Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#125479 Η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι ένας αυταρχικός άνθρωπος που βρέθηκε με εξουσία στα χέρια. Δεν θέλει και πολύ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pik. έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ περισσότερο στενοχωριέμαι που η Ζωή κάνει τον red_monster να ντρέπεται που είναι Έλληνας... :s_empathy

Σου αρέσει η συμπεριφορά της;

< note >

Όχι και δεν είμαι γενικώς φαν της Ζωής. Η υστερία και οι φωνές με ενοχλούν.
Αλλά κάποιοι την έχουν βάλει στο μάτι για εντελώς λάθος λόγους.
Φυσικά, προτιμώ κάποιον ΠτΒ που κάνει αυτά που πρέπει, από το να κάθεται άπραγος. Και φαίνεται πως σε αντίθεση με τους προηγούμενους, αυτή κάτι κάνει. Το κάνει άτσαλα; Ίσως. Αλλά προτιμώ να γίνει κάτι άτσαλα, παρά να μην γίνεται καθόλου.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:
pik. έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ περισσότερο στενοχωριέμαι που η Ζωή κάνει τον red_monster να ντρέπεται που είναι Έλληνας... :s_empathy

Σου αρέσει η συμπεριφορά της;

< note >

Όχι και δεν είμαι γενικώς φαν της Ζωής. Η υστερία και οι φωνές με ενοχλούν.
Φυσικά, προτιμώ κάποιον ΠτΒ που κάνει αυτά που πρέπει, από το να κάθεται άπραγος. Και φαίνεται πως σε αντίθεση με τους προηγούμενους, αυτή κάτι κάνει. Το κάνει άτσαλα; Ίσως. Αλλά προτιμώ να γίνει κάτι άτσαλα, παρά να μην γίνεται καθόλου.

Τι έχει κανει δηλαδη ακριβως;Μιλας για τις επιτροπες;

< note >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#125486 edit mod. Μην πέφτεις στο επίπεδο του άλλου ρε συ. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#125495 Ω ρε αντμιν ούτε να συμφωνήσουμε δεν μπορούμε σε αυτό το φόρουμζ. Που να διαφωνούσα κιόλας :twisted:
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:Αν δεν έχει κάνει τίποτε, τότε τι συζητάμε εδώ μέσα; :vava:

Μα αυτο ρωτησα.

Μια και υποστηριζεις οτι προτιμας εστω αυτον τον τροπο,αλλα χαλαλι της γιατι φερνει αποτελεσματα και κανει πραξεις,περιμενω να μου πεις ΤΙ εχει κανει.
Και σε ρωτησα μαλιστα,εννοεις τις επιτροπες;
Ξαναρωταω επομενως.
οταν γραφεις ᾽᾽Φυσικά, προτιμώ κάποιον ΠτΒ που κάνει αυτά που πρέπει, από το να κάθεται άπραγος. Και φαίνεται πως σε αντίθεση με τους προηγούμενους, αυτή κάτι κάνει. Το κάνει άτσαλα; Ίσως. Αλλά προτιμώ να γίνει κάτι άτσαλα, παρά να μην γίνεται καθόλου.᾽᾽ περιμενω να μου γραψεις ΤΙ εχει κανει.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#125506 Μην ανησυχειτε για τιποτα παιδια, αμα πεσουμε στα βραχια η Πρωτη Τηλεπαρουσιαστρια Βουλης θα τα μαλωσει που τολμησαν και εμφανιστηκαν και θα απαιτησει να σταματησουν τη προπαγανδα τους. Και μετα θα τα μηνυσει η Ραχηλ...
Anonymous Founder έγραψε:Όχι και δεν είμαι γενικώς φαν της Ζωής. Η υστερία και οι φωνές με ενοχλούν.

Τι κανει δηλαδη? Τα γελοια πανηγυρακια που ονομασε "επιτροπες"? Τα καραγκιοζιλικια στην ΕΡΤ? Την ανακαλυψη εχθρων σε οσους δεν συμφωνουν μαζι της? Την παραβιαση καθε εννοιας αρμοδιοτητας (βλεπε το να εχει αποψη για τα μετρα της αστυνομιας στους δημοσιους δρομους και κραξιμο αξιωματικου), ή το οτι ολα αυτα τα κανει φροντιζοντας να ειναι οι καμερες μπροστα?

Ασε μας μωρε με τη ψυχασθενη πατσαβουρα που επειδη καποιοι μαλακιστηκαν και της εδωσαν εξουσια νομιζει οτι εγινε καποια. Απο μηδενικο απλα εγινε ενα μεγαλυτερο νουμερο.
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 19 Ιουν 2015, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#125507 Κάνει ένα απ' τα κορυφαία, ίσως το κορυφαίο, σόου, βλέπω να μαλλιοτραβιέται με Λαζόπουλο - Ράδιο Αρβύλα - Ελληνοφρένεια.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#125508 Το σίγουρο είναι ότι η Ζωή ακολουθεί κατά γράμμα - με θρησκευτική ευλάβεια θά 'λεγα - τον Κανονισμό... συνεπώς όσοι "ενοχλούνται" από αυτό, θά 'πρεπε πρώτα να απαιτήσουν τη ..."βελτίωση" του Κανονισμού και στη συνέχεια να κρίνουν τη συμπεριφορά της Ζωής...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#125509 Και όταν κάποιος της κάνει μια ερώτηση, καλά θα κάνει αντί για απάντηση να περιμένει κάτι σαν το βίντεο που ποσταρίστηκε πιο πάνω. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By kacey
#125511 Το κανονισμο της Βουλης ακολουθουσε και οταν εκραζε τον αστυνομικο ΕΞΩ απο τη βουλη, στο δρομο, για το τι μετρα εχει παρε η αστυνομια?