Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#124742 Υποτίθεται είναι η λίστα με τους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν σεμινάρια του ΔΝΤ σύμφωνα με την κατάθεση Ρουμελιώτη στη σχετική επιτροπή της βουλής.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
j.marr έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τα ιδιωτικά είναι επίσης τραγικά, οπότε προσωπικά προτιμώ να βλέπω (μέρες που είναι...) κανά κωλαράκι με μπραζίλ για σφαιρικότερη ενημέρωση, παρά αυτά τα χάλια.
:lol:

Μπορεί βέβαια κάποιος κακοπροαίρετος να σου πεί οτι οι απόψεις σου και η κατανόηση σε διάφορα θέματα είναι αντίστοιχες αυτών που βλέπεις. (του κώλου εις την καφενειακή)

:s_dunno

Φυσικά. Εγώ έχω ανάγκη και τα κωλαράκια, δεν αγρυπνώ 24/7 όπως εσύ και κάποιοι άλλοι. Είμαι θνητός, με ανθρώπινες αδυναμίες.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Anonymous Founder έγραψε:Δεν μου φαίνεται καθόλου αξιόπιστη ούτε η πηγή ούτε η συγκεκριμένη λίστα, από το κεφάλι τους την έβγαλαν. Όχι πως δεν θα υπάρχει κάπου η σωστή, αλλά αυτή δεν έχει έρθει από το σωστό μονοπάτι και πρόκειται απλώς για λογικό συμπέρασμα του δημοσιογράφου, με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε ο καθένας.
Δεν είναι καινούρια είδηση πως κάποιοι δημοσιογράφοι είναι σε κάποιες λίστες και παίρνουν χρήματα. Τέτοιες λίστες χρησιμοποιούν και οι εθνικές κυβερνήσεις για να ασκούν πολιτική. Και ο ελληνικός προϋπολογισμός, προβλέπει τέτοια κονδύλια, ανεξαρτήτως κυβέρνησης.

Δεν ξέρω αν είναι η σωστή. Πάντως άκου κάτι πολύ σχετικό:
Στην Αγγλία έκανα μεταπτυχιακό και κάναμε πολύ παρέα μαζί με το γιό γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα πολύ χωμένου στη παράγκα κλπ.
Μου έλεγε λοιπόν ότι έχει πάρα πολύ πλάκα να βλέπεις έναν αγώνα και να γνωρίζεις ποιός ποδοσφαιριστής τα έχει πάρει. Κάνει τόσες |λογοκρισία| που απορείς πώς δεν το καταλαβαίνει όλο το γήπεδο και δεν μπουκάρει μέσα να τον πάρει στο κυνήγι.
Είναι τόσο οφθαλμοφανές δηλαδή αλλά η αμφιβολία επικρατεί στον κόσμο και λέει ε μπορεί να μην είναι σε καλή μέρα.
Έτσι κι εμείς λέμε δεν μπορεί όλοι αυτοί να τα παίρνουνε και να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μπορεί και να εκφράζουν τις απόψεις τους οι άνθρωποι....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
junior gt έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν μου φαίνεται καθόλου αξιόπιστη ούτε η πηγή ούτε η συγκεκριμένη λίστα, από το κεφάλι τους την έβγαλαν. Όχι πως δεν θα υπάρχει κάπου η σωστή, αλλά αυτή δεν έχει έρθει από το σωστό μονοπάτι και πρόκειται απλώς για λογικό συμπέρασμα του δημοσιογράφου, με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε ο καθένας.
Δεν είναι καινούρια είδηση πως κάποιοι δημοσιογράφοι είναι σε κάποιες λίστες και παίρνουν χρήματα. Τέτοιες λίστες χρησιμοποιούν και οι εθνικές κυβερνήσεις για να ασκούν πολιτική. Και ο ελληνικός προϋπολογισμός, προβλέπει τέτοια κονδύλια, ανεξαρτήτως κυβέρνησης.

Δεν ξέρω αν είναι η σωστή. Πάντως άκου κάτι πολύ σχετικό:
Στην Αγγλία έκανα μεταπτυχιακό και κάναμε πολύ παρέα μαζί με το γιό γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα πολύ χωμένου στη παράγκα κλπ.
Μου έλεγε λοιπόν ότι έχει πάρα πολύ πλάκα να βλέπεις έναν αγώνα και να γνωρίζεις ποιός ποδοσφαιριστής τα έχει πάρει. Κάνει τόσες |λογοκρισία| που απορείς πώς δεν το καταλαβαίνει όλο το γήπεδο και δεν μπουκάρει μέσα να τον πάρει στο κυνήγι.
Είναι τόσο οφθαλμοφανές δηλαδή αλλά η αμφιβολία επικρατεί στον κόσμο και λέει ε μπορεί να μην είναι σε καλή μέρα.
Έτσι κι εμείς λέμε δεν μπορεί όλοι αυτοί να τα παίρνουνε και να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μπορεί και να εκφράζουν τις απόψεις τους οι άνθρωποι....

Μα ακριβώς το αντίθετο λέω: η λίστα που δημοσίευσε η εφημερίδα, έχει βγει από κάποιον δημοσιογράφο απλώς παρατηρώντας τους εν λόγω... συναδέλφους του. Οι @@ριες που λέγανε και λένε, προφανώς από κάπου είναι κατευθυνόμενες και πληρωμένες, οπότε εύκολα μπήκαν στην "λίστα" του.
Εγώ θέλω να δω την λίστα πλήρη και από άλλη πηγή, από κάποια διαρροή τύπου Luxleak ή Wikileaks για παράδειγμα. Όπου να φαίνεται πως το ΔΝΤ έδωσε λεφτά στην τάδε εταιρεία ή στον τάδε δημοσιογράφο.
Αυτό που βλέπουμε λοιπόν από την εφημερίδα, δεν μας λέει τίποτε τέτοιο και δεν αναφέρει πηγή.
:s_cool
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#124758 @τσακάλια του forum
Μια βιάζεστε να ψήσετε το λαβράκι που γλυκοκοιτάτε.
Μυρίζει fail...

[Edit mod]

:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#124760 λογικο και ειναι fail δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσει κανεις να αποδειξει οτι τα πηραν κυριως γιατι αυτη η "δικαιοσυνη" της ελλαδας δεν θελει
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#124761 Όχι δεν είναι αυτό.

Πάντως δώστε λίγο πόνο, φτιάξτε λίγο σενάρια.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
EDDIE_147 έγραψε:Όχι δεν είναι αυτό.

Πάντως δώστε λίγο πόνο, φτιάξτε λίγο σενάρια.

εχω πολλα :shifty: αλλα ετσι και αλλιως η λιστα μονο καθαρματα εχει δεν θα μου φανει παραξενο να ειναι οντως ετσι :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#124763 Eddie ανεξάρτητα από την λιστα που διαβαζουμε πιστευεις ότι είναι απιθανο να εχει συμβει κατι τετοιο; Αμφισβητεις και το γεγονος η μονο την λιστα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#124766 Εγώ πιστεύω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τα παίρνουν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι.

Και ο Πάσχος τα παίρνει για να γράψει το Α και ο Παντελίδης ο κουτιπανδώρας τα καραπαίρνει για να γράψει το Β.

Αυτό που είπε ο Ρουμελιώτης ισχύει.
Αυτό που είπε η Ζωζώκα και έχει γίνει τεράστιο θέμα είναι μια [edit mod] τραβηγμένη απ' τις [edit mod] των οποίων η Ζωζώκα προφανώς έχει ξεχάσει την όψη τους.

Αλλά όπως και να το κάνουμε μια ΛΙΣΤΑ με ονόματα είναι πάντα γαμάου και πιασάρικο θεματάκι.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#124767 Εδουαρδε εγω απλα εξεφρασα τον ερωτα μου για τον Κυριο Πασχο. Μην τρελαινεσαι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#124775 Ντίμης MODE ON
Έγραψα εγώ πουθενά για σένα;

:s_roses :s_roses :s_roses

Βρες μου ποστ, λύγκες κλπ :s_drinks