Πηρα τηλ στην τραπεζα κ μου ειπαν οτι μεχρι καποιο (μεγαλο) ποσο, χρεωνουν 2% για αγορα σε συναλλαγμα. Ετσι κ ψωνισα.
< >
Dimitris_P έγραψε:Τι κάνουν τόσες μέρες εκεί; Ποιά είναι η ΜΔ Δάφνης;
Serf έγραψε:Για οικονομική αποστολή στην Αγγλία της παρακάτω τσάντας (διαστάσεις 30εκ x 40εκ x 12εκ) ποια εταιρεία προτείνετε; Να φτάσει, όμως![]()

Dimitris_P έγραψε:Το "πρόβλημα" είναι η GLS courier που πλέον αναλαμβάνει τις αποστολές από Αγγλία. Royal Mail->GLS Germany->ACS greece οπότε και EMS να έχει θα αποκτήσει άλλον αριθμό από την GLS που δεν θα τον γνωρίζεις μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, οπότε ουσιαστικά χάνεις τα ίχνη. Δες με καμια international courier (UPS)
bujinkan έγραψε:χμμ...αγόρασα κάτι για την μότο μου και παράδοξως δεν πρόσεξα τον τρόπο αποστολής γιατί ο πωλητής ήταν γερμανός. Τελικά από Κίνα έρχονται αξίας 110 ευρώ. Και έρχονται με φεντεξ...Ας ελπισω να μην πάρω κάνα περίεργο τηλ από το τελωνείο του ελ Βενιζέλος
send from my cave using smoke signals
Alxnks έγραψε:bujinkan έγραψε:χμμ...αγόρασα κάτι για την μότο μου και παράδοξως δεν πρόσεξα τον τρόπο αποστολής γιατί ο πωλητής ήταν γερμανός. Τελικά από Κίνα έρχονται αξίας 110 ευρώ. Και έρχονται με φεντεξ...Ας ελπισω να μην πάρω κάνα περίεργο τηλ από το τελωνείο του ελ Βενιζέλος
send from my cave using smoke signals
Αν παιζόταν στο στοίχημα πάντως θα κλειδωνε....να το θεωρείς δεδομένο οτι θα εχεις τηλ. με δεδομενα την αξία πακέτου, FedEx και Κίνα ως αφετηρία. Βαρος;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]