Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vice246
#124880 @21 quadra
δεν διαφωνώ σ αυτα που αναφερεις…
Ομως στην πολιτικη και τη διπλωματια η σημειολογια εχει μεγαλο ειδικο βαρος και εκτος του μηνυματος που θέλεις να προβαλεις (ειμαστε ελευθερη χωρα και εμεις αποφασιζουμε για την εξωτερικη μας πολιτικη και τις διεθνείς μας σχέσεις…) δινεις το δικαιωμα στους αλλους (ευρωπη, ΗΠΑ) να υποθεσουν οτιδήποτε… να κανουν ακομη και λαθος εκτιμήσεις, εφ οσον κινεισαι πολιτικα σε τροχιά συγκρουσης με αυτους…

Ειναι παραδοξο (για να μη πω |λογοκρισία|) να πηγαινει ο πρωθυπουργός με τσαμπουκα στη ρωσια για διμερείς συμφωνιες… ενω την ιδια στιγμη ο υπουργός υγείας να "παρακαλαει" στις Βρυξέλλες για έγκριση 12μηνης προσληψης υγειονομικων λογω της "μαυρης" κατάστασης στο χωρο της υγείας…από εδώ…
Άβαταρ μέλους
By kacey
21 quadra έγραψε:Αφού ξέρεις εσύ τι θα συζητήσουν οι Τσίπρας / Πούτιν πες μου και εμένα γιατί τα κανάλια ψέματα θα μου πούν.

kacey έγραψε:Εσυ καταλαβες οτι το προβλημα που βλεπει ο vice ειναι οτι ο Τσιπρας δεν θα ειναι στο eurogroup (που δεν θα ηταν ετσι κ αλλιως γιατι οπως σωστα αναφερεις αφορα τους ΥΠΟΙΚ) ή το οτι ο Τσιπρας θα ειναι στη Ρωσσια συζητωντας περι brics ΕΝΩ γινεται eurogroup για εμας και τη τυχη μας?

υγ δεν ξερω που θα ειναι ο τσιπρας και γιατι, εγω τι καταλαβα απο αυτο που λεει ο vice εγραψα.

σε καθε περιπτωση, το "ο Τσιπρας θα ειναι στη Ρωσσια συζητωντας περι brics ΕΝΩ γινεται eurogroup για εμας και τη τυχη μας" ΕΙΝΑΙ προβλημα (αν ισχυει, πραγμα που δεν ξερω).
Άβαταρ μέλους
By manosky
#124892 Η φάση θυμίζει το παρακάτω:

Μποξέρ από την Πλατανιά = Αλέξης Τσίπρας
Βέγγος = σύντροφοι που του δίνουν κουράγιο να μπει και να παλέψει για τη δόξα της Πλατανιάς
Μπρατσαράς μποξέρ = Θεσμοί
Κοινό = όλος ο φιλοθεάμων πλανήτης

Άβαταρ μέλους
By dimviii
#124897 Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού με υπαλλήλους του κόμματος να ζητούν τα δεδουλευμένα τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μερίδα υπαλλήλων της ΝΔ που παραμένουν απλήρωτοι εδω και πέντε μήνες κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις στον τρίτο όροφο όπου στεγάζεται το γραφείο του Γενικού Διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμάρα.

Οι υπάλληλοι απειλούν με επίσχεση εργασίας ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.

http://www.newsit.gr/politikh/entash-st ... ous/410697
Άβαταρ μέλους
By manosky
#124914 Δεν χρωστάμε μεγάλο μέρος, άρα πρέπει να σταματήσουμε να το αποπληρώνουμε ζητώντας στα αρμόδια όργανα (διεθνή δικαστήρια φαντάζομαι) τη διαγραφή του.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το θεατράκι της παλαβής υποθέτω.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
nass έγραψε:Τι έγινε με την "επιτροπή αλήθειας για το χρέος" και τα συμπεράσματά της ? :hmmm: Δεν έχω δει τίποτα ακόμα, σήμερα δεν ήταν ?

Εικόνα

Ζήτησε ο Κραουνάκης κρέπα με σκορδοστούμπι για δεκατιανό, δεν είχαν και η Ζωζώ θεώρησε ότι θα χρειαστούν άλλη μια μέρα για να έχει την ενέργεια ο Σταμάτης :s_roses να πει στη Βουλή που ήταν αυτός όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
manosky έγραψε:Η φάση θυμίζει το παρακάτω:

Μποξέρ από την Πλατανιά = Αλέξης Τσίπρας
Βέγγος = σύντροφοι που του δίνουν κουράγιο να μπει και να παλέψει για τη δόξα της Πλατανιάς
Μπρατσαράς μποξέρ = Θεσμοί
Κοινό = όλος ο φιλοθεάμων πλανήτης

Έστω και σικέ ο Τρυφωνας κερδίζει ομως :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By pik.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#124943 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500005711

Αρθρο στο Tagesspiegel
Απάντηση Τσίπρα στους «μύθους» για το ασφαλιστικό της Ελλάδας

»Σε ό,τι αφορά τις ηλικίες συνταξιοδότησης, μήπως στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι συνταξιοδοτούνται πολύ νωρίτερα; Η αλήθεια είναι το όριο συνταξιοδότησης στην Ελλάδα είναι στα 67 έτη για άντρες και γυναίκες, δηλαδή δύο χρόνια πάνω από τη Γερμανία.

»Η μέση ηλικία αποχώρησης από την αγορά εργασίας των αντρών στην Ελλάδα είναι στα 64,4 χρόνια, δηλαδή 8 μήνες νωρίτερα από τα 65,1 χρόνια της Γερμανίας ενώ οι ελληνίδες γυναίκες αποχωρούν από την εργασία τους στα 64,5 χρόνια, 3,5 περίπου μήνες αργότερα από τις γερμανίδες που αποχωρούν στα 64,2 χρόνια.

»Τα παραπάνω δεν τα αναφέρω για να αποφύγω το πρόβλημα ούτε για να αρνηθώ τις στρεβλώσεις και παθογένειες του ασφαλιστικού μας συστήματος αλλά για να αποδείξω ότι το πρόβλημα δεν είναι η υποτιθέμενη γενναιοδωρία του.

Δεν ντρέπεται ρε πούστη μου;
:s_rofl :s_rofl :s_rofl