Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#126886 O ΣΥΡΙΖΑ θα ευθύνεται για το φορολογικό του 2016. [edit mod]
Το φορολογικό του 2015 βασίζεται στην εμπνευσμένη πολιτική της συγκυβέρνησης των πασηθυσίστας
Άβαταρ μέλους
By Govus
#126887 [edit mod]
επειδή έχουμε Ιούνιο, ξέρουμε κανένα φορολογικό μέτρο που η κυβέρνηση (λολ) πέρασε στην Βουλή για το τρέχον έτος??
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#126890 Χα ....
Τιποτε δεν εχει γινει για να τσακωνεστε ριχνοντας ευθυνες απο δω κι απο εκει .Τωρα τι γινεται?
Ο Μπλουμης ο Σοιμπλε ο Μοσχοβισι αναφερουν οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα.
Θελουν τωρα capital control στις τραπεζες (αν ειναι δυνατον) και θα επεξεργαστουν την ελληνικη προταση με προυποθεσεις .
Ηταν μια πρωτη αξιολογη προταση της Ελλαδας για συζητηση. Θα δουμε την εκθεση των θεσμων και......,,,θα δουμε.
Η Μερκελ επισης ανεφερε οτι δεν εχει αλλαξει κατι ακομα.
Ερχεται και ο Καμμενος που λεει οτι δεν ψηφιζει τον φπα στα νησια που να πεσει η κυβερνηση.
:yahoo:

Ο κοσμος θελει ευρω μη χασει τα οποια του λεφτα στις τραπεζες ...,,,,,
Δεν ξερει οτι θα μειωθει αμεσα η αγοραστικη αξια των συνταξεων και των μισθων απο τα δικα μας προτεινομενα μετρα.
2,3ις συνολικα ζητουν απο εμμεση φορολογια στη χωρα στο επομενο 6μηνο
Παναιαμ!!!
Τελευταία επεξεργασία από F&G και 22 Ιουν 2015, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By manosky
Corto Maltese έγραψε:Ωστε ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για το φετινό φορολογικό σύστημα; Ωραίος ρε μανόσκυ, αλλά θα μου λύσεις μία απορία; Σας λένε αυτά που πρέπει να λέτε, εσείς άποψη δεν έχετε; Να πείτε ρε αδερφάκι μου "θα μας πάρουν με τις ντομάτες ωρε!". Κάτι.

Δεν μιλάω για τον ΕΝΦΙΑ (που θα τον καταργούσαν μωρέ, αλλά να, το ξέχασαν), αλλά για την αυξημένη εισφορά αλληλεγγύης και την αλλαγή σε συντελεστές, ενώ τους αυξημένους ΦΠΑ θα τους ακουμπάμε στο ταμείο κάθε φορά που θα ψωνίζουμε, άρα ποιο 2014;

Να προσθέσω ότι το άδειασμα των αποθεματικών έγινε ΦΕΤΟΣ, άρα, όταν πάνε να τα ξαναγεμίσουν, θα αναφερθούν στη ζημιά που κάνανε στα έσοδα και τους κουμπαράδες που γέμισαν τα προηγούμενα χρόνια.

Όχι ότι δεν το ξέραμε δηλαδή, αλλά οι πέτρες θ' αρχίσουν να πέφτουν σύντομα, οπότε (ως συνήθως) θα φταίει ο καπιταλισμός, ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΣΤΩΝ! :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#126899 Η ύπαρξη μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α σαφώς και έχει νόημα στα ακριτικά και φτωχά νησιά, αλλά είναι πραγματικά ακατανόητη στα "κοσμοπολίτικα".
Άβαταρ μέλους
By manosky
EDDIE_147 έγραψε:Τα πούρα και οι φλωροφιλελεδες των menoumevropistas έσπασαν το μπλόκο των ΜΑΤ στη Βουλή.
Σύμφωνα με καλά ανεπιβεβαίωτες φήμες ο maltezos και ο μιτζακωβος τρώνε τις ζαρτιερες τους... :s_sarcastic

"Νωρίτερα, προς στιγμήν απειλήθηκαν μικροεπεισόδια όταν ομάδα διαδηλωτών, κατά πληροφορίες αντιεξουσιαστές, προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο της μεγάλης συγκέντρωσης πετώντας μπουκάλια και άλλα μικροαντικείμενα."

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#126901 Συγνώμη μανόσκυ μου αλλά εγώ για να μπω στη νέα εισφορά αλληλεγγύης πρέπει να δουλεύω για 2 χρόνια. Δεν ήξερα ότι είσαι από τους πικραμένους ΔΥ των 30 ψωροχιλιάδων το χρόνο (και πάνω). EDDIE alert!!!!

Κατά τα άλλα ΟΚ κατανοητόν. Πέρσι ψηφίστηκε το φορολογικό του 2015, το λες λίγο πλαγίως αλλά σαφώς, πες το και στον Govus που ακόμα ψάχνεται.
Άβαταρ μέλους
By manosky
bibendum έγραψε:Ταδε εφη ενας κρατιστης

Κάνεις τεράστιο λάθος, αν πιστεύεις ότι κάποιος είναι κρατιστής αν εργάζεται στον κρατικό τομέα και μη κρατιστής αν εργάζεται στον ιδιωτικό.

Σκέψου το λιγάκι και ξαναρίχτα.
Άβαταρ μέλους
By manosky
Corto Maltese έγραψε:Συγνώμη μανόσκυ μου αλλά εγώ για να μπω στη νέα εισφορά αλληλεγγύης πρέπει να δουλεύω για 2 χρόνια. Δεν ήξερα ότι είσαι από τους πικραμένους ΔΥ των 30 ψωροχιλιάδων το χρόνο (και πάνω). EDDIE alert!!!!

Κατά τα άλλα ΟΚ κατανοητόν. Πέρσι ψηφίστηκε το φορολογικό του 2015, το λες λίγο πλαγίως αλλά σαφώς, πες το και στον Govus που ακόμα ψάχνεται.

Θα θυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη διακηρύσσοντας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι

- θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ
- θα διαγράψει τα χρέη, τα βάρη και τα δάνεια
- θα βάλει τους πλούσιους να πληρώσουν

Δεν έκανε το 1ο, δεν έκανε το 2ο και δεν έκανε και το 3ο.
ΕΝΩ προσθέτει εξτρά βάρη στην παλιά φορολογία και μας βάζει σε νέο μνημόνιο, έχοντας μάλιστα αδειάσει -όπως έγραψα- τα ταμεία, που θα πρέπει να ξαναγεμίσουν ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.
Ενώ αυξάνει και τον ΦΠΑ, που θα τον πληρώνουμε από τον προσεχή μήνα σε κάθε συναλλαγή.

Γιατί γράφω αν δεν διαβάζεις?

Τώρα, για το θέμα της εισφοράς αλληλεγγύης, ίσως κάνω λάθος: αναφέρεται σε ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα; Νόμιζα οικογενειακό.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
manosky έγραψε:
bibendum έγραψε:Ταδε εφη ενας κρατιστης

Κάνεις τεράστιο λάθος, αν πιστεύεις ότι κάποιος είναι κρατιστής αν εργάζεται στον κρατικό τομέα και μη κρατιστής αν εργάζεται στον ιδιωτικό.

Σκέψου το λιγάκι και ξαναρίχτα.

Προφανως ειναι και οι δυο κρατιστες. Σπαστα και ξαναριχτα

Παντως ο υπαλληλος της ιντρακομ θαρρω ειναι λιγοτερο κρατιστης απο τον υπαλληλο της ΔΟΥ. Παρ ολ αυτα ο Κοκκαλης ειναι περισσοτερο κρατιστης απο τον υπαλληλο της ΔΟΥ.
Εχω μια υποψια οτι ο Μπαγερ ειναι ο Σωκρατης αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#126910 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μιλάμε για ατομικό. Αν και με άνεργη γυναίκα για μένα είναι σχεδόν το ίδιο.

Κατά τα άλλα τι τα λες σε μένα; Από την πρώτη στιγμή σας λέω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία από τα ίδια και δε θα κάνει τίποτα από όσα λέει γιατί είναι πλήρως ενταγμένος στο ευρωπαϊκό άρμα. Μιλάτε λες και είναι τίποτα κομμουνιστές, ενώ απλά έχει κάποια στελέχη που είναι πρώην κουκουέδες. Προφανώς και δε θα άλλαζε τίποτα, αλλά από την άλλη δε θα του χρεώσω και την έκρηξη του Βεζούβιου. Ο φετινός φόρος είναι αποτέλεσμα ΑΛΛΩΝ! Του χρόνου, έλα να κράζουμε μαζί.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
manosky έγραψε:
Τώρα, για το θέμα της εισφοράς αλληλεγγύης, ίσως κάνω λάθος: αναφέρεται σε ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα; Νόμιζα οικογενειακό.

ατομικο ειναι,για αυτο μπορει εσυ να εισαι σε διαφορετικο συντελεστη σε σχεση με τη γυναικα σου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#126915 Μανοσκη μας κρύβεις λεφτά; :rant:
Τι 10.000 μικτά ελεγες στον Ψαριανό; :x :x

ΥΓ: ο Ευαγγελάτος υπολόγισε ότι μέσα στο 15 θα πληρωσουμε έναν επιπλέον ενφια.
Από το 4χ του Ντίμη μιλάμε για ΘΡΙΑΜΒΟ.
Βενσερεμος