Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#117423 Θεωρητικη παντως τους ψιλοεκαψαν σε ολα πριν της ιστοριας απ' ο,τι καταλαβα / ακουσα.Μακαρι να πεσουν λιγο οι βασεις αλλιως δε τη κοβω καλα τη μικρη.Red εσεις πως πηγατε?

Και τι δε θα δινα να ειχα τελειωσει χθες πανελληνιες :lipsealed:
<
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#117439 Η αλήθεια είναι όχι τόσο καλά όσο περιμέναμε...

Μαθηματικά ήταν αρκετά ζόρικα, φυσική πολύ απαιτητική και βιολογία είχε ένα θέμα δυσνόητο (αυτό μου το μετέφεραν δυνατοί γιατροί, εγώ βιολογία δεν καρδιά μου :lol: ) .

Δύσκολα οφείλουν να είναι, κακογραμμένα και με κενά όχι :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#117446 Ισχυει αυτο για τη βιολογια.
Επισης δυσκολια ειναι κ οταν οι ασκησεις ειναι πολλες για τον διαθεσιμο χρονο.
Κλιμακωτη δυσκολια πρεπει να εχουν τα θεματα για να υπαρχει και μια διαβαθμιση μεταξυ των μαθητων.Να ξεχωρισει ο καλος ,ο κακος,ο μετριος κλπ.
Αντιθετα αυτοι καθε χρονο πετανε σε 2-3 μαθηματα κατι βομβες ειτε δυσνοητα,ειτε υπερβολικα δυσκολα ,ειτε εντελως απροβλεπτα.Αυτο δεν εχει κανένα νοημα.Καινε τα παιδακια χωρις λογο..Δε γίνεται ενα χρονο να σαι μηχανακι τυποποιησης και ξαφνικα στο τριωρο των εξετασεων να απαιτουν να γινεις ελευθερα σκεπτομενος και να μαντεψεις λυσεις απο δυσκολα θεματα..

<
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#117449 Συμφωνώ 100% στα άνωθεν, βέβαια, όμως με ενημέρωσε ο Κίκιζας :rtfm: σε άλλο θέμα, αν κάνεις σκονάκια ή γερό βύσμα δεν έχεις θέμα στις πανελλήνιες... :lol: :lol: :lol:
:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#117477 Ήταν στο θέμα της BMW στους κατασκευαστές... Δυστυχώς σβήστηκε από τους μοντς? Έχουμε άραγε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε αυτή τη συμπυκνωμένη σοφία... ? :hmmm:

Εκεί, λοιπόν, ο περήφανος απόφοιτος ΝΤΙΡΙντάχτα μας ενημέρωσε οτι κλαιν οι πανελλήνιες, αφού αν έχεις καλό σκονάκι ή χοντρό βύσμα περνάς όπου γουστάρεις... :s_whiteflag :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By JBT
red_monster έγραψε: απόφοιτος ΝΤΙΡΙντάχτα

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#127820 Το βαζω κ εδω μηπως το δει και καποιος αλλος
Guys για πειτε,που κοιταμε κατι της προκοπης σε ιδιωτικα (ιεκ,κολλεγια,whatever,δεν ξερω πως πανε αυτα) για παιδαγωγικα-related τμηματα ?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#127832 Να σου πω πόσο ήρθε σήμερα ο λογαριασμός άπο το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών για 2015 2016 , μπας και αλλάξεις γνώμη.... Άστραψε το κεφάλι μου..... Ελπίζω να πιάνουν τόπο
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#127833 Μιλαω για μετα το σχολειο σπουδες :)
Οχι για ιδιωτικα σχολεια.Παντως ,ειναι μεγαλο θεμα.
Και απ τις λιγες εναλλακτικες για παιδια που δε τα καταφέρνουν στις πανελληνιες στο βωμο να κανουν κατι.

<
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#127998 Άσχετο αν μπορεί κανείς να το υποστηρίξει κτλ,34κ ευρώ για δύο παιδάκια στις πρώτες τάξεις δημοτικού, σου έρχεται κάπως.
Και μάλλον είναι από τα σχετικά "φτηνά" από ότι βλέπω σε σχέση με δύο αλλά ιδιωτικά εδώ.
Επιλογή μου είναι και δεν τα κλαίω , εξάλλου μόνο ένα μέρος αυτών πληρώνω εγώ, αλλά με αυτό το ρυθμό σκέφτομαι μέχρι να τελειώσει Πανεπιστήμιο κάποιος τι έχει να γίνει....
Άβαταρ μέλους
By red_monster
socratesn έγραψε:Μιλαω για μετα το σχολειο σπουδες :)
Οχι για ιδιωτικα σχολεια.Παντως ,ειναι μεγαλο θεμα.
Και απ τις λιγες εναλλακτικες για παιδια που δε τα καταφέρνουν στις πανελληνιες στο βωμο να κανουν κατι.

<

Είχα πάει με γνωστό να δούμε το Metropolitan (το πολυτεχνικό τμήμα και καλά, για πολιτικός μηχανικός) αφενός δεν με έπεισαν οτι θα πιάσει τόπο η επένδυση, αφετέρου έχει αστεία μαθήματα, αφετρίτου δεν έχει ωριμάσει ακόμα η ιδιωτική ανώτατη εκπαίδευση.

Αν δεν μπορεί να ξαναδώσει, το εξωτερικό το έχετε σκεφτεί?? Μπορεί να έρχεται και φθηνότερα :iconcool:

Ας κάνει πρώτα μηχανογραφικό με σειρά ΠΡΟΤΙΣΗΣΗ και βλέπετε