Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#126042 Εικόνα

Και με χαρτοφύλακα για τον ιταλοφιλο executive.
Άβαταρ μέλους
By karacop78
rocsta έγραψε:Επι τη ευκαιρια και ον τοπικ, το αυλακι που διασχιζει ολο το μηκος της 164 κατω απ τις χειρολαβες, ειναι επιρροη απ το concept του pininfarina, το audi quattro quartz του 1981.
Εικόνα

Δε γώριζα το πρωτότυπο αυτό, προφανώς η επιρροή του έφτασε μέχρι GTV/Spider του '95, τώρα που το βλέπω...

FUEGO TURBO---> Προ πολλού, κινείται στη στρατόσφαιρα του cult. Θεϊκό.

164---> To'ζησα σαν παιδί: κονσόλα διαστημόπλοιου, ανυπόφορη μυρωδιά δέρματος, τρελλά γκάζια/ήχος (V6 Tb)...Detail: Πίσω καθίσματα, ριγμένος τεμπέλης, τρύπα-σακκούλα διαμπερής με το πορτ-μπαγκάζ (για τα πέδιλα του ski ντε). Έπαιζε και αλλού αυτή η πατέντα τότε?
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
karacop78 έγραψε:Detail: Πίσω καθίσματα, ριγμένος τεμπέλης, τρύπα-σακκούλα διαμπερής με το πορτ-μπαγκάζ (για τα πέδιλα του ski ντε). Έπαιζε και αλλού αυτή η πατέντα τότε?

Ναι, γιατί να μην έπαιζε; Δεν είναι και καμιά διαστημική τεχνολογία.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#126214 Επίσης θα ήθελα σχόλιο ΙΚΕ για 166 γενικά και ειδικά (πρώτη έκδοση ή fl; )

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#126223 Για 166: Το εσωτερικό το βρίσκω εξαιρετικό από κάθε άποψη, μου είχε κάνει ιδιαίτερα καλή εντύπωση ότα είχε βγει. Και τώρα να έβγαινε δεν του λείπει τίποτα. ΕΞωτερικά αίσχος, από κάθε άποψη. Πιστεύω συνδυάζει ότι θεωρώ λάθος σε ένα πακέτο. Το f/l ίσως ήταν κάπως πιο αρμονικό αλλά και πάλι ...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#126270 Ακριβώς το αντίθετο όμως; :hmmm: :hmmm:

Γενικά η fl είναι ένα φοβερά παράδοξο παράδειγμα του πως άσχημα χαρακτηριστικά (εμπρός φωτιστικά) συνθέτουν ένα ενδιαφέρον σύνολο.

Σε δε κώλο και πλάι τη θεωρώ τόσο όμορφη που ακόμα και σήμερα όποτε πετύχω στο δρόμο θα κρατήσω το βλέμμα μου αρκετά δευτερόλεπτα.

Εικόνα
Εικόνα

Η fl μου φάνηκε ότι "χάλασε" υπό την έννοια ότι έχασε την ιδιαιτερότητα της προ-fl.
Σαν να έβγαζε η Σίντι Κρόφορντ την ελιά της ένα πράγμα. :lol:

ΥΓ: τώρα βέβαια εμένα μου αρέσει και η Ζ3 coupe, δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η γνώμη μου...
:ninja: :ninja: