Το φορολογικό του 2015 βασίζεται στην εμπνευσμένη πολιτική της συγκυβέρνησης των πασηθυσίστας
Το φορολογικό του 2015 βασίζεται στην εμπνευσμένη πολιτική της συγκυβέρνησης των πασηθυσίστας
Corto Maltese έγραψε:Ωστε ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για το φετινό φορολογικό σύστημα; Ωραίος ρε μανόσκυ, αλλά θα μου λύσεις μία απορία; Σας λένε αυτά που πρέπει να λέτε, εσείς άποψη δεν έχετε; Να πείτε ρε αδερφάκι μου "θα μας πάρουν με τις ντομάτες ωρε!". Κάτι.
EDDIE_147 έγραψε:Τα πούρα και οι φλωροφιλελεδες των menoumevropistas έσπασαν το μπλόκο των ΜΑΤ στη Βουλή.
Σύμφωνα με καλά ανεπιβεβαίωτες φήμες ο maltezos και ο μιτζακωβος τρώνε τις ζαρτιερες τους...

bibendum έγραψε:Ταδε εφη ενας κρατιστης
Corto Maltese έγραψε:Συγνώμη μανόσκυ μου αλλά εγώ για να μπω στη νέα εισφορά αλληλεγγύης πρέπει να δουλεύω για 2 χρόνια. Δεν ήξερα ότι είσαι από τους πικραμένους ΔΥ των 30 ψωροχιλιάδων το χρόνο (και πάνω). EDDIE alert!!!!
Κατά τα άλλα ΟΚ κατανοητόν. Πέρσι ψηφίστηκε το φορολογικό του 2015, το λες λίγο πλαγίως αλλά σαφώς, πες το και στον Govus που ακόμα ψάχνεται.
manosky έγραψε:bibendum έγραψε:Ταδε εφη ενας κρατιστης
Κάνεις τεράστιο λάθος, αν πιστεύεις ότι κάποιος είναι κρατιστής αν εργάζεται στον κρατικό τομέα και μη κρατιστής αν εργάζεται στον ιδιωτικό.
Σκέψου το λιγάκι και ξαναρίχτα.
manosky έγραψε:
Τώρα, για το θέμα της εισφοράς αλληλεγγύης, ίσως κάνω λάθος: αναφέρεται σε ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα; Νόμιζα οικογενειακό.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]