Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Panosss έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν αποκλείεις κανένα ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να αποκλείσω και το ενδεχόμενο να πετάξει η Μέρκελ τον Σόιμπλε από το καροτσάκι και να τον κλωτσάει. Απλώς είναι ενδεχόμενα με 0,0000001 πιθανότητα.
Επομένως, μια λύση που δεν συμφέρει κανέναν, δεν είναι σε καμία περίπτωση μια λύση που εξετάζεται σοβαρά, ή πόσο μάλλον ενδεχόμενη να συμβεί.

Γιατί δεν πας να πιεις κάνα κοκτέιλ κι εσύ στην Μ. Βρετανία; :x

Αν τα απίθανα, ή μη συμφέροντα, δεν συνέβαιναν, τότε θα 'ταν εξαιρετικά εύκολο να προβλέψεις το μέλλον.
Π.χ, αν ρώταγες το 1988 ένα ρώσο αν είναι πιθανό να καταρρεύσει η ΕΣΣΡ, θα σε πέρναγε για τρελό.
Ή, οι πόλεμοι μεταξύ ισχυρών χωρών δεν θα συνέβαιναν, γιατί 'δεν συμφέρουν κανένα'.

Πάντως εσύ δεν μας έλεγες ότι το εξέτασαν μεν, το απέκλεισαν δε.
Μας έλεγες ότι είναι προπαγάνδα η όλη συζήτηση μιας ανύπαρκτης πιθανότητας.
Τώρα την ανύπαρκτη, την έκανες υπαρκτή και ...μάλιστα...καθόρισες και ποσοστό...0,0000001.
Τι "0,0000001"; (Τοις εκατό; Τοις χιλίς; Κάτι άλλο;)

Δεν μας λες και τι προγνωστικά έκανες το 2008 (όταν ο Σημίτης προειδοποιούσε για προσφυγή στο ΔΝΤ) για την πιθανότητα να μπούμε στο ΔΝΤ;
Να υποθέσω ότι πάλι προέβλεπες 0,0000001; (Τοις εκατό; Τοις χιλίς; Κάτι άλλο;)

Τελικά η σωστή απάντηση δόθηκε από το gif του Corto Maltese, αλλά εσύ εκεί επιμένεις να συζητάς για πιθανότητες...
:vava:
Άβαταρ μέλους
By Panosss
bibendum έγραψε:Panos πας να το παιξεις εξυπνος αλλα δεν σου βγανει το 0,000000001 είναι από μονο του τις εκατο δεν χρειαζεται να το ορισει. ;)

Κανε την πραξη και θα το βρεις.

Δεν την ξέρω την πράξη, για πες την.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#127645 Μα αυτός δεν είπε ότι ξέρει, εσύ λες ότι ξέρεις.

Πού τον κοροϊδεύω; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είναι παρακρατικοί, αλλά ανόητοι. Υπάρχουν μπόλικοι τέτοιοι, τουλάχιστον η ανοησία των παρακρατικών μένει συνήθως πέριξ των Εξαρχείων και εξαντλείται σε καμιά μολότωφ.
Η ανοησία κάποιων άλλων, περιδιαβαίνει στα κανάλια όμως και τυγχάνει και προβολής.

Κάποιοι δεν θέλετε να καταλάβετε, πως ορισμένοι έχουμε ιδία πείρα από διαδηλώσεις και πως τα δακρυγόνα κάποτε έπεφταν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ και χωρίς ΚΑΜΙΑ πρόκληση; Έχω φάει τέτοιο στα πόδια, όταν καθόμασταν εντελώς ήσυχα και χωρίς να γίνεται ΤΙΠΟΤΕ.
Τις @@ριες κάποιων πως είναι οι διαδηλωτές διαφορετικοί γι' αυτό δεν γίνονται επεισόδια, τις διαβάζω και γελάω. Τα επεισόδια είναι ΒΟΛΙΚΑ για την αστυνομία για να σπάσει την διαδήλωση. Και ΠΟΛΛΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές τα ξεκινούσε και η ίδια.
Την διαδήλωση και την αντιδιαδήλωση που τώρα την ανακάλυψε ο Λάππας, την έχουμε δει τόσα χρόνια. Τώρα την ανακάλυψε; Τώρα ενοχλήθηκε; Γιατί του χάλασε το "Μένουμε Ευρώπη"; :lol:

Άκου Χρήστο Λάππα, από την στιγμή που έχεις εικόνα ΜΟΝΟΝ για την τελευταία πορεία, δεν έχει νόημα να βγάζεις συμπέρασμα για πορείες που δεν πήγες. Η μεγάλη διαφορά της χθεσινής πορείας με αυτές του παρελθόντος, είναι η στάση της αστυνομίας: αν η αστυνομία θέλει, θ' αφήσει να γίνει η πορεία/διαδήλωση/διαμαρτυρία. Αν δεν θέλει, θα την σπάσει με δακρυγόνα/κρότου λάμψης/χημικά/ξύλο. Τόσο απλό είναι, αλλά επειδή εσύ δεν γίνεται να δεχτείς πως μπορεί η αστυνομία να επιτεθεί πρώτη σε διαδηλωτές που δεν "προκαλούν", συνεχίζεις μια αδιέξοδη κουβέντα.
:s_music

Εγω παντως βλεπω πως αυτοι που διαδηλωνουν (τοτε και τωρα) εχουν κοινο σημειο την BMW :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
nass έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα άλλων. Νομίζω ότι και ο Anonymous Founder αλλά και εγώ (γιαυτό και απαντώ στη θέση του) ποτέ δεν είπαμε "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΒΩ δεν υπάρχει περίπτωση Grexit" αλλά ότι το Grexit είναι μεν δυνατόν και υπαρκτό ως ενδεχόμενο (ακόμα και αν δεν προβλέπεται από τις συνθήκες, αν στ΄αλήθεια το θέλανε θα βρίσκανε τρόπο) αλλά η πιθανότητα να συμβεί είναι πολύ μικρή, επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι (και εμείς και η τρόικα) ξέρουμε ότι είναι πολύ ακριβό / απρόβλεπτο. Αρα αφού κανείς δεν το θέλει, κάπου στο τέλος θα βρεθεί λύση χωρίς Grexit.

οοοοχχχιιιιιι φιλαρακι, ο hifi απο παντα ελεγε "αποκλειεται να συμβει οτιδηποτε αλλο εκτος συμφωνιας και ολα αυτα ειναι παραστασεις για το ποπολο. Και μαλιστα λεει οτι "αν/οταν τελικα κλεισει η συμφωνια ΙΣΟΝ αποδειξη οτι ποτε δεν υπηρχε ο κινδυνος". Το οποιο θελει να το λαβουμε ως επιχειρημα...
nass έγραψε:Πως το παραπάνω κατέληξε ότι το Grexit ήταν μόνο για show και εφεύρεση των ΜΜΕ και γω δεν ξέρω τι άλλο, δεν το γνωρίζω.

"κατεληξε" γιατι εχει πει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, κοροιδευοντας (και) εμενα που λεω "δεν μπορεις να το αποκλεισεις".Βεβαια τωρα τελευταια αρχισε να γερμανοτσολιαδιζει και αυτος:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν αποκλείεις κανένα ενδεχόμενο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Panosss έγραψε:
bibendum έγραψε:Panos πας να το παιξεις εξυπνος αλλα δεν σου βγανει το 0,000000001 είναι από μονο του τις εκατο δεν χρειαζεται να το ορισει. ;)

Με χαρά να σε βοηθήσω.
Η σίγουρη πιθανότητα είναι 1. Η απίθανη είναι 0.
Αντίστοιχα, σε %, η σίγουρη είναι 100%. Η απίθανη είναι 0%.
Αν θέλεις να μετατρέψεις το 0,000000001 σε % λοιπόν χρησιμοποιείς την μέθοδο των τριών ή πιο απλά πολλαπλασιάζεις το 0,000000001 με 100 και έχεις: 0,0000001%.

Και με ένα απλό ακόμη παράδειγμα: αν κάποιος σου λέει πως η πιθανότητα για κάτι είναι 50%, αυτό είναι ίσο με το 0,5. Γιατί απλούστατα, 1/2+1/2=1.

Αν έχεις άλλη απορία, εδώ είμαστε. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kacey έγραψε:
nass έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα άλλων. Νομίζω ότι και ο Anonymous Founder αλλά και εγώ (γιαυτό και απαντώ στη θέση του) ποτέ δεν είπαμε "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΒΩ δεν υπάρχει περίπτωση Grexit" αλλά ότι το Grexit είναι μεν δυνατόν και υπαρκτό ως ενδεχόμενο (ακόμα και αν δεν προβλέπεται από τις συνθήκες, αν στ΄αλήθεια το θέλανε θα βρίσκανε τρόπο) αλλά η πιθανότητα να συμβεί είναι πολύ μικρή, επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι (και εμείς και η τρόικα) ξέρουμε ότι είναι πολύ ακριβό / απρόβλεπτο. Αρα αφού κανείς δεν το θέλει, κάπου στο τέλος θα βρεθεί λύση χωρίς Grexit.

οοοοχχχιιιιιι φιλαρακι, ο hifi απο παντα ελεγε "αποκλειεται να συμβει οτιδηποτε αλλο εκτος συμφωνιας και ολα αυτα ειναι παραστασεις για το ποπολο. Και μαλιστα λεει οτι "αν/οταν τελικα κλεισει η συμφωνια ΙΣΟΝ αποδειξη οτι ποτε δεν υπηρχε ο κινδυνος". Το οποιο θελει να το λαβουμε ως επιχειρημα...
nass έγραψε:Πως το παραπάνω κατέληξε ότι το Grexit ήταν μόνο για show και εφεύρεση των ΜΜΕ και γω δεν ξέρω τι άλλο, δεν το γνωρίζω.

"κατεληξε" γιατι εχει πει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, κοροιδευοντας (και) εμενα που λεω "δεν μπορεις να το αποκλεισεις".Βεβαια τωρα τελευταια αρχισε να γερμανοτσολιαδιζει και αυτος:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν αποκλείεις κανένα ενδεχόμενο

Το ακριβώς αυτό είναι στην κεφάλα σου.
Πιθανότητα υπάρχει και για την ύπαρξη εξωγήινων. Το ενδεχόμενο όμως να βρεθεί κάποιος να πίνει μαζί σου το κοκτέιλ του στην Μ. Βρετανία, είναι εξαιρετικά μικρό, αλλά και πάλι νομίζω πως το Grexit έχει ακόμη μικρότερη πιθανότητα.
Και το αεροπλάνο που πετάω, έχει μια πιθανότητα να πέσει, είναι τόσο μικρή όμως που δεν την λογαριάζω και ανεβαίνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Το Grexit, φυσικά και είναι ακόμη πιο απίθανο από την πτώση του αεροπλάνου, ειδικά όταν η κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα το ναι στο ευρώ.
Επομένως, δεν έχω σταματήσει να λέω αυτό που έλεγα πάντα: η συμφωνία είναι βεβαιότητα, γιατί είναι αυτό που συμφέρει τους πάντες, σε σχέση με οποιοδήποτε Grexit.
:s_cool
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Anonymous Founder έγραψε:
Panosss έγραψε:

Με χαρά να σε βοηθήσω.
Η σίγουρη πιθανότητα είναι 1. Η απίθανη είναι 0.
Αντίστοιχα, σε %, η σίγουρη είναι 100%. Η απίθανη είναι 0%.
Αν θέλεις να μετατρέψεις το 0,000000001 σε % λοιπόν χρησιμοποιείς την μέθοδο των τριών ή πιο απλά πολλαπλασιάζεις το 0,000000001 με 100 και έχεις: 0,0000001%.

Και με ένα απλό ακόμη παράδειγμα: αν κάποιος σου λέει πως η πιθανότητα για κάτι είναι 50%, αυτό είναι ίσο με το 0,5. Γιατί απλούστατα, 1/2+1/2=1.

Αν έχεις άλλη απορία, εδώ είμαστε. :s_howdy

Αποκλείεται να μιλάμε την ίδια γλώσσα.
Ρώτησα τον bibendum ποια είναι η πράξη με την οποία από ένα νούμερο σκέτο (0,000000001) μπορείς να συμπεράνεις αν είναι επί τοις εκατό ή τοις χιλίς...και μου...απαντάς αυτό;; :dizzy:
Τελευταία επεξεργασία από Panosss και 24 Ιουν 2015, 14:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
junior gt έγραψε:
Hannibal έγραψε:
junior gt έγραψε:
Hannibal έγραψε:2 παραδειγματακια για μερικα προβατα....

Α) Επιχειρηση με κερδη 500,000
Φορος: 145,000
Προκαταβολη φορου: 145,000
Εκτακτη εισφορα: 60,000
Φορος Μερισματων: 35,000
Τελος επιτηδευματος: 1,000
Συνολο φορων 386,500
Υπολοιπο: 113,500

Και εσυ προβατο πιστευεις πως αυτη η επιχειρηση (που εν μεσω κρισης τζιραρει μυρια) θα συνεχισει να καθεται στην Τανγκανικα, για να μην χασουν τους μισθους τους οι ιερες αγελαδες του δημοσιου. Επισεις προβατο πιστευεις οτι θα ερθουν και αλλοι |λογοκρισία| σαν τον παραπανω να επενδυσουν στην μονη χωρα της Αφρικης με λευκους κατοικους.... :s_rofl

Β) Ατομικη επιχειρηση με κερδη 10,000
Φορος: 2,900
Προκαταβολη φορου: 1,595
Τελος επιτηδευματος: 650
Συνολο φορων: 5,145
Υπολοιπο για να ζησει: 4,855

Δηλαδη 346,79 το μηνα (ναι ρε προβατα ειναι δια 14 ντε, μονο εσεις θα περνετε δωρα?). Αυτα λοιπον τα 346,79 που σιγουρα ειναι χωρις ωραρια, χωρις αδειες, χωρις ΣΚ, χωρις, χωρις,χωρις.... Αλλα μαλλον και αυτος κεφαλαιο ειναι για τους μπετοβλακες της αριστερας, επειδη ΤΟΛΜΗΣΕ να εχει δικια του δουλεια....

Αϊ στα γαμηδια πρωϊνιατικα με τα ζωαδια.... :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Εσύ μέχρι τώρα είχες την επιχείρησή σου στην Ελλάδα και έφυγες λόγω αύξησης της φορολογίας από το ΣΥΡΙΖΑ?

Ασε το που ειμαι, τι κανω, ποτε γιατι εφυγα.... Απλο παραδειγματακι εβαλα... Μην πετας την μπαλα στην εξεδρα.... :s_wacko :s_wacko :s_wacko

Το παραδειγματάκι είναι ανάξιο σχολιασμού γιατί είναι ΟΛΟ μια |λογοκρισία|.
Ξανακοίταξε τα νούμερα να το καταλάβεις μόνος σου. Μην τα θες κι εσύ νια νια.
Άμα όμως είσαι έξω από το χορό άσε τους χαρακτηρισμούς.
Ζωάδια είναι αυτοί που κάνουν σχολιασμούς και κρίσεις εκ του ασφαλούς...

Μα γιατι δεν σχολιαζεις? Τοσες και τοσες μαλακιες σχολιαζεις παντου. Σε αλλη μια θα κολλησεις προβατακι? :whistlink: :whistlink: :whistlink:
Εξω απο τον χορο δεν ειμαι ομως γιατι το συγκεκριμενο ζωαδι (που θεωρεις οτι σχολιαζει και κρινει εκ του ασφαλους) ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ (οπως και αλλοι) στην ωρα του ολες τις γαμημενες υποχρεωσεις που εχει στην Ελλαδα παρολο που δεν μενει εκει. Γιατι το συγκεκριμενο ζωαδι σηκωθηκε και εφυγε πριν 10 χρονια (μονιμα γιατι πιο πριν ηταν μπαρκαρουτσος και ηταν στο πηγαινε-ελα) οταν ολοι αρμεγανε τις παχιες αγελαδες στο Ελλαδισταν. Γιατι απλα το συγκεκριμενο ζωαδι μαγειρεψε πριν πεινασει και τωρα του ζητανε να ταϊσει και ολουσ τους χαραμοφαϊδες.
Και σχολιαζει γιατι ΚΑΙ αυτο το ζωαδι λοιπον πληρωνει ολα αυτα τα καριολια που μας εχουνε βαλει μεσα, και τους υπολοιπους σταρχιδιστες εμπαναστατες δεν πληρωνηστας του κολου στην Ελλαδα....

Καταλαβες λοιπον μικρο προβατακι ή μηπως θελεις να προσπαθησεις να ξαναπεταξεις την μπελα στην εξεδρα. Ελα... Δοκιμασε και τριτη φορα... Baby steps.... Δεν πειραζει... Προσπαθησε.... :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Panosss
bibendum έγραψε:Πες, πλακα μας κανεις...

Εσύ που δεν κάνεις πλάκα, δεν απάντησες όμως:

Ποια είναι η πράξη που θα μου δείξει ότι το 0,000000001 είναι "είναι από μονο του τις εκατο";
Πραγματικά θέλω να μάθω, δεν ξέρω τα μαθηματικά που ξέρεις εσύ, ήμουνα, σ' αντίθεση μ' εσένα, σκράπας στο σχολείο... :(
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#127662 Με κατάλαβες, πες όμως εσύ την πράξη, να μάθουμε κι εμείς επιτέλους!