Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
cabala10 έγραψε:κανει αποταμιευση απο τις βαφες στα καγκελα

:lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#124936 Τιγρη το νου σου! :rtfm: Με ξαναζεσταμενο φαγητο δεν γινεται δουλεια! Μη τυχον και δω τον Αραβιδη, που εχει ματωσει και τον εχουν ταραξει στην κλωτσα, να σκουπιζει παγκο για να παιζει αυτη η απατη ο τρομοκρατης! Θα φαμε τα μουστακια μας λαθρεμπορα! :x

< G3
Άβαταρ μέλους
By criuser
#125008 7.20 το πρωί ξεκίνησε ο αγώνας και ίσως σπάσει ρεκόρ διάρκειας .
Να δούμε τι θα βγάλει .
Ισως την 18 Ιουνίου αντί για grexit που φοβόμασταν έχουμε gavrexit :metalo:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#125042 Δεν ασχολούμαι με μπάλα, άλλα διάβασα το παρακάτω άρθρο και έχω σκάσει στα γέλια, ειδικά με τα σχόλια στο τέλος για τις εσπαντρίγιες και τους πτεροδάκτυλους!

Γιατί ο Νίκος Παντίδος πρέπει να γίνει -αυτή τη στιγμή- ο νέος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας
http://luben.tv/blogosphere/abaluben/58547

Ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
axel12p έγραψε:Δεν ασχολούμαι με μπάλα, άλλα διάβασα το παρακάτω άρθρο και έχω σκάσει στα γέλια, ειδικά με τα σχόλια στο τέλος για τις εσπαντρίγιες και τους πτεροδάκτυλους!

Γιατί ο Νίκος Παντίδος πρέπει να γίνει -αυτή τη στιγμή- ο νέος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας
http://luben.tv/blogosphere/abaluben/58547

Ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί.

Να'σαι καλά ρε φίλε :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#125110 Εκτοσ ποδοσφαιρου ο Μαρινακης. Βεβαια ο γαυρος ουτε γρατζουνια παρ ότι επωφελουταν από της πραξεις του προεδρου.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#125111 Ρε παιδιά, εδώ είστε και εδώ είμαι...δεν θα γίνει τίποτα, ούτε καν για τον Μαρινάκη...

Κάτι τέτοια βλέπει ο Σώκρατες και θα τον πιάνουν τα γέλια.... :roll:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
The Ace έγραψε:Ρε παιδιά, εδώ είστε και εδώ είμαι...δεν θα γίνει τίποτα, ούτε καν για τον Μαρινάκη...

Σωστός ο The Ace. Αντικειμενικός.
Ξέρει ότι ο χοντρός είναι αθώος.
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ!

Άβαταρ μέλους
By elteo
The Ace έγραψε:Ρε παιδιά, εδώ είστε και εδώ είμαι...δεν θα γίνει τίποτα, ούτε καν για τον Μαρινάκη...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#125143 Τσουβαλιάσματος το Αγίον ανάγνωσμα.... :roll:

....επειδή τον ΔΓ τον βαραίνουν τόσες κακουργηματικές διώξεις όπως τον μαουνιέρη (και φυσικά τον πράκτορα, αλλά είπαμε αυτός την γλύτωσε)....

Είπαμε, ελάχιστοι παναθηναϊκοί πάνε ή έστω ανέχονται τον ΔΓ, αλλά πως να το κάνουμε δηλαδή, το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο είναι μαύρο...