Το βρήκα (το αυθεντικό) και κοστίζει περισσότερο από τα μισά του ίδιου του ψυγείου
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
giannik1977 έγραψε:Υπαρχει προγραμμα που να αφαιρει την "αραχνη" απο μια φωτο;
Μας εφεραν το cd απο την γιορτη στο σχολειο του μικρου ,ο φωτογραφος χρεωνει 2€ εκαστη φωτο που θα παραγγειλεις..
giannik1977 έγραψε:Υπαρχει προγραμμα που να αφαιρει την "αραχνη" απο μια φωτο;
Μας εφεραν το cd απο την γιορτη στο σχολειο του μικρου ,ο φωτογραφος χρεωνει 2€ εκαστη φωτο που θα παραγγειλεις..
Δεν το περίμενα αυτό
Για τη ψυχή της μάνας τους δηλαδή δουλεύουν οι φωτογράφοι;
Πάει ο άλλος κάνει βαφτίσια πληρώνει catering πληρώνει 'ξωκκλήσι, μουσική με dj, δύο πούλμαν με τα σόγια απ'το χωριό και όλο το χωριό και τσιγκουνεύεται να πληρώσει τον φωτογράφο
(Γενικά λέω, όχι για σένα
)
sknipper έγραψε:Πρώτη λύση, καλή αλλά υπερβολική. Να πάρεις τροφοδοτικό από αυτά που έχουν για πομποδέκτες και ενισχυτές αυτών, βγαίνουν με βαρβάτα αμπέρ και είναι και 13,8V που είναι προτιμότερο (τα αυτοκίνητα σε λειτουργία δίνουν μέχρι και 14,4V). Αλλά δεν θα έχει την είσοδο αναπτήρα θα πρέπει να την βάλεις εσύ.
Άλλη λύση, να πάρεις 12V από τροφοδοτικό H/Υ, ένταση υπερεπαρκής και καλή ποιότητα ρεύματος (αλλά μόνο 12V). Πάλι πρέπει να προσαρμόσεις είσοδο αναπτήρα. Κερδίζεις σε χώρο και έξοδα, χάνεις στο ότι πρέπει να το έχεις κοντά στον υπολογιστή και στο ότι δεν το παίρνεις μαζί σου. Εκτός αν έχεις κανένα παλιό τροφοδοτικό ξεχασμένο μόνο του οπότε όλα καλά (προτεινόμενη λύση).
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]