Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#124302 xene τι κατανάλωση έχεις ως τώρα;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#124322 Edi σε έκανα riport γιατί έκανες σχετικό ερώτημα με το νήμα :s_bye

Το ζήτημα με την επωνυμία (τι τον έχεις τον Μπαμπινιώτη; :s_sarcastic ) είχε ξεκαθαριστεί παλιότερα κι από τη διοίκηση μάλιστα, όλως τυχαίως βέβαια ο ΓΚικιζας το ξέχασε κι απειλεί τώρα με μηνύσεις :help: :s_whiteflag

Θεός :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
EDDIE_147 έγραψε:. εσένα ποιος σου έχει δώσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το δικαίωμα να κάνεις hijack όποιο τοπικό σου κάνει κέφι και να το μετατρέπεις σε σεντονομαχίες Κίκιζας vs world;

Το παράδοξο δε είναι ότι κάθε φορά σε κάθε τοπικό γράφονται τα ίδια (άσχετα αν είναι BMW, Porsche κλπ).

Θα ήταν πιο τίμιο αν άνοιγες τοπικό "Περί οδηγικής αίσθησης/απόλαυσης/κορύφωσης" και να γράψεις ότι γουστάρεις.

KWSN-Men έγραψε:Προτείνω, για καλό αυτής της κοινότητας, οι προύχοντες να ανοίξουν ένα θέμα "Παραληρήματα του ΓΚ" για να γλυτώνουν όλα τα υπόλοιπα.

:rtfm: :rtfm: :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By dimik
Nikos! έγραψε:Dimik ψάχνεις για si?

ξέρεις καμία δεξιοτίμονη στην Κύπρο σε λογική τιμή? :lol:

edit: την δική σου την ξέρω κι αν ήμουν Ελλάδα θα ήταν η πρώτη υποψήφια, κυρίως λόγω χρώματος :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimik έγραψε:

ξέρεις καμία δεξιοτίμονη στην Κύπρο σε λογική τιμή?

edit: την δική σου την ξέρω κι αν ήμουν Ελλάδα θα ήταν η πρώτη υποψήφια, κυρίως λόγω χρώματος :inlove:

Όχι, δε ξέρω αλλά δε το λέω για αυτό...για συμβουλές το λέω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#124455 Προτίμησε κάποια άλλη κατ'εμέ. Το καλό της si είναι πως δεν έχει θέμα με πολλαπλασιαστές και μπεκ, αλλά έχει μεγάλη κατανάλωση και έχει και το θέμα με την ρύθμιση των βαλβίδων. Επίσης, είναι χειροκίνητη, και ειδικά στην Κύπρο το θεωρώ πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Nikos! έγραψε:
dimik έγραψε:

ξέρεις καμία δεξιοτίμονη στην Κύπρο σε λογική τιμή?

Όχι, δε ξέρω αλλά δε το λέω για αυτό...για συμβουλές το λέω.

< >

Σε ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω να τις χρειαστώ, δεν έχω δει ούτε μια SI εδώ.

Anonymous Founder έγραψε:Προτίμησε κάποια άλλη κατ'εμέ. Το καλό της si είναι πως δεν έχει θέμα με πολλαπλασιαστές και μπεκ, αλλά έχει μεγάλη κατανάλωση και έχει και το θέμα με την ρύθμιση των βαλβίδων. Επίσης, είναι χειροκίνητη, και ειδικά στην Κύπρο το θεωρώ πρόβλημα.

Σε αυτή την φάση δεν με νοιάζει η κατανάλωση ή το μακροπρόθεσμο κόστος service όχι γιατί πλούτισα τελικά αλλά γιατί είπα να πάρω ένα αυτοκίνητο να το χαρώ και να μην κοιτάζω τέτοια πράγματα.
Με ενδιαφέρει περισσότερο η αξιοπιστία, η απόδοση, οι χώροι και το αρχικό κόστος κτήσης.

Για το κιβώτιο δεν είναι τόσο πρόβλημα, μην σου πω ότι οδηγώντας το manual Μini S ανακάλυψα ότι ίσως είναι και βολικότερες οι ταχύτητες αριστερά γιατί κρατάς το δεξί πάντα πάνω στο τιμόνι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#124462 Μιλώ για τους δρόμους κυρίως, με τα roundabouts και τα πολλά σαμαράκια επιβράδυνσης.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Μιλώ για τους δρόμους κυρίως, με τα roundabouts και τα πολλά σαμαράκια επιβράδυνσης.

Το κόλπο είναι να οδηγείς αυτοκίνητο που πάει και με "μια πάνω", αλλιώς είναι όντως δράμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Προτίμησε κάποια άλλη κατ'εμέ. Το καλό της si είναι πως δεν έχει θέμα με πολλαπλασιαστές και μπεκ, αλλά έχει μεγάλη κατανάλωση και έχει και το θέμα με την ρύθμιση των βαλβίδων. Επίσης, είναι χειροκίνητη, και ειδικά στην Κύπρο το θεωρώ πρόβλημα.

Κατανάλωση ναι, η ρύθμιση βαλβίδων γίνεται κάθε 50.000κμ και κοστίζει 130 ευρώ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
dimik έγραψε:ξέρεις καμία δεξιοτίμονη στην Κύπρο σε λογική τιμή?
(...)
Σε ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω να τις χρειαστώ, δεν έχω δει ούτε μια SI εδώ.

Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν δεξιοτίμονα... :lol:

http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#124496 Ωπ! Τι εγινε εδω; Καπου πηρε το ματι μου οτι ο κυριος αλεξανδρευς του 548 Πριν να Χεσει ετοιμαζει παλι αγωγες για πραγματα που γραφονται στο φορουμ... :metalo: Σαν τοτε ενα κυριακατικο ξημερωμα που θα μου εστελνε κι εμενα τον κλητηρα (κυριακατικα επεμενε) στο σπιτι.. Λογικη γεια σου αμεσως σε απειλω με...................δικηγορο.. ω θεε.Μαγκες εγω εχω σταματησει να γραφω σε μεγαλο ποσοστο αλλα μετα απο τοσα χρονια με το συγκεκριμενο τρολλ με τι ορεξη καθεστε και του απαντατε; Περα απ το να χαλαρωσω με καποιον διασκεδαστικο στο ιντερνέτ υπαρχει καποιος αλλος λογος; Ρωταω γτ σκεφτομαι να το διατυπωσω ως θεμα διδακτορικου σε μια φιλη ψυχολογο.Σοβαρα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Τότε δεν σου κάνει η BMW πάρε ένα SUV.

Γιατί?