Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:Τι σημασία έχει?

και βεβαια εχει σημασια οτι ολες οι ανθελληνικες κινδυνολογιες σας επεσαν εξω.
Σε ολα εξω,τραπεζες κλειστες,κωλοχαρτα,βραχια,οχι συνταξεις,θα μας πεταξουν εξω απο την Ευρωπη.
Πως αισθανεσαι τωρα που ελεγες ψεμματα,και κινδυνολογουσες με ρητορικη ολοιδια με του Σαμαρα?

Προσπαθω να καταλαβω αν εισαι τοσο περιορισμενης ευθυνης ωστε να μη καταλαβαινεις οτι ΟΛΑ αυτα που οδηγουσαν προς τα εκει (τα οποια ηταν αυτα για τα οποια τους ψηφισατε) τα πηραν πισω κανοντας μεγαλειωδη κωλοτουμπα (και ευτυχως δηλαδη), ή αν σε τυφλωνει η προσπαθεια σου να μην νιωσεις κοροιδο που τους ψηφισες τωρα πια που εκαναν την μεγαλειωδη κωλοτουμπα.
dimviii έγραψε:
kacey έγραψε: Και αν θες να το παιζεις οτι εχεις καλη μνημη ξαναφερνοντας στο προσκηνιο τα βραχια και τα κωλοχαρτα, θα επρεπε να θυμασαι οτι ολοι εξ'αρχης λεγαμε οτι θα γινει ή το ενα, ή το αλλο.

ναι αν δεν βρεξει,θα εχει συννεφια,μπορει και να χιονισει,με μια μικρη πιθανοτητα και για χαλαζι,εκτος και αν βγαλει ηλιο.
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

αυτη η |λογοκρισία| που βρηκες και λες, τι ακριβως σημαινει? οτι υπηρχαν 2-3-5-10 επιλογες και θα επιλεγοταν μια απο αυτες? Ετσι γινεται συνηθως, στα παντα. Πχ "εχω επιλογη ή να παω στη τουαλετα να χεσω, , ή να χεσω στο κηπο, ή να χεσω στο δρομο, ή να χεστω πανω μου. Θα συμβει ενα απο αυτα". ΓΟΥΑΟΥ που λεει και το Yianis...
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 22 Ιουν 2015, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#126947 Σήμερα 22 Ιουνίου η ΕΛΓΕΔ ( Ένωση Ελλήνων Γερμανοτσολιάδων και Δωσιλόγων) γιορτάζει την 74η επέτειο από την εισβολή των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σοβιετική Ένωση και τιμάει τους νεκρούς ήρωες που θυσιάστηκαν υπέρ της μεγάλης Γερμανίας.

Στην ειδική εορταστική εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στα κεντρικά γραφεία του Ποταμιού θα τιμηθεί η μνήμη των ηρώων ενώ θα υπάρξουν ομιλίες που θα τονίσουν το αλληγορικό νόημα της σημερινής μάχης που δίνουν οι σύγχρονοι τιμητές του Ράιχ, τα μέλη της ΕΛΓΕΔ απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΦΥΡΕΡ
ΖΗΤΩ ΤΑ LIDL
ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ

Kameraden zu ehren.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:

Εσύ ξέρεις τι θα γινόταν ή γίνει αν δε κλείσει η συμφωνία στις 30/6?

δεν υπηρχε περιπτωση να μην κλεισει η συμφωνια.Αυτο εχω γραψει.Εαν δεν κλεισει τοτε να μου πεις οτι επεσα εξω.
Μεχρι τωρα εσεις πεσατε εξω σε ολα.

Nikos! έγραψε:Τι είναι αύτα που γράφεις? Τη περιγραφή της σοβαρότητας της κατάστασης τη λένε κινδυνολογια στο συριζα ?

ναι κινδυνολογια την λενε,οταν γραφεις μονο ψεμματα και εικασιες που αναπαραγαγονται σε σαιτ φιλικα προς τον Σαμαρα,και ακολουθεις την ρητορικη Σαμαρα κατα γραμμα.

Nikos! έγραψε:Τη λέξη γαμάτοι δε τη χρησιμοποιήσες,

και εσυ γιατι λες οτι εγω εγραψα ετσι? δεν μπορεις να γραψεις ενα ποστ χωρις ψεμματα?

Nikos! έγραψε: αλλά μη μας περνάς για χαζους

για εξυπνο δεν μπορω να σε παρω,σορρυ.

Nikos! έγραψε: ότι δεν τους υποστηριζεις ο,τι κι αν λένε ο,τι κι αν κάνουν! Και μάλιστα θα μας πεις πόσο γαματη συμφωνία θα κλείσουν!

ρε συ δεν σου εχω πει να μην λες ψεμματα? στη δευτερη προταση μην κανεις την καφετζου.Εαν δεν ειναι καλη η συμφωνια δεν εχω θεμα να μην το πω.Μην με μπερδευεις με τυπακια σαν και εσενα που ολα οι κλεφτες του μισου τρις τα εχουν κανει καλα.

Nikos! έγραψε: Παπαγαλακι ειδήσεων είσαι χωρίς καμία κριτική εναντίων τους.

παπαγαλακι των υποστηρικτων του Σαμαρα ησουν εσυ.Εσυ ερχοσουν ολο χαρα εδω μεσα και εβαζες λινκ με ψεμματα που διαψευδονταν σε λιγες ωρες.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Το ότι ο Τσίπρας θα υπογράψει μνημόνιο made by Syriza το γράφει πολύς λαός πολύ πριν τις εκλογές.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Εσύ ξέρεις τι θα γινόταν ή γίνει αν δε κλείσει η συμφωνία στις 30/6?

δεν υπηρχε περιπτωση να μην κλεισει η συμφωνια.Αυτο εχω γραψει.Εαν δεν κλεισει τοτε να μου πεις οτι επεσα εξω.

Nikos! έγραψε:Τι είναι αύτα που γράφεις? Τη περιγραφή της σοβαρότητας της κατάστασης τη λένε κινδυνολογια στο συριζα ?

ναι κινδυνολογια την λενε,οταν γραφεις μονο ψεμματα και εικασιες που αναπαραγαγονται σε σαιτ φιλικα προς τον Σαμαρα,και ακολουθεις την ρητορικη Σαμαρα κατα γραμμα.

Nikos! έγραψε:Τη λέξη γαμάτοι δε τη χρησιμοποιήσες,

και εσυ γιατι λες οτι εγω εγραψα ετσι? δεν μπορεις να γραψεις ενα ποστ χωρις ψεμματα?

Nikos! έγραψε: αλλά μη μας περνάς για χαζους

για εξυπνο δεν μπορω να σε παρω,σορρυ.

Nikos! έγραψε: ότι δεν τους υποστηριζεις ο,τι κι αν λένε ο,τι κι αν κάνουν! Και μάλιστα θα μας πεις πόσο γαματη συμφωνία θα κλείσουν!

ρε συ δεν σου εχω πει να μην λες ψεμματα? στη δευτερη προταση μην κανεις την καφετζου.Εαν δεν ειναι καλη η συμφωνια δεν εχω θεμα να μην το πω.Μην με μπερδευεις με τυπακια σαν και εσενα που ολα οι κλεφτες του μισου τρις τα εχουν κανει καλα.

Nikos! έγραψε: Παπαγαλακι ειδήσεων είσαι χωρίς καμία κριτική εναντίων τους.

παπαγαλακι των υποστηρικτων του Σαμαρα ησουν εσυ.Εσυ ερχοσουν ολο χαρα εδω μεσα και εβαζες λινκ με ψεμματα που διαψευδονταν σε λιγες ωρες.

Ok, live your myth...

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kacey έγραψε:Προσπαθω να καταλαβω αν εισαι τοσο περιορισμενης ευθυνης ωστε να μη καταλαβαινεις οτι ΟΛΑ αυτα που οδηγουσαν προς τα εκει (τα οποια ηταν αυτα για τα οποια τους ψηφισατε) τα πηραν πισω κανοντας μεγαλειωδη κωλοτουμπα (και ευτυχως δηλαδη), ή αν σε τυφλωνει η προσπαθεια σου να μην νιωσεις κοροιδο που τους ψηφισες τωρα πια που εκαναν την μεγαλειωδη κωλοτουμπα.

περιορισμενης ευθυνης εισαι εσυ που υποστηριζεις πολιτικες που σε αφησαν ανεργο.
κοροιδο εισαι εσυ που επεσες σε ολα εξω.
kacey έγραψε:αυτη η |λογοκρισία| που βρηκες και λες, τι ακριβως σημαινει? οτι υπηρχαν 2-3-5-10 επιλογες και θα επιλεγοταν μια απο αυτες? Ετσι γινεται συνηθως, στα παντα. Πχ "εχω επιλογη ή να παω στη τουαλετα να χεσω, , ή να χεσω στο κηπο, ή να χεσω στο δρομο, ή να χεστω πανω μου. Θα συμβει ενα απο αυτα". ΓΟΥΑΟΥ που λεει και το Yianis...

ειναι η ιδια |λογοκρισία| που παπαγαλιζες εδω μεσα 5 μηνες τωρα.Την ξεχασες κιολας?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:

Το ότι ο Τσίπρας θα υπογράψει μνημόνιο made by Syriza το γράφει πολύς λαός πολύ πριν τις εκλογές.

και εγω το εχω γραψει εδω μεσα.
Τωρα αν καποιοι ψηφοφοροι νομιζαν οτι με συριζα θα ανοιξουν τιποτα κανουλες και θα βρεχει ευρω,ας προσεχαν.
Άβαταρ μέλους
By kacey
dimviii έγραψε:
kacey έγραψε:Προσπαθω να καταλαβω αν εισαι τοσο περιορισμενης ευθυνης ωστε να μη καταλαβαινεις οτι ΟΛΑ αυτα που οδηγουσαν προς τα εκει (τα οποια ηταν αυτα για τα οποια τους ψηφισατε) τα πηραν πισω κανοντας μεγαλειωδη κωλοτουμπα (και ευτυχως δηλαδη), ή αν σε τυφλωνει η προσπαθεια σου να μην νιωσεις κοροιδο που τους ψηφισες τωρα πια που εκαναν την μεγαλειωδη κωλοτουμπα.

περιορισμενης ευθυνης εισαι εσυ που υποστηριζεις πολιτικες που σε αφησαν ανεργο.
κοροιδο εισαι εσυ που επεσες σε ολα εξω.
kacey έγραψε:αυτη η |λογοκρισία| που βρηκες και λες, τι ακριβως σημαινει? οτι υπηρχαν 2-3-5-10 επιλογες και θα επιλεγοταν μια απο αυτες? Ετσι γινεται συνηθως, στα παντα. Πχ "εχω επιλογη ή να παω στη τουαλετα να χεσω, , ή να χεσω στο κηπο, ή να χεσω στο δρομο, ή να χεστω πανω μου. Θα συμβει ενα απο αυτα". ΓΟΥΑΟΥ που λεει και το Yianis...

ειναι η ιδια |λογοκρισία| που παπαγαλιζες εδω μεσα 5 μηνες τωρα.Την ξεχασες κιολας?

στο πρωτο: ποιος υποστηριζει τις πολιτικες των προηγουμενων? αλλον θα διαβαζες...
στο δευτερο: ποιος "επεσε σε ολα εξω"? εγω ελεγα οτι ή θα κανουν μεγαλοπρεπεστατη κωλοτουμπα ΣΕ ΟΛΑ, ή θα εχουμε βραχια, κωλοχαρτα κλπ. αν συνεχιζεις να μη θες να δεις τη κωλοτουμπα γιατι τσουζει ο πωπος σου που τους ψηφισες, δικο σου προβλημα
στο τριτο: ειτε απαντησες αυτο που απαντησες, ειτε εκλασες, το ιδιο ηταν.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
junior gt έγραψε:
red_monster έγραψε:
junior gt έγραψε:Σίδηρο αγοράζω κατακευασμένο 0,57 μετρητοίς, 0,59 τρίμηνη επιταγή :whistlink:

Και εγώ 0,57 (+ΦΠΑ) το παίρνω στους μεγάλους (Λιανός/Μπήτρος κλπ) αλλά εμείς μιλάμε για πίστωση και όχι για επιταγή/ γραμμάτιο..

Δυστυχώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Λοιπόν άκου σύντροφε:
Τουλάχιστον τα τελευταία δεκατρία χρόνια η πιάτσα μας δουλέυει με μεταχρονολογημένες επιταγές. Τράβα ρώτα τον Μπήτρο πότε έδινε πίστωση ενενήντα ημέρες χωρίς επιταγή. Το πολύ πολύ σε κάναν Άκτωρα κάποτε στον οποίο τα τελευταία χρόνια εάν δεν πληρώσει κας το προηγούμενο τιμολόγιο απλά δεν του φορτώνει.
Και οι βασικοί λόγοι είναι δύο: Ο πρώτος είναι ότι μπορεί και ο προμηθευτής σου και σπρώχνει την επιταγή σου στους δικούς του προμηθευτές ή βάζει στο πλαφόν του στην τράπεζα.
Για το δεύτερο λόγο ρώτα το δικηγόρο σου πότε μπορεί να πάρει πολύ ευκολότερα από τον πελάτη σου τα χρήματά σου: όταν έχεις μαζί με το τιμολόγιό του και σφραγισμένη επιταγή του ή άμα έχεις μόνο ένα απλήρωτο τιμολόγιο.
Ακόμα και ο αλουμινάς που έχει μόνον έναν προμηθευτη για να του δώσει το επόμενο εμπόρευμα θα πρέπει να του δώσει μια επιιταγή πελατείας του.
Καλά γραμμάτια δεν έχω δει ποτέ μου γιατί απλά δεν έχω κάνει μαντράς αυυτοκινήτων :lol:

Καταρχάς, εγώ δεν σε έβρισα ούτε σε μείωσα... :svivhaha:
Αυτό έλειπε να έκοβαν τιμολόγια επι πιστώσει μόνο στον άκτωρα και στους κυπραίους ...
Έπειτα, ρώτα τον λογιστή σου τη διαφορά μεταξύ του ενός λογιστικού γεγονότος και του άλλου και τα ξαναλέμε :s_bye
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#126972 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500006798

Κατρούγκαλος: Με φειδώ οι προσλήψεις αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Διοίκησης

Περιορισμό των αιτημάτων των υπηρεσιών του Δημοσίου για στελέχωση με αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), ζητά με εγκύκλιό του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Κατρούγκαλος.

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Ρησπέκτ στο τυπίδιο από μένα.
Τέλος.
:s_howdy :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kacey έγραψε:στο πρωτο: ποιος υποστηριζει τις πολιτικες των προηγουμενων? αλλον θα διαβαζες...

οχι εσενα διαβαζα,και ελεγες και λες τα ιδια με τον Σαμαρα.Δεν εχετε καπου διαφορα στα λεγομενα σας.
kacey έγραψε:στο δευτερο: ποιος "επεσε σε ολα εξω"? εγω ελεγα οτι ή θα κανουν μεγαλοπρεπεστατη κωλοτουμπα ΣΕ ΟΛΑ, ή θα εχουμε βραχια, κωλοχαρτα κλπ. αν συνεχιζεις να μη θες να δεις τη κωλοτουμπα γιατι τσουζει ο πωπος σου που τους ψηφισες, δικο σου προβλημα

εσυ επεσες εξω σε ολα.Ουτε βραχια,ουτε γκοτζιλες,ουτε κωλοχαρτα,ουτε γιοκ συνταξεις,ουτε αδεια ατμ,ουτε μας πεταξαν εξω απο την Ευρωπη,και οι ξενοι δεχθηκαν αρκετα απο αυτα που προτεινε η κυβερνηση,την στιγμη που εσυ ελεγες οτι δεν θα δεχθουν τιποτα, γιατι αυτοι εχουν το χρημα και εσυ ζητιανευεις,και δεν εχεις διαπραγματευτικο χαρτι,και οτι δεν μπορεις να κερδισεις κατι απειλωντας για γκρεξιτ κλπ σαμαρομπενικες σαχλαμαρες.Σε ολα εξω.
kacey έγραψε:στο τριτο: ειτε απαντησες αυτο που απαντησες, ειτε εκλασες, το ιδιο ηταν.

ειναι η ιδια απαντηση με τις προβλεψεις που εκανες.
εαν δεν ξερεις τι καιρο θα κανει αυριο,να μην απαντας τοτε με ολα τα πιθανα σεναρια ηλιου/βροχης/χαλαζιου/συννεφιας κλπ.
Πες δεν ξερω απο καιρο,για να μην γελοιοποιησε προσπαθωντας να κανεις τον μετεωρολογο.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
red_monster έγραψε:.........
Έπειτα, ρώτα τον λογιστή σου τη διαφορά μεταξύ του ενός λογιστικού γεγονότος και του άλλου και τα ξαναλέμε :s_bye

Τι είναι αυτά που λες [edit mod]?