Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nido
EDDIE_147 έγραψε:Το καλό ερώτημα βέβαια είναι γιατί δεν εφαρμόστηκαν αυτά από το 2012 που έγινε κυβέρνηση η ΝΔ;
Μέτραγε τα κουκιά 3 χρόνια;

Το ακόμα πιο καλό ερώτημα, για εμένα, είναι τι χρέος/ΑΕΠ και τι κυβέρνηση θα είχαμε σήμερα αν τα είχε εφαρμόσει αυτά.
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:Κ όμως όπως βλέπεις από εδω μέσα σε αρκετους δεν τους άρεσε...(bonus δικαιολογία ότι ήταν κ ο Αδωνης)

σε αυτη τη προσπαθεια δεν ηταν μονο ο Αδωνις,ηταν και πολλοι βουλευτες της νδ-πασοκ.
Με λιγα λογια αυτοι που χρεωσαν την χωρα μισο τρις και εχουν κλεψει δεκαδες δις στις τσεπες τους,αυτοι που σε εκαναν ανεργο και εργαζομενο των 3,5 ευρω την ωρα,κατεβηκαν να συμπαρασταθουν υπερ του ευρω,
οι πολιτες που ηταν εκει δεν τους πηραν με τις πετρες? Ποση ηλιθιοτητα μπορει να χωρεσει στον Ελληνα? Παρα πολυ οπως βλεπετε.

την επομενη Δευτερα εαν γινει ξανα θα γουσταρω παρα πολυ διπλα στον Λαππα να ειναι και ο Σημιτης. εκτος απο τους αλλους βουλευτες του παρεακιου νδ-πασοκ.θελω να σας δω μαζι με τον Σημιτη,στον αγωνα υπερ ευρω ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ,και στα μετρα Γιουνκερ.

παπαρωσα,
Άβαταρ μέλους
By gianik
#125756 Dim δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι κ στο κόμμα που υπιστηριζεις οι πιο πολλοί προέρχονται απ το ΠΑΣΟΚ...
Άβαταρ μέλους
By g8777
KiloMeater έγραψε:Μπράβο σε οσους πήγαν ή στήριξαν με οποιοδηποτε τροπο την χθεσινη εκδηλωση, επιτελους ενα μηνυμα αισιοδοξιας οτι δεν εχει αποβλακωθεί ο κόσμος.

Ουτε που θυμάμαι την τελευταλια φορα που διαβασα κάτι τόσο αισιόδοξο ή εστω θετικό.

Έτσι. Θετική ενέργεια χρειαζόμαστε να διώξει τα μιζερονια γυρω μας.
Ευτυχώς που ο κόσμος δείχνει να συνέρχεται από την ολική αποβλακωση που του προκάλεσε η αγωνία για το μέλλον του και των παιδιών του οταν κατέβαινε πριν λίγο καιρό στο Σύνταγμα. Τώρα μένουμε Ευρώπη. Δε γαμεις, και να φτάσει ο μισθός στα 300€ , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΜΕ.
Με Άδωνι ,Τζημερο και λοιπαι δημοκρατικαι δυνάμει. Πλάκα έχει ο εκστασιασμος των νοικοκυραιων με την χθεσινή διαδήλωση. Όμορφα, ωραία,και ΕΙΡΗΝΙΚΑ διεκδικείς ενα καλύτερο αύριο. Για τόσο ενδελεχή ανάγνωση της Ιστοριας λέμε.
Και επειδή θα πεταχθει ο Μανοσκις ως αλλη μανούλα του λοχου να με βάλει στη θέση μου,που σαι Μανομ:
Τσίμπα ενα :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:Dim δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι κ στο κόμμα που υπιστηριζεις οι πιο πολλοί προέρχονται απ το ΠΑΣΟΚ...

Εγω τους πιο πολλους ΠΑΣΟΚΟΥΣ τους βλεπω στην ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Νδ-Πασοκ.Αντιπροεδρος κυβερνησης ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. :thumbsup:

κλεβουμε,μιζαρουμε,χρεωνουμε μισο τρις,και μετα ευρω ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. :lol:

Η πλακα ειναι οτι οι δεξιοι θεωρουν τους ψηφοφορους του συριζα εξαπατημενους.

Πες μου ρε συ ειλικρινα,παιζει να υπαρχει μεγαλυτερος ΒΛΑΚΑΣ απο αυτον που διαδηλωνει μαζι με αυτον που τον εφερε σε αυτη τη θεση? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#125775 ↑ υποθέτω ότι γίνεται αναφορά στις κοινές διαδηλώσεις ανέργων και χαμηλόμισθων παρέα με ΓΕΝΟΠ, ΟΤΟΕ, υπαλλήλους Βουλής, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΜΕΤΡΟ, ΕΘΕΛ κλπ κλπ ↑ :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By Spartan
manosky έγραψε:Ας πούμε ότι είναι 50άρα.

Το 1982 ήταν-δεν ήταν 18χρονη. Ποιοι προσλαμβάνονταν τότε, επί Ανδρέα του Αείμνηστου; ΠΑΣΟΚοι του κερατά.
To 1994, που είχε κερδίσει ο Ανδρέας ο Σιδερένιος, ποιοι προσλαμβάνονταν στην ΕΡΤ; Το ίδιο.

Αλλά σήμερα είναι....βουλευτίνα της 1ης Φοράς Αριστερά και "εμβληματική μορφή της ΕΡΤ".

:s_howdy

Δεν τα ήξερα αυτά για την τύπισσα, πρώτη φορά τα διαβάζω (και το βιογραφικό της γενικότερα), αλλά έχει ωραία φωνή η άτιμη και μου άρεσε ο τρόπος που έλεγε τις ειδήσεις.

Ο Κυριάκος, σίγουρα "συμφωνία άνευ φόρων" ήθελε να πει, ή μήπως "συμφωνία άνευ όρων" και του το αλλάξανε οι σύμβουλοι...? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By manosky
g8777 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Μπράβο σε οσους πήγαν ή στήριξαν με οποιοδηποτε τροπο την χθεσινη εκδηλωση, επιτελους ενα μηνυμα αισιοδοξιας οτι δεν εχει αποβλακωθεί ο κόσμος.

Ουτε που θυμάμαι την τελευταλια φορα που διαβασα κάτι τόσο αισιόδοξο ή εστω θετικό.

Έτσι. Θετική ενέργεια χρειαζόμαστε να διώξει τα μιζερονια γυρω μας.
Ευτυχώς που ο κόσμος δείχνει να συνέρχεται από την ολική αποβλακωση που του προκάλεσε η αγωνία για το μέλλον του και των παιδιών του οταν κατέβαινε πριν λίγο καιρό στο Σύνταγμα. Τώρα μένουμε Ευρώπη. Δε γαμεις, και να φτάσει ο μισθός στα 300€ , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΜΕ.
Με Άδωνι ,Τζημερο και λοιπαι δημοκρατικαι δυνάμει. Πλάκα έχει ο εκστασιασμος των νοικοκυραιων με την χθεσινή διαδήλωση. Όμορφα, ωραία,και ΕΙΡΗΝΙΚΑ διεκδικείς ενα καλύτερο αύριο. Για τόσο ενδελεχή ανάγνωση της Ιστοριας λέμε.
Και επειδή θα πεταχθει ο Μανοσκις ως αλλη μανούλα του λοχου να με βάλει στη θέση μου,που σαι Μανομ:
Τσίμπα ενα :s_airkiss

Τσίμπα κι εσύ άλλο ένα σταυρωτό

Εικόνα

:s_tongue :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#125802 https://menoumevropi.wordpress.com/ κλαιω γτπμ :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

πατηστε πανω εκει που λεει υπευθυνη δηλωση :lol: :lol: :lol:

εντιτ 2 ψηφιστε για να δειτε και τα αποτελεσματα. μλκς δεν υπαρχει αυτο το τρολαρισμα,μου βγηκε η κοκακολα απο τη μυτη γτχτ
Άβαταρ μέλους
By pik.
#125808 τραγελαφικη κατασταση γενικα που ελλοχεύει διχασμο.
Γυριζουμε στην 10ετια ΠΑΣΟΚ που αν ελεγες οτι εισαι δεξιος ,ησουν στιγματισμενος.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#125810 Σε τούτη τη χώρα καταντήσαμε να έχουμε πρόβλημα να πούμε τη γνώμη μας ή τι υποστηρίζουμε.
Κατευθείαν πετάγονται φασιστοειδούς νοοτροπίας άτομα για να γιουχάρουν.

Μία είναι η λύση (δοκιμασμένη):
στ' @@ σου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#125812 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Ποιος σε πείραξε μαναρι μου, πες μας τώρα!
Μπας και βγήκε ο Καμμένος να σε ψεκάσει με δακρυγόνα στη βουλή???

μαλλον που θα ειναι και ο Σημιτης διπλα του την Δευτερα.

Αδωνις Σημιτης Λοβερδος Μανοσκυς Λαππας μια αγκαλια μια φωνη :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Ευρω παση θυσια λαιμαι!!