Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#126916 Βασικά, ΠΑΣΟΚους τους λέω, όχι κομμουνιστές. Κι ας πέρασαν από ΚΝΕ οι περισσότεροι.

https://athens.indymedia.org/post/1072934/ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
manosky έγραψε:"Νωρίτερα, προς στιγμήν απειλήθηκαν μικροεπεισόδια όταν ομάδα διαδηλωτών, κατά πληροφορίες αντιεξουσιαστές, προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο της μεγάλης συγκέντρωσης πετώντας μπουκάλια και άλλα μικροαντικείμενα."

Νωρίτερα, προς στιγμήν απειλήθηκαν μικροεπεισόδια όταν ομάδα διαδηλωτών, κατά πληροφορίες αντιεξουσιαστές, προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο της μεγάλης συγκέντρωσης πετώντας μπουκάλια και άλλα μικροαντικείμενα.

Οι ομάδες αυτές απωθήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ προς την οδό Πανεπιστημίου.

Τι λε ρε παιδίμ'
και κατάφεραν να τους απωθήσουν χωρίς να σπάσουν στο ξύλο όποιον έβρισκαν μπροστά τους;
Και δεν χρειάστηκε να διαλύσουν μια ολόκληρη συγκέντρωση;

Δλδ ποιος να τα φανταζόταν αυτά... :s_crazy :s_crazy

Και τώρα ο manosky, ο εντυς και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις μπορούν και και ξεχωρίζουν το σύνολο από τις ομάδες;
Γιατί (κάνω ένα leap of faith εδώ) φαντάζομαι ότι η συγκέντρωση θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη ως "μεγαλειώδης, ειρηνική, και δεν προσπάθησε να [...]" παρά την παρουσία μια ομάδας "κατά πληροφορία αντιεξουσιαστών".

[όχι eddie, όταν λέω χαραγμένη στη μνήμη δεν εννοώ με τον ίδιο τρόπο που στη μνήμη σου το '11 δεν σάπιζαν στο ξύλο τους "αγανακτισμένους στην πλατεία"]
Άβαταρ μέλους
By manosky
bibendum έγραψε:
manosky έγραψε:
bibendum έγραψε:Ταδε εφη ενας κρατιστης

Κάνεις τεράστιο λάθος, αν πιστεύεις ότι κάποιος είναι κρατιστής αν εργάζεται στον κρατικό τομέα και μη κρατιστής αν εργάζεται στον ιδιωτικό.

Σκέψου το λιγάκι και ξαναρίχτα.

Προφανως ειναι και οι δυο κρατιστες. Σπαστα και ξαναριχτα

Παντως ο υπαλληλος της ιντρακομ θαρρω ειναι λιγοτερο κρατιστης απο τον υπαλληλο της ΔΟΥ. Παρ ολ αυτα ο Κοκκαλης ειναι περισσοτερο κρατιστης απο τον υπαλληλο της ΔΟΥ.
Εχω μια υποψια οτι ο Μπαγερ ειναι ο Σωκρατης αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο.

Κάνεις λάθος, απλά και σκέτα.

Ο κρατιστής είναι αυτός που πιστεύει πως το κράτος πρέπει να επεμβαίνει παντού, να ασκεί οικονομική δραστηριότητα και να μην περιορίζεται στον ελεγκτικό και ρυθμιστικό του ρόλο.

Ο μη κρατιστής, το αντίθετο.

Το αν ο mr Microsoft κερδίζει δισεκατομμύρια από το αμερικανικό κράτος, δεν σημαίνει ότι είναι...κρατιστής.
Το ότι στην Ελλάδα οι μεγαλύτεροι επιχειρηματικοί όμιλοι διαπλέκονται με το κράτος σε μονοπωλιακό επίπεδο, δεν σημαίνει κάτι για τον χαρακτηρισμό κάποιου ως κρατιστή ή μη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:Μανοσκη μας κρύβεις λεφτά; :rant:
Τι 10.000 μικτά ελεγες στον Ψαριανό; :x :x

ΥΓ: ο Ευαγγελάτος υπολόγισε ότι μέσα στο 15 θα πληρωσουμε έναν επιπλέον ενφια.
Από το 4χ του Ντίμη μιλάμε για ΘΡΙΑΜΒΟ.
Βενσερεμος

ο Ευαγγελατος εσυ και ο Μανοσκυ υπολογιζετε ποσο χειροτερη ειναι η συμφωνια χωρις να εχουν υπογραψει ακομα,και την συγκρινεται με την προταση Χαρδουβελη που δεν την δεχθηκαν οι ξενοι. :tomato:

Χαρη σε κατι σαν εσας εχουν δουλεια τετοια σκουπιδια δημοσιογραφα.
Δεν προλαβαινουν να πεταξουν την σαχλαμαρα,την εχετε αναπαραγαγει πριν τελειωσει το δελτιο σαχλαμαρας στο Μεγκα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
manosky έγραψε:Τελικά τι έγινε;
Δεν βρήκε ο Γιάνης τον τρόπο να σκίσει το Μνημόνιο χωρίς να χάσει το ευρώ;
Περισσότερα μέτρα από πριν;
Παρατηρώ μια περίεργη ατμόσφαιρα και προσπαθώ να καταλάβω γιατί τον Φεβρουάριο πανηγύριζαν οι αναλυτές των θριάμβων της 1ης Φοράς.

Πάντως, μάνι-μάνι, υπολόγισα ότι φέτος θα πληρώσω περισσότερους φόρους - ΧΩΡΙΣ να υπολογίσω τους έμμεσους που θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Ναι, ξέρω, φταίει το ευρώ...... :s_hang

ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ._______________

απο το παμε στα βραχια,μαζεψτε κωλοχαρτο,θα μας πεταξουν εξω απο την ευρωπη,εχουν σχεδιο και κανουν πως διαπραγματευονται,φτασαμε στο δεν ειναι καλη η συμφωνια.
στο οτι δεν μπορεσατε να την κλεισει ποτε η δεξια με το συνεταιρακι το πασοκ ,υπογραφωντας μεχρι και 6 δις πρωτογενες για φετος και με ανοιχτες κανουλες για 2 χρονια κουβεντα.

Τι σημασία έχει?

Ο,τι κι αν κάνουν θα μας λες πόσο γαμάτοι είναι και πόσο |λογοκρισία| ήταν οι προηγούμενοι.

< >
Άβαταρ μέλους
By manosky
mjacob έγραψε:
manosky έγραψε:"Νωρίτερα, προς στιγμήν απειλήθηκαν μικροεπεισόδια όταν ομάδα διαδηλωτών, κατά πληροφορίες αντιεξουσιαστές, προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο της μεγάλης συγκέντρωσης πετώντας μπουκάλια και άλλα μικροαντικείμενα."

Νωρίτερα, προς στιγμήν απειλήθηκαν μικροεπεισόδια όταν ομάδα διαδηλωτών, κατά πληροφορίες αντιεξουσιαστές, προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο της μεγάλης συγκέντρωσης πετώντας μπουκάλια και άλλα μικροαντικείμενα.

Οι ομάδες αυτές απωθήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ προς την οδό Πανεπιστημίου.

Τι λε ρε παιδίμ'
και κατάφεραν να τους απωθήσουν χωρίς να σπάσουν στο ξύλο όποιον έβρισκαν μπροστά τους;
Και δεν χρειάστηκε να διαλύσουν μια ολόκληρη συγκέντρωση;

Δλδ ποιος να τα φανταζόταν αυτά... :s_crazy :s_crazy

Και τώρα ο manosky, ο εντυς και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις μπορούν και και ξεχωρίζουν το σύνολο από τις ομάδες;
Γιατί (κάνω ένα leap of faith εδώ) φαντάζομαι ότι η συγκέντρωση θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη ως "μεγαλειώδης, ειρηνική, και δεν προσπάθησε να [...]" παρά την παρουσία μια ομάδας "κατά πληροφορία αντιεξουσιαστών".

[όχι eddie, όταν λέω χαραγμένη στη μνήμη δεν εννοώ με τον ίδιο τρόπο που στη μνήμη σου το '11 δεν σάπιζαν στο ξύλο τους "αγανακτισμένους στην πλατεία"]

Χοχοχο :ninja:

Θα το κρατήσω έτσι αυτό, χωρίς εξήγηση, για να αναρωτιέσαι γιατί τρώνε φάπες κάποοι και δεν τρώνε κάποιοι άλλοι. :s_dunno

21:22
Επεισόδια στο Σύνταγμα τώρα

21:23
Φωτοβολίδες και πυροσβεστήρες από αντιεξουσιαστές εναντίον συγκεντρωμένων. Αντεγκλήσεις και αντικείμενα ανάμεσα στις δύο μεριές.
Άβαταρ μέλους
By kacey
dimviii έγραψε:απο το παμε στα βραχια,μαζεψτε κωλοχαρτο,θα μας πεταξουν εξω απο την ευρωπη,εχουν σχεδιο και κανουν πως διαπραγματευονται,φτασαμε στο δεν ειναι καλη η συμφωνια.
στο οτι δεν μπορεσατε να την κλεισει ποτε η δεξια με το συνεταιρακι το πασοκ ,υπογραφωντας μεχρι και 6 δις πρωτογενες για φετος και με ανοιχτες κανουλες για 2 χρονια κουβεντα.

Παλικαρακι μου, ΟΣΟ ΕΛΕΓΑΝ τις ΠΙΠΕΣ για κοκκινες γραμμες, για σκισιματα μνημονιων, για πεταγμα της τροικας εξω, και ολες αυτες τις μεγαλειωδεις παπαριες, εκει πηγαιναμε. Τωρα που εκαναν 7πλο τόλουπ με το Κωστάλα να χειροκροταει απο κατω, προφανως και αλλαζουν τα πραγματα. Και αν θες να το παιζεις οτι εχεις καλη μνημη ξαναφερνοντας στο προσκηνιο τα βραχια και τα κωλοχαρτα, θα επρεπε να θυμασαι οτι ολοι εξ'αρχης λεγαμε οτι θα γινει ή το ενα, ή το αλλο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
Τι σημασία έχει?

και βεβαια εχει σημασια οτι ολες οι ανθελληνικες κινδυνολογιες σας επεσαν εξω.
Σε ολα εξω,τραπεζες κλειστες,κωλοχαρτα,βραχια,οχι συνταξεις,θα μας πεταξουν εξω απο την Ευρωπη.
Πως αισθανεσαι τωρα που ελεγες ψεμματα,και κινδυνολογουσες με ρητορικη ολοιδια με του Σαμαρα?

Nikos! έγραψε:Ο,τι κι αν κάνουν θα μας λες πόσο γαμάτοι είναι και πόσο |λογοκρισία| ήταν οι προηγούμενοι.

που εγραψα εγω οτι ειναι γαματοι οι Συριζαιοι? μου το δειχνεις λιγο που το εχω γραψει,να σου ζηταω καθε μερα επι 10 χρονια συγγνωμη?
Μην χαθεις παλι,οπως την αλλη φορα που παλι δεν εβρισκες τα ψεμματα που μου αραδιαζες,ετσι?

οι προηγουμενοι δεν χρειαζεται να το πω εγω οτι ειναι |λογοκρισία|.Το φωναζει η κατασταση της χωρας τα τελευταια 6 χρονια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kacey έγραψε: Και αν θες να το παιζεις οτι εχεις καλη μνημη ξαναφερνοντας στο προσκηνιο τα βραχια και τα κωλοχαρτα, θα επρεπε να θυμασαι οτι ολοι εξ'αρχης λεγαμε οτι θα γινει ή το ενα, ή το αλλο.

ναι αν δεν βρεξει,θα εχει συννεφια,μπορει και να χιονισει,με μια μικρη πιθανοτητα και για χαλαζι,εκτος και αν βγαλει ηλιο.

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Τι σημασία έχει?

και βεβαια εχει σημασια οτι ολες οι ανθελληνικες κινδυνολογιες σας επεσαν εξω.
Σε ολα εξω,τραπεζες κλειστες,κωλοχαρτα,βραχια,οχι συνταξεις,θα μας πεταξουν εξω απο την Ευρωπη.
Πως αισθανεσαι τωρα που ελεγες ψεμματα,και κινδυνολογουσες με ρητορικη ολοιδια με του Σαμαρα?

Nikos! έγραψε:Ο,τι κι αν κάνουν θα μας λες πόσο γαμάτοι είναι και πόσο |λογοκρισία| ήταν οι προηγούμενοι.

που εγραψα εγω οτι ειναι γαματοι οι Συριζαιοι? μου το δειχνεις λιγο που το εχω γραψει,να σου ζηταω καθε μερα επι 10 χρονια συγγνωμη?
Μην χαθεις παλι,οπως την αλλη φορα που παλι δεν εβρισκες τα ψεμματα που μου αραδιαζες,ετσι?

οι προηγουμενοι δεν χρειαζεται να το πω εγω οτι ειναι |λογοκρισία|.Το φωναζει η κατασταση της χωρας τα τελευταια 6 χρονια.

Εσύ ξέρεις τι θα γινόταν ή γίνει αν δε κλείσει η συμφωνία στις 30/6?

Τι είναι αύτα που γράφεις? Τη περιγραφή της σοβαρότητας της κατάστασης τη λένε κινδυνολογια στο συριζα ?

Τη λέξη γαμάτοι δε τη χρησιμοποιήσες, αλλά μη μας περνάς για χαζους ότι δεν τους υποστηριζεις ο,τι κι αν λένε ο,τι κι αν κάνουν! Και μάλιστα θα μας πεις πόσο γαματη συμφωνία θα κλείσουν!

Παπαγαλακι ειδήσεων είσαι χωρίς καμία κριτική εναντίων τους.

< >