Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
mjacob έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Κοίτα πόνος και καΐλα για μια συγκέντρωση κατά της εξόδου της χώρας από την ένωση.

Ναι ρε συ, μια πορεία σχολιάζεται στο φόρουμζ. Τρελλός πόνος και καΐλα :lol: :lol:

Διόρθωση: Δεν σχολιάζεται μια πορεία, σχολιάζονται και μάλιστα ονομαστικά όσοι πήγαν στην πορεία. Υπάρχει διαφορά, δεν νομίζεις;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#125908 Κατσε ρε Χρηστο τι σχολιασαμε δλδ; Ειπαμε οτι κακως πηγες εσυ η καποιος αλλος; Εκτος απο λιγη πλακιτσα και λιγο πειραγμα που μπορει να κανουμε μεταξυ σαφως και καλα εκανες και πηγες. (κατανοω βεβαια οτι η πλακα αυτη μπορει να μην φαινεται τοσο πλακα μεσα απο το φορουμ και το γραπτο λογο)

Αυτο που σχολιαζουμε ειναι οτι μπορει το περιτυλιγμα να ειναι "Μενουμε Ευρωπη" αλλα σαφως ειναι μια αντικυβερνητικη διαδηλωση.

Διαβασα οτι αυριο Κυριακη εχει συγκεντρωση κατα της λιτοτητας και τη Δευτερα εχει συγκεντρωση 'Μενουμε Ευρωπη΄. Αν δεις τους τιτλους μονο θαρρω οτι η αυριανη ειναι η αντικυβερνητικη (γιατι εν τελει λιτοτητα θα μας φερουν) και η μεθαυριανη ειναι η φιλοκυβερνητικη γιατι η κυβερνηση λεει παντου και παντα 'λυση μεσα στο Ευρω και την Ευρωπη'.

Η αναγνωση μπορει να ειναι διαφορετικη για τις ιδιες συγκεντρωσεις "Μενουμε Ευρωπη χωρις λιτοτητα" για αυριο, "Μενουμε Ευρωπη παση θυσια" μεθαυριο.

Η πραγματικοτητα ομως ειναι διαφορετικη και οποιος δεν την βλεπει κοροιδευει τον εαυτο του κυριως.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#125910 @Χρήστος Λάππας
Όχι καμία.
Η πορεία άλλωστε είναι οι άνθρωποι που πήγαν, δεν είναι κάποιο κτήριο.
Μάλιστα παρατηρώ πολύ ευγενέστερο σχολιασμό από αυτόν που είχαμε χρόνια τώρα.

Φαντάζομαι πάντως πως η διόρθωση πήγαινε σε αυτό που έγραψες "Κοίτα πόνος και καΐλα για μια συγκέντρωση κατά της εξόδου της χώρας από την ένωση", ενώ μάλλον ήθελες να πει "Κοίτα πόνος και καΐλα που πήγα σε μια συγκέντρωση κατά της εξόδου της χώρας από την ένωση".
Στην δεύτερη περίπτωση πάντως, δεν θα είχα κάτι να σχολιάσω.
Σε αυτό που έγραψες, το σχόλιό μου μένει ως έχει και η διόρθωση δεν είναι λογική.

Νομίζω πάντως πως έχουμε ένα κλασσικό ρεπετισιόν.
Κάποιος γράφει δημοσίως κάτι για τον εαυτό του -> μετά χαλιέται που σχολιάζεται.

Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλιέσαι πάντως. Δημόσιες πολιτικές απόψεις και πράξεις γιατί να μην σχολιαστούν;
Και το ότι σχολιάζονται ιλαρά σε ένα φόρουμ, το μόνο που δεν δείχνει είναι πόνο και καΐλα. [βλ. bibendum].
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#125911 Μην τους ξεσυνεριζεσαι, ανακάλυψαν στα γεράματα ότι ή τριβή με τα πολιτικά είναι κάτι παραπέρα από μια ψήφο κάθε 4 χρόνια :)
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#125912 Περιμενουμε και χλευαστικο σχολιασμο απο τον Eddie για το αυθορμητο κινημα των αγανακτισμενων Ευρωπαιων.

ΥΓ. Τελικα δικιο ειχαν οι παλιοι που ελεγαν οτι κοροιδευεις το λουζεσαι
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#125913 Τώρα σοβαρά, είδες ποτέ εμένα να γράφω "ας μας πει ο bibendum που πήγε στην Χ διαδήλωση";

mjacob έγραψε:Νομίζω πάντως πως έχουμε ένα κλασσικό ρεπετισιόν.
Κάποιος γράφει δημοσίως κάτι για τον εαυτό του -> μετά χαλιέται που σχολιάζεται.

Ποιος έγραψε κάτι για τον εαυτό του εδώ ώστε να υπάρχει ας πούμε αφορμή σχολιασμού; Για δείξε λίγο.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τώρα σοβαρά, είδες ποτέ εμένα να γράφω "ας μας πει ο bibendumπου πήγε στην Χ διαδήλωση";

Το αν το έγραψες εσύ συγκεκριμένα ή όχι [που ειλικρινά δεν θυμάμαι, συνήθως ο σχολιασμός και η "κριτική" έπεφτε βροχηδόν :lol: ], τι σχέση έχει;

Άλλωστε ούτε εμένα είδες να σε σχολιάζω προσωπικά για το ότι πήγες. Τις απόψεις περί της συμμετοχής σου, ναι αυτές τις σχολίασα, αλλά αν δεν είναι πρέπον ούτε αυτές να σχολιάζουμε σε θέματα πολιτικής τότε γ@μησέτα :lol:

Χρήστος Λάππας έγραψε:
mjacob έγραψε:Νομίζω πάντως πως έχουμε ένα κλασσικό ρεπετισιόν.

Ποιος έγραψε κάτι για τον εαυτό του εδώ ώστε να υπάρχει ας πούμε αφορμή σχολιασμού; Για δείξε λίγο.

Όλοι.
Από εργασιακά, πολιτικά, ταξίδια [και δεν εννοώ με την θετική έννοια τύπου "πες εντυπώσεις], γκομενικά, πορείες, γνώσεις, τεχνικά, περιοχή κατοικίας βασικά οτιδήποτε. Με κοροϊδεύεις τώρα; :lol:
Τι ακριβώς να σου δείξω; :lol:

Έχεις μια τάση ότι δεν σε αφορά να νομίζεις πως δεν υπάρχει, νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#125916 Κριμα η ουρα στο ΑΤΜ και στο SM… Θα χαλασουν και τα γαλατα…

ο Ντ. Τουσκ στην επιστολή του προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων των χωρών της ζώνης του ευρώ αναφέρει τα εξής:
"Λαμβάνοντας υπόψη την έκβαση της συνεδρίασης του Eurogroup της 18ης Ιουνίου, θεωρώ ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε ως την τακτική μας συνάντηση για να συζητήσουμε για την κατάσταση στην Ελλάδα, στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο. Το υφιστάμενο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα λήγει σε 11 ημέρες. Ο σκοπός της Συνόδου είναι να βεβαιωθούμε ότι όλοι κατανοούμε τις θέσεις μας και τις πιθανές συνέπειες των αποφάσεών μας. Αυτή η Σύνοδος δεν θα είναι ο τελικός σταθμός και δεν θα γίνουν λεπτομερείς τεχνικές διαπραγματεύσεις. Αυτό είναι κάτι που παραμένει στην αρμοδιότητα των υπουργών Οικονομικών. Έχω προσκαλέσει, επίσης, τους Προέδρους της ΕΚΤ και του Eurogroup, καθώς και τη Διευθύντρια του ΔΝΤ».
Η Σύνοδος της ευρωζώνης θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Παμε για ιουλιο… αυγουστο καλυτερα… που θάναι ολοι στις ξαπλώστρες…
Άβαταρ μέλους
By kacey
red_monster έγραψε:Ας ποστάρει κάποιο καλο παιδι το άρθρο του μπαρουφακη το '11 περι εξόδου της Ελλάδας απο το €...
:s_whiteflag

Anonymous Founder έγραψε:Δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ υπέρ της εξόδου ή να υπάρχει τέτοιο άρθρο. Μάλλον γι'αυτό δεν το βρίσκεις.

:hmmm:

pjathan έγραψε:Το βασικό είναι:
Εικόνα

Το βασικο ειναι οτι πολλοι ανεγκεφαλοι (γιατι μονο ανεγκεφαλος δεν καταλαβαινει τι σημαινει το "δεν μενουμε Ευρωπη τελικα") κανουν τη παραπανω συνδεση...
Άβαταρ μέλους
By nass
mjacob έγραψε:Μάλιστα παρατηρώ πολύ ευγενέστερο σχολιασμό από αυτόν που είχαμε χρόνια τώρα.

Μπορείς να φέρεις ένα παράδειγμα "αγενούς" σχολιασμού "χρόνια τώρα" ?
Τελευταία επεξεργασία από nass και 20 Ιουν 2015, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
rx8_drifter έγραψε:Μην τους ξεσυνεριζεσαι, ανακάλυψαν στα γεράματα ότι ή τριβή με τα πολιτικά είναι κάτι παραπέρα από μια ψήφο κάθε 4 χρόνια :)

Η τριβή με τα πολιτικά είναι το πηγαίνεις στο συγκεκριμένο σημείο και να γκαρίζεις σύνθημα? Τότε ο Τάκης Τσουκαλάς είναι ο μέγιστος πολιτικούς νους του σύμπαντος.

Το να μην πηγαίνει κάποιος σε πορείες ήταν αντεπιχείρημα υπερατού και μόλις πήγε, η αντίδραση ήταν "που πα ρε καραμήτρο" :lol:

Η άποψή μου είναι πως οι πορείες και οι συγκεντρώσεις δεν βοηθούν πουθενά, είναι κυρίως για να χαιρόμαστε εμείς και να νομίζουμε ότι ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ (ειδικά αν φάμε μια ξεκάρφωτη μπούφλα). Συνήθως μάλλον αρνητική επίδραση έχουν, άμεσα ή έμμεσα.

Για την συγκεκριμένη συγκέντρωση καταννοώ σε ένα βαθμό τον προβληματισμό πολλών από όσους πήγαν, πχ η κυρία στο βίντεο που κυκλοφορεί ως δειγμα παραλογισμού λέει αυτονόητα πράγματα και όποιος είναι σε ανάλογη θέση και πληρώνει τα σπασμένα το ξέρει πολύ καλά. Όμως η συγκέντρωση αυτή ενέχει ένα πολύ σοβαρό κινδυνο, την απαλλαγή από κάθε ευθύνη όσων δημιούργησαν την κρίση (όσων: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα mignions). Η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε και αυτή ότι μπορούσε για να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ.

Δεν μπορεί να σκάει ο ΜΙΛΚΟΣ και να μη γιουχάρεται. Δεν μπορεί να διαδηλώνει κάποιος που τον ανάγκασαν να πληρώνει τα φάρμακα και τις εξετάσεις από την τσέπη του (όντως ήδη ασφαλισμένος με παλαβό κόστος) να ανέχεται τη φάτσα του Άδωνη δίπλα του.

---

Αποδέχομαι οποιαδήποτε έκτακτη ή μόνιμη εισφορά, μείωση μισθού ή συντάξεως και εγγυώμαι με την προσωπική μου περιουσία την κάλυψη οποιασδήποτε απαίτησης των Θεσμών εξουσιοδοτώντας για την ολοκλήρωση της διακρατικής συμφωνίας της Ελλάδος με τους Θεσμούς και την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή ένωση.

Ρώτησα στο fb event (βλ. παρακάτω) και μου είπαν ότι δεν έχει καμία σχέση, πιθανώς είναι τρολάρισμα αν και βλαμμένος κόσμος υπάρχει, άνετα μπορεί να είναι αληθινό.

ΥΓ. Μου έστειλαν (στο fb, είπαμε, είμαι ΒΟΛΕΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ μου παίδες <-----fact ) πρόσκληση για την επόμενη συγκέντρωση της Δευτέρας. Να πάω? Εσείς οι βετεράνοι των αγώνων τι προτείνετε? :v
Άβαταρ μέλους
By Panosss
mousatos έγραψε:Και το Μαυροβούνιο ευρώ έχει , χωρίς να είναι καν στην ΕΕ . Δε φταίει το νόμισμα αλλά η βλακεία όλων των επαγγελματιών στην Ελλάδα που ανέβασαν τις τιμές στο Θεό. Και τα σπασμένα τα πληρώνουν οι μισθωτοί με τους fix μισθούς.

Άρα η λύση είναι εξαιρετικά απλή: γίνε επαγγελματίας να κατεβάσεις τις τιμές στον πάτο.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ??? :rant: