ. Και έρχονται με φεντεξ...Ας ελπισω να μην πάρω κάνα περίεργο τηλ από το τελωνείο του ελ Βενιζέλος

Αν παιζόταν στο στοίχημα πάντως θα κλειδωνε....να το θεωρείς δεδομένο οτι θα εχεις τηλ. με δεδομενα την αξία πακέτου, FedEx και Κίνα ως αφετηρία. Βαρος;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Alxnks έγραψε:
bujinkan έγραψε:χμμ...αγόρασα κάτι για την μότο μου και παράδοξως δεν πρόσεξα τον τρόπο αποστολής γιατί ο πωλητής ήταν γερμανός. Τελικά από Κίνα έρχονται αξίας 110 ευρώ. Και έρχονται με φεντεξ...Ας ελπισω να μην πάρω κάνα περίεργο τηλ από το τελωνείο του ελ Βενιζέλος

Αν παιζόταν στο στοίχημα πάντως θα κλειδωνε....να το θεωρείς δεδομένο οτι θα εχεις τηλ. με δεδομενα την αξία πακέτου, FedEx και Κίνα ως αφετηρία. Βαρος;

1,5

Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#128252 Περιμενε να έρθει, δες ποσο θα ναι η λυπητερή (κοστος εκτελωνισμου FedEx +Φπα κτλ) ...και η επικοινώνησε με τον πωλητή (για να δεις προθέσεις για επιστροφη κι επαναποστολη με κάνα China post/Singapore post και δηλωμένη αξία $25, marked ως sample/gift και στην περιγραφή garden accessories....αυτος είναι ο χρυσος συνδυασμος αποφυγης κερατιατικων) ή αν δεν τον δεις συνεργάσιμο..πληρωνεις και το παίρνεις.