Περήφανος ο Μπαναότης ποζάρει μπροστά στο αγωνιστικό πανώ

Από Δευτέρα θα ξαναρχίσουν σε σειρά:
- Μένουμε Ευρώπη
- Μένουμε Στάλινγκραντ
- Μένουμε Αίγινα

manosky έγραψε:mjacob έγραψε:manosky έγραψε:Τουλάχιστον θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για τσαγκάρηδες, μπαλωματούδες και λαμαρινάδες.
Εσύ προς τα που το σκέφτεσαι να το γυρίσεις;
Σκέφτομαι το kickstarting.
EDDIE_147 έγραψε:http://www.crashonline.gr/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%83/
Περήφανος ο Μπαναότης ποζάρει μπροστά στο αγωνιστικό πανώ
Από Δευτέρα θα ξαναρχίσουν σε σειρά:
- Μένουμε Ευρώπη
- Μένουμε Στάλινγκραντ
- Μένουμε Αίγινα
![]()
manosky έγραψε:ΗΠΑ: Η Ελλάδα διακινδυνεύει την καταστροφή της οικονομίας και του λαού τηςΗ ελληνική κυβέρνηση καλείται να λάβει δύσκολες αποφάσεις και να καταλήξει γρήγορα σε συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές και τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωζώνης, αλλιώς διακινδυνεύει την καταστροφή της οικονομίας και του λαού της, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζακ Λιου στο CNN.
«Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε μία ένα χρονικό σημείο στο οποίο η Ελλάδα καλείται να επιστρέψει με μία απάντηση, που θα είναι η βάση για την επίτευξη συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό», ανέφερε ο κ. Λιου, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για τις αντιδράσεις των αγορών, στο ενδεχόμενο ενός Grexit
«Νομίζω πως κανείς δεν θα έπρεπε να θέλει να μάθει τι θα συμβεί», εξηγεί ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών και σημειώνει ότι μία αποτυχία στις διαπραγματεύσεις θα προκαλούσε «τρομερή πτώση» στην οικονομική απόδοση της Ελλάδας.
Όπως αναφέρει μάλιστα, το «μεγαλύτερο βάρος» ενδεχόμενου αδιεξόδου θα πέσει στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Να δούμε πώς θα τους απομονώσουμε κι αυτούς.
F&G έγραψε:Ας το δεχθω κι αυτο.
Αφου αποτυχαμε στη διαχειρηση λοιπον του ευρω , και χρεωθηκαμε για 30 ισως και 50 χρονια , αν παιρναγαμε στην διαχειρηση της δραχμης και ξεκινουσαμε απο το 0 αλλαζοντας απο μονοι μας αναγκαστικα τη νοοτροπια που μας εφτασε εδω , θα καναμε κατι καλυτερο σε βαθος χρονου?
Ας δουμε δηλ και αυτην την πολυ τραγικη περιπτωση.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
https://www.facebook.com/christos.k.dim ... 4658497924
Δημοκρατία παίδες. Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν συγκεντρώσεις, αρκεί να είναι αυτοί που εγκρίνει το κόμμα.
21 quadra έγραψε:mirage έγραψε:@jmarr
Φυσικα και εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει. Και εμενα ειναι επισης δικαιωμα μου να μην αγοραζω τα προιοντα της. Απλο.
@ οργισμενο, μονιμως, kacey
Η ΦΑΓΕ δεν ειναι η βιοτεχνια της κυρα Σουλας. Μιλαμε για μια κερδοφορα εξαγωγικη εταιρεια, που κομματι του brand της ειναι το Greek και η ελληνικη σημαια, που επελεξε να παει στο Λουξεμβουργο για να γλιτωσει τους φορους σε περιοδο κρισης για την χωρα. Δικαιωμα τους. Δικαιωμα μου ειναι να προτιμω προιοντα αλλων εταιρειων. Τοσο απλο.
Έτσι ακριβώς, και επίσης πρέπει να μάθουν κάποιοι και την έννοια της εταιρικής ευθύνης.
manosky έγραψε:
junior gt έγραψε:j.marr έγραψε:Άμα δεν θές λιτότητα μάθε να παράγεις προϊόντα και υπηρεσίες σε τιμή που να θέλουν οι άλλοι να αγοράσουν και οχι να απλώνεις το χέρι για δανεικά.
![]()
Οκ παλιό αλλά πολύ ξεπερασμένο και δε μετράει πια. Άλλαξε κασσέτα. Ξέρεις άλλο τα οικονομικά ενός μπακάλικου και άλλο μιας χώρας.
dimviii έγραψε:Nikos! έγραψε:Panosss έγραψε:Πες στο αφεντικό σου και τον συγγενή σου ότι οι 'αριστεροί' στο πετρολχεντς λένε ότι δεν υπάρχει κάνα πρόβλημα, τα πράγματα είναι όπως ήταν και πριν τις εκλογές.
![]()
Το ίδιο είπα στον αλουμινα που ήρθε να κλείσουμε ένα έργο στο σπίτι και μου έλεγε ότι η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ, οι προμηθευτές ζητάνε μετρητά πριν τη παράδοση ενώ πέρσι αυτό δεν ίσχυε και τα πράγματα είχαν ισσοροπησει.
Μα τι λες, του είπα.
< >
πες του αλουμινα σου,οτι ο διευθυντης πωλησεων μιας απο τιςμεγαλυτερες εταιριες του κλαδου στην Ελλαδα,λεει οτι σου λεει μαλακιες.

junior gt έγραψε:
Είχανε το ότι πιστεύουν βλακωδώς ότι η αιτία του κακού είναι η τεχνητή οικονομική ασφυξία την οποία εκβιαστικά και φασιστικά μας έχουν επιβάλλει οι δανιστές και όχι τα μέτρα λιτότητα και το μη βιώσιμο του χρέους.
Αυτο ισχυρίζεστε και εσείς προσπαθώντας να το αποδείξετε με παραδείγματα κου κου ρου κου από δήθεν ανθρώπους της αγοράς κουμπάρους του μπαντζανάκη της γυναίκας μου.

socratesn έγραψε:Dimviii οχι οτι εχει καμια αξια ή λεει κατι για την κυβερνηση,αλλα με νουμερα εχεις δει κατι που να αποδεικνυει πως η Αγορα φετος ειναι υγιεστερη οικονομικα ή κινειται περισσοτερο χρημα απο περυσι π.χ?
Γιατι κ εγω οσο να πεις βλεπω αυτο το παγωμα των τελευταιων μηνων να εχει επηρεασει ακομη περισσοτερο παρα πολυ κοσμο αρνητικα..ειδικα ανεργους που ελπιζουν σε καποια δουλεια καθως κ ελυθερους επαγγελματιες που δε κουνιεται φυλλο γ αυτους.Μπορει να μην εχω καμια επαφη ή να εχω αδικο βεβαια..
<

socratesn έγραψε:Dimviii οχι οτι εχει καμια αξια ή λεει κατι για την κυβερνηση,αλλα με νουμερα εχεις δει κατι που να αποδεικνυει πως η Αγορα φετος ειναι υγιεστερη οικονομικα ή κινειται περισσοτερο χρημα απο περυσι π.χ?
dimviii έγραψε:socratesn έγραψε:Dimviii οχι οτι εχει καμια αξια ή λεει κατι για την κυβερνηση,αλλα με νουμερα εχεις δει κατι που να αποδεικνυει πως η Αγορα φετος ειναι υγιεστερη οικονομικα ή κινειται περισσοτερο χρημα απο περυσι π.χ?
απαντησα στο Νικος σχετικα με αυτα που του ελεγε ο αλουμινας του.
Η αγορα του αλουμινιου δεν ειχε ισσοροπησει.Εκτος εαν εννοουμε ισσοροπια οπως πχ με την ανεργια που ειναι κολλημενη σε υψηλο νουμερο με μικρες αποκλησεις+-,αλλα εχει ανακοπει η αυξητικη της ταση.Αυτο ομως δεν ειναι ισορροπια.
η αγορα σαφως και δεν ειναι υγιεστερη φετος,αλλα δεν ηταν και περσυ.
Αυτοι που λενε οτι ειχε ισορροπησει ειναι απλα ασχετοι με το εμποριο βλακες, και ακολουθοι των δηλωσεων Σαχλαμαρα.
famas έγραψε:Διαταγή επιφυλακής της ΕΛΑΣ υπό το φόβο κοινωνικών αναταραχών
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=715409

red_monster έγραψε:
Μπορεί όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου να έχουν άδικο, και ο ντιμάκος ( θύμισε μου ντιμ, από ποιο πόστο μας το αναφέρεις αυτό) δίκιο
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]